Şimdi Ara

Euro 2008 :( :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kupada ilk kez ilk golü biz attık almanya maçında ondada yenildik

Orijinalden alıntı: KarahanZ

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Yanlış hatırlamıyorsam Hırvatistan maçıydı.Büyük bir merkezde yaklaşık 3-4 bin kişi maçı izliyorduk.Golü yedikten sonra tamam dedik burdan dönmez gidiyoruz bir baktık GOL sesleri koşa koşa geri alana geldik.Semih yazmış...Penaltılarda almıştık maçı,muhteşemdi.Almanya maçında müthiş bir mücadele ama kadronun yarısı sakat,cezalıydı o kadar yetti gücümüz.Şimdilerde o ruh ve inanç yok maalesef.Üstüne koymamız gerekirken önce 2010 Dünya kupası sonra Euro 2012'ye gidemedik.Muhtemelen 2014 Dünya kupasında da olmayacağız.

Letonya hocam,slovenya hocam.Gitsek nolur gitmesek nolur bana gore milli takimda kapasite var fakat adamlar takmiyor,inanmiyor.

Milli takımda hala torpil var maalesef.Bu sistem,düzen böyle devam ettiği sürece bir cacık olmaz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

2002 dünya kupası

onu pek hatırlamaz gençler.brezilyayı tutardım 2002 de

vay vatan haini,yarı finale kadar ilerledik yarı finalde brezilyaya kaybettik nasıl tuttun la o takımı,rivaldonun bacağına gelen topu yüzüne gelmiş gibi yere yatmasını yüzünü tutması falan hala unutamam saygı duyardım o adama ama üç kağıtçının önde gideniymiş

kaç yıl önce koyduk hala mı kuyruk acısıilhan mansızın çalımı felan bütün mahalle denerdik yapmayı güzeldi o günler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.