Şimdi Ara

Euro arttıkça maaşlarınız eriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabit maaşla çalışan arkadaşlar Euro arttıkça herşeye zam geliyor ve maaşlarınız eriyor. Bu durumda psikolojiniz etkilenmiyor mu? Şahsen geçen seneden bu yana TL %40 değer kaybetmiş durumda. Ama amaaşlarınıza gelen zam 0. O nedenle psikolojınız bozulursa ve yaptıgınız iş sağlıksız hale gelecektir yada aa benım maaşım eridi bu kadar çalışıyorum diyip işlleride %40 yavaslatmaya gidebilirsiniz. sonucta İnsan düşünen bir varlık ve bu durumlar psikolojınızı etkiler diye dsuunuyorum .Nitekim ülkede hiçbir iş duzgun yapılmamaaya basladı son zamanlarda herkesi mutsuz gordum ve artık sebebını anlşadım

• kardeş doğmadan önce herkese sordular nereye gidicen diye biz türkiyeyi nightmare seviyeyi seçtik böyle patchler gelicek tabi ki para hep aynı kalsa hayat zorluğu nerede olacak ? daha büyük soygunlar çalkantılar bekliyoruz yeni patchte belki doğa afetleri olabilir diyorlar öyle olursa iyice işler zorlaşacak adamlar hakkını veriyor valla helal olsun
  • Ekmegi yuroylan mi alıyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bro biz dolar değil Tl kazanıyoruz o yüzden bizi ilgilendirmiyor(!)

• kardeş doğmadan önce herkese sordular nereye gidicen diye biz türkiyeyi nightmare seviyeyi seçtik böyle patchler gelicek tabi ki para hep aynı kalsa hayat zorluğu nerede olacak ? daha büyük soygunlar çalkantılar bekliyoruz yeni patchte belki doğa afetleri olabilir diyorlar öyle olursa iyice işler zorlaşacak adamlar hakkını veriyor valla helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 30 Kasım 2017; 2:36:1 >
  • 50 milyon euro alanlar zengin oldu .d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    ekmekleri taşıyan kamyonlar,ekmeği pişiren makineler hepsi euro ile alınıyor kardeş. siemens bunun girmediği yer yok ve euro ile alıyorsun.
  • aköculeri dıslamayın arkadaslar ne olursa olsun adamlar kendılerını kanıtladı zaten bunların yapısı boyle demekkı degıstırmeye calısmayın dogustan vatan haini bol ulkede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: em2018

ekmekleri taşıyan kamyonlar,ekmeği pişiren makineler hepsi euro ile alınıyor kardeş. siemens bunun girmediği yer yok ve euro ile alıyorsun.

Bir şey bildiğini sananların ironi bile anlamıyor olması beni günden güne üzüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

50 milyon euro alanlar zengin oldu .d

Kol saatine yatırım yaptıysak peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

aköculeri dıslamayın arkadaslar ne olursa olsun adamlar kendılerını kanıtladı zaten bunların yapısı boyle demekkı degıstırmeye calısmayın dogustan vatan haini bol ulkede

Aman hocam dikkat işsiz dolu ülke anında şikayet basiyolar

• Kol saati fiyatlarida yukseliyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: asertyu

quote:

Orijinalden alıntı: em2018

Bir şey bildiğini sananların ironi bile anlamıyor olması beni günden güne üzüyor

Hocam artık kimsenin ironiye bile takati kalmadı gerçek sanmamız normal

• Yaptığın işi %40 azalt bakalım noluyor. Bekara karı boşamak kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Yaptığın işi %40 azalt bakalım noluyor. Bekara karı boşamak kolay.

Yav mullet kendini isten attirip tazminat almak icin herseyi yapiyor. Marka bir Mobilya aldim kirik cikti siznkirmadiginizi nerden bilelim diyor gdin istediginiz yere sikayet edin diyor satici. Sonra muduru aradim o hemen oboarcayi degistirelim efendim dedi. Yani alttaki elemanin maasi velli oda firmayi bis ekilde kotu duruma sokmaya calisiyor tabiki adamin maasi eriyince bu psikolojiye ulasmasi normal

• Death Note kullanıcısına yanıt

• 1.6 tdi 110 hp manuel golf 1 yılda %40 değer kazanmış.
    https://www.otopark.com/2016/09/volkswagen-eylul-2016-fiyat-listesi/

Enflasyon %6 diyip halkla alay edenler utansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Konu

quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

50 milyon euro alanlar zengin oldu .d

Kol saatine yatırım yaptıysak peki?

O zaman zencileri zengin ettin moruk,alinma ama o saat çakma..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dövizin durdurulamaz artışı alım gücünü her geçen gün düşürüyor. Yetmezmiş gibi vergilere zam. Bunun kırılma noktası ne olacak merak ediyorum.
    Her konuda dolara ve euro'ya endeksli bir ekonomimiz var. Aldığımız ürünlerin ve hizmetlerin hemen hemen tamamında dolar ve euro etkin rol oynuyor.
    Birşeyin içinde ulaşım varsa mazot/benzin fiyatlarının dolara ve vergiye endeksli oluşu zaten otomatikman ürüne zam sebebi oluyor.
    Maaşlara aynı oranda zam gelmiyor, birkaç seneye o maaşlar da sakız parası olur. Halkın çoğunluğu memnun napalım.
    "nightmare seviye"

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.