Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
441.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Haklisin. Ama bu bir çözüm önerisi olmamış gibi 😄

    Zaruriyetler işte 😔

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cengiz hocam civic mi euro civic mi almayı düşünüyosuz biraz farklıdırlar euro civicler malesef pazarda pek alıcı bulamıyor ama sedana göre daha konforludurlar. öncelikler günüz yetiyor ise 1.6i ls euro civic öneririm hem çekiş hem yakıt konusunda güzeldir. 1.4i tercih ederseniz 1.6 ys göre performansı düşüktür ama tatmin eder bende 1.4i manuel var 3cü viteste lpg de 140 görüyor. ama tercihinizi 1.6 dan yana kullanmanızda fayda var öyle pek arza vermezler kişinin dedigine göre hararet sorunları varmış bende bi kaç sefer hararet görünce yeni radyatör ve termostatı iptal ettim sorun çözüldü motorun ömrüne dikkat edin model ne olursa olsun expertize motor dyno teste geçirin aracı güzel cıkarsa alın ben motor alt takım 4 lastik akü ve komple eksozu susturucalı yeniledim bana 5800 tl ye mal oldu tabi aracı 12 bine aldım :) umarım kafanıza uyan bi civic bulursunuz




  • Bir arkadaşım arabasını satmak istiyor bende çoktandır araba bakıyodum elinde 1.4 euro civic var 96 model. Herhangi bir sıkıntısı olmadıgını söyledi doğal olarak :D sadece boya atılması gerekiyo onunda bin tl gibi bi maliyeti olacağını söyledi.12 bin tl den veriyim dedi. Aldıktan sonra 2-3 bin tl masraf edip düzgün kulanısla bi araba haline getirebilirmiyim acaba . İlk arabam olcak brodwaydir şahindir bilindik çok görülmüş arabalar kullanmak istemiyorum 106 bakıyodum hepsi vuruk kırık çok gerdirmişler arabayı toyota corollaların efsane kasasına baktım onlar da 16 bin falan civarı ne yapıcam bilmiyorum yorumlarsanız sevinirim.Boya konusundada opak mı metalik mi nedeniyle birlikte açıklarsanız sevinirim ve maliyetleri hakkında bilginiz varsa onu da belirtirseniz memnun olurum.
  • rexetce31 kullanıcısına yanıt
    Eyvalla kardesim isallah kisa surede parayi biriktiririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stossk11 S kullanıcısına yanıt
    Eger motor sikintisi yoksa cok guzel araclar. 1.4ler sehirici yumusak kullanimda daha ekonomiktir ancak guc ariyorsaniz arkadasin dedigi gibi 1.6 oncelikli tercihiniz olsun.

    @rexetce31 ustad soktum ama dedigin tarzda bir hava deligi goremedim. Eger camurluk icindeki kazana aktaran hava borusunu kastediyorsan o mevcut. Camurluk icindeki kazana teker davlumbaz sokmeden bakamiyorum. Binmeye devam, tatil nasil gecer bilmiyorum... 😕😕



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper498 -- 26 Haziran 2016; 18:39:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yakit durumlariniz nasil? Benim sehirici 12litre,sehirlerarasi 10litre yakit tuktimim var lpg ile.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef aptırmış Oldugum Aracım Yine Hararet problemi baş gösterdi rampaya geldimi araç bi anda hararet yükseltiyor sanırım contayı patlattık perşembe günü söküp bakacaz arkadaşlar temiz bi euro civic bulmazsanız almayın stockss11 kardeşim 12 bine bende aldım 5800 tl koydum hala koymaya devam ediyorum araç güzel ama bulaşma ben yandım sen yanma cengiz hocam sizede yazmıştım başka araçlara yönelmenizi tavsiye ediyorum artık bu gün çok çektirdi araç bana çok canım sıkıldı 5800tl masraf koyup düzelmemesi koydu bana açıkçası Allah Yardımcım Olsun bu sorun hakkında bilgisi olan varsa yardım isteyebilirim radyatör sıfır termostat iptal müşürler yeni sorun hararet :(




  • Ustad kaynama sesi varmi? Yedek depodan tasma var mi? Radyator kapagini daha once degistirdinmi? Hatali kapak bazen yaniltabilir. Yan sanayi bir kapak alip dene derim eger degistirmediysen. Yok degistirdiysen sorun yuksek ihtimal silindir ust kapagindan kaynakli.
    üst silindir kapagini rektefeciye detayli ölctür. Bu meretler usta söksün rektefeci honlayip sibop cakip gondersin mantigina pek uymuyor. Kapakta egrilik varsa on defa motor yaptir hikaye. Hele birde kapak taslamaya 2den fazla girmisse basinc hesabi iyice sasiyor Allah yardimcin olsun 😞



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper498 -- 1 Temmuz 2016; 4:15:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde benim karsilastigim bir problem var, uzun sure hararet yaptigini sanmistim. Klima acikken -4te- ve farlar yanarken fan devreye girince hararet gostergem normalden kirmiziya dogru yavas yavas kayiyor. Fari yada klimayi kapatinca eski yerine dusuyor. Elektrikcim lpgden yada elektrik sisteminin eskimeye basladigindan bir yerden kacirdigini soyledi. Boyle bir durum varsa degerlendirmenizi oneririm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alper sen aracını bi rampaya vur bakalım hararet göstergeni takip et yükselme varsa contan patlamıştır ben motoru 5 ay önce yaptırmıştım ama alt blokta egilme oldugu için düzeltmeden takmışlar tekarar conta patlatmış şimdi klima ve farı acınca motor yüke biniyor zorlanıyor devir daim yavaslıyor bu yüzden hararetiniz yükseliyon siz bi servise ugrayın contanızı kontrol etsinler yada aracınızı biraz ısıtın motoru stop edin radyatör kapagını acın ve tekrar marşa basın bakalım su fışkıracakmı dışarı fışkırırsa geçmiş olsun %100 contanız patlamış ben kendim motoru söküp yaptım bi kontrol edin hataya yolunuz düşersen yaparız ama en az 2000 tl masrafınız var blokta egilme varsa saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rexetce31

    alper sen aracını bi rampaya vur bakalım hararet göstergeni takip et yükselme varsa contan patlamıştır ben motoru 5 ay önce yaptırmıştım ama alt blokta egilme oldugu için düzeltmeden takmışlar tekarar conta patlatmış şimdi klima ve farı acınca motor yüke biniyor zorlanıyor devir daim yavaslıyor bu yüzden hararetiniz yükseliyon siz bi servise ugrayın contanızı kontrol etsinler yada aracınızı biraz ısıtın motoru stop edin radyatör kapagını acın ve tekrar marşa basın bakalım su fışkıracakmı dışarı fışkırırsa geçmiş olsun %100 contanız patlamış ben kendim motoru söküp yaptım bi kontrol edin hataya yolunuz düşersen yaparız ama en az 2000 tl masrafınız var blokta egilme varsa saygılar.

    yok ustad,senin dedigin testi daha once yaptim. oyle bir durum yok bende. benim hararet arac sabit dururken dahi yukseliyor. ama hararet soz konusu degil. elekrik tesisatini hirpalamislar biraz. cok fazla bantli sarilmis yer var. dun 300 km uzun yolda 110-120km hizla arac full yol aldim. konya afyon arasi kadinhani rampasinda yada aksaray konya arasi mevkii bilmiorum ama dik bir rampa var orada sorun yasamadim klima acik olmasina ragmen. ama ayni anda far acsam kalkiyor hararet. senin durum ne oldu sorunu cozebildin mi? blok egikligin yüzde kac cikti? duzeltilebildi mi yoksa idareten devam mi ediyorsun ayni blokla?

    bu arada yola cikana Allah yardim etsin, anayolda kirmizi isikta kamyonet geri vitese takip bi guzel ezdi bizim kaputu...Bayram bayram dokuk arabayla gezecez...

    Herkese iyi bayramlar...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • sat artık onu sat
  • ben sorunumu çözdüm alper üst kapagı ve bloktaki egriliği hallettik şuan 3 cü viteste 150km yi görüyor hararet diye bişeyde kalmadı benim daha önce yaptırdıgım yer sıkıntılı saolsun para için yapmayacakları şey yok şimdi senin sorununa gelelim bak yolda radyatöre hava vurdugu için hararetin yükselmez durdugun yerde yükseliyorsa kaç takla atarsan at kardeşim çontan patlamış istedigin kadar yok de sen ben 8 ay yok patlamamıştır diye gezmediğim tamirci servis kalmadı 8 ay boyunca hararet yapmadı sorun yok sadece rampada yükseliyordu radyatör tıkalı dedik degişti termostatı boşalttık fanı düz bağladık yok olacak gibi degil en sonunda kendim garaja çekip bi güzel bütün motoru indirip rektefiye yaptırdım blok biraz egrilmiş dedi tamirci ama 8 ayda olacak şey degil bu çok önceden olmuş düzeltmemişler dedi benim aracıda tesisatı baya kurcalanmış sen bayramdan sonra bi kontrol ettir bu arada geçmiş olsun Allah beterinden korusun inş. Aile can taşıyosun daha dikkatli ol hız yapmayalım gidecegimiz yere daha geç varalım ama varalım inş. hayırlı bayramlar şimdiden.




  • zzzvız_zzz Z kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, 1998 1.6 ies otomatik Euro Civic İçin bazı bilgilere ihtiyacım var
    1- kullanım klavuzu
    2- orjinal sis farı
    3- ön camlar için cam fitili ve dış su kaydırıcısı, ve Nasıl kaplama yapılabileceği
    4- bu modelin kasa ve vın kodu nedir
    Paylaşımlarınıza teşekkür ederim.
    modeforum@gmail.com
    Kullanım klavuzu ve diğer bilgileri mail ilede paylaşırsanız sevinirim
    Slamlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rexetce31 kullanıcısına yanıt
    kardes sorun kroniklesti bu tatilde. simdi, yolda giderken hiz gostergesi iptal oldu, titredi sallandi sifira dustu,iki dakka sonra geri geldi sonra ikide bir gitti geldi :)) daha sonra farkettimki klimayi kapatinca hiz gostergeside sifira dusuyo, hararette normale donuyor:)) donuste once elektrikci, sonra banka, sonra da oto pazari. yeter benden bu kadar.

    conta sikintim yok benim daha once bahsettigim gibi. senin sorununun hallolmasina sevindim agiz tadiyla kazasiz belasiz hararetsiz bin kardesim.

    @caucass haklisin satacam bende

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecmis olsun hocam gostergeye gelince disli kaciriyor aynisi bende de var vurunca duzeliyor. yanlis hatirlamiyorsam biz seninle hararet sorununu konusuyorduk. ama %90 contan patlamis hatta whatsapp tan yaz sana benim contanin resimlerini atayim sehir icinde hararet yapmiyordu contayi gorsen kafayi yersin :) numaram 05397737653 bilgi almak isteyen yazabilir 😇

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rexetce31 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardes tesekkur ederim ilgin icin. gecen hafta denizli izmir aydin arasi 1000km yaptim sikinti yok gibi ama baktiracagim. zaten elektrikciye ve kaportaciya gidilecek sanayiye gitmisken bakilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper498 -- 19 Temmuz 2016; 10:41:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 ies euro civic var satışı neden bu kadar zor.
  • 1 aydır ilanda satılmıyor nedense
  • 1 2 senedir satılmayanlar var hocam aracında bisorun yoksa ve satıp üstüne koyup 2008 ve üstü araç alamayacaksanız bence satmayın düşük modellerde sıkıntı çok koydukça koyuyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.