Şimdi Ara

EURO 2024 adaylığı ( Izmir yok ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ComradeMRX kullanıcısına yanıt
    Almanya'ya hayirli ugurlu olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden İzmir yok acaba? Eskişehir'de muhalif bir şehir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    bunun örnegi 2004 yunanistan olimpiyatlarında oldu büyük krediler çektiler,2004'deki hasarı dahada düzeltmediler,ekonomik krizinin başlangıcı 2004'den bu yana yunanistan.toparlanabilmiş degil etkileri devam ediyor..türkiye bana göre vermezler zaten terör olayları.ülkedeki yatırım güvensizligi.Euro 2024 hayal gibi görünüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lumibrite

Neden İzmir yok acaba? Eskişehir'de muhalif bir şehir.

soru bu ,neden?

bence siyasi dedim,

eskişehir göz boyamak, bakın siyasi amacımız yok diyerek algı olmasın?

Bir sürü özellik saydım

1.Üçüncü büyük şehir ,nüfusu 4,5 milyon
    2.Turizm,sanayi şehri
    3.Uluslararası uçuşa sahip havalimanı var
    4.Süper ligde Göztepe takımı var, ayrıca 1.ligde futbolcu yetiştiren Altınordu takımı var(aday bazı şehirlerin süper ligde takımı yok)
    5.Gelişmiş ulaşım ağı var, metro,vapur,tranway,otobüs

bu halde organizasyona katmıyorsan, ben bunun altında neden ararım? tff açıklamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: helpmexxc

İzmir

izmir megaköy?

diğer aday şehirler doğru london,milano,moscow :)
    Altyapı çöp hep sular kesilir sel basar google dan bak küçücük

• quote:

istanbul da bunlar yaşanmıyor mu?
  • quote:

https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/istanbuldan-sel-manzaralari-1936674/?_szc_galeri=1

https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/ankarada-sel-felaketi-2-1885678/

İst. kocaman İzmir kadar büyük değil

• Eren kullanıcısına yanıt
    Marka meselesi.

• İzmir'de Göztepe, kendi arazisi olan Gürsel Aksel stadını (tek tribün, semt stadı, top sahası gibi bir yer düşün) yıkıp kendi stadını yapmak istedi.

İBB belediyesi ve TMOBB stada izin vermedi gerekçesini de şu şekilde açıkladı
    http://www.xn--gztepe-wxa.com/Haberler/a-takim/gursel-aksel-tesislerinin-insaati-neden-durdu-iste-o-dilekce.html
    https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/baskan-aziz-kocaoglundan-stat-cikisi-1778044/

Ama ne hikmetse aynı gerekçelere 1 e 1 uyan şehir içinde kalan, otopark ve trafik sorunu yaratan, doğal afette toplanma yeri olan ve Göztepe stadının 750 mt mesafesinde ki bir alana - ki bu alan İzmir'in en kalabalık 2 ilçesini (Balçova ve Konak) bağlayan meydandır Oraya gitti İstinye Park AVM için ruhsat ve onay verdi.

Aynı sıkıntıyı Karşıyaka stadı için yaptı

Alsancak stadı için de Otopark yönetmeliğine aykırı dedi İzin vermedi, Yüklenici firma da, otopark için alan açamıyorum ama stadın çevresinde 3 tane kamu kurumu var (TCDD, DMO, Liman) oranın otoparkları etkinlik günleri stada gelenlere tahsis edilir dendi, buna da itiraz edildi.

Sonuç, Alsancak Stadı yapılıyor, önümüzde ki seneye biter, Göztepe stadı 2 sene sonra biter, KSK stadının akıbeti belli değil.

Kısacası Evet işin iç yüzü belli, Saray güdümünde ki TFF, Sarayın İzmir'e karşı olan belli tutumundan ötürü bu organizasyonda İzmir'e yer vermedi.

Ama bunu kanıtlayamazsın maalesef, çünkü somut bir şey yok, inkar eder, öküz altında buzağı arıyorsun der.

Ama gerçekte ise şunu söyler; vermek isteriz ama stat yoktu. Kulüpler de kendi imkanlarıyla stat yapmaya çalışırken, buna engel olan bir belediye var, bu statların akıbeti, yetişip yetişmeyeceği belli değil, yetişse bile, yerel yönetimin yapımına karşı çıktığı bir statta uluslararası bir maç oynamanın çekincelerini taşımaktayız derse;

İşte burada dönüp ne dersin?

Zaten İzmir'e verilmemesinin de bir sebebi de bu. Popülarizm üzerinden AKP, İzmir'de CHP'li seçmenle CHP'li belediyeyi karşı karşıya getirip sizin seçtikleriniz, sizi, sizin isteklerinizden mahrum bırakıyor demeye getiriyor.

Peki haksız mı? buna cevap vermeden önce şu haberi ve stat konusundaki başlıkta Aziz Kocaoğlunun demecini bir okumanı tavsiye ederim. (Not: Konular birbirine bağlantılı değil ama İzmir'in yerel idaresinin genel konusu üzerinden de bu konuya bir de + para sistemini de ekle)
    https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/baskan-aziz-kocaoglundan-stat-cikisi-1778044/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 30 Mart 2018; 11:5:21 >

• Ne zaman Türkiye'ye böyle bir organizasyonu verdiler ki ? Tartışmaya gerek yok.
  • Olimpiyatı hangi akılla seçtiler ki. Kapasite her şey değil.
    Vodafone Park kesinlikle olmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Ne zaman Türkiye'ye böyle bir organizasyonu verdiler ki ? Tartışmaya gerek yok.

daha vermediler, şuan sadece adayız.
  • İzmir’i gec, Paris’i Turkiye’ye tasisan yine de boyle bir organizasyonu Turkiye’ye vermezler. Dinci Teror tehdidi, pkk teroru, otokrat- diktatoryal bir yonetimin oldugu Turkiye uluslararasi bir spor organizasyonu yapamaz.

Guvenlik sorunu yuzunden yilbasi kutlayamayan, yilbasi kutlamalarinin yasaklandigi bir ulke, boylesine buyuk capta bir organizasyon mu yapacak? Guldurmeyin insani

• quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

quote:

Biliyorum işte vermezler diyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

quote:

Biliyorum işte vermezler diyorum.

bende öyle düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.