Şimdi Ara

EU ile TR arasındaki farkı söylüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NOX97

Ligler arasi farklar? Tr Plat = West Bronze 5 diyenler var forumda. Ne kadar dogru bu laflari?

Ben silver 5 te tr gold 1-2 plat 5 ile eş seviyede oyun gördüm. O kadar abartılır mı bilmiyorum ama tr deki plat 5 gold 1 arası oyundaki zevksizliğe kalitesizliğe daha westte 3 oyunda bir rastlıyor oluşum. Öyle aman aman oyunlar dönmüyor ama kalitesiz değil en azından ağır flamer 1 tane 2 tane her ölümünden sonra söven çamur atan tr plat tipleri nadir.
  • eu yu övenlere bazen ciddi sövesim geliyor. demin bi maç yaptım. sup morgana oynuyorum. cait morg vs tresh twich. 2/0/9 15. dk. 33/13 takım toplamı. eziyoruz ama allah için yırtınmama rağmen kule almaya giden yok. ben morgla kule almaya çalışıyorum. tf den sonra mal mal buff dolanıyolar. gram tank çıkan yok. full damage. karşı full tanklaşıyor mid ve adc leri hariç.yyaz yaz kar etmiyor. maç sonu 54/47 yine biz öndeyiz kill de ama oyun lose.

küfür haricinde eu ve tr arasında gram fark yok. hatta bazen TR de göremeyeceğiniz mallıklar oluyor. afk demişsiniz keşke afk kalsa diye dua ettiğiniz adamlar oluyor. ayrıca TR nin bu küfrünün bir sebebide serverin başıboşluğu. eu daki gibi sıkı kurallar olsa, ceza verilse bakın bakalım jküfür oluyo mu?
  • Oyunun kalitesini oyun içindeki konuşmadan anlıyorsun zaten. Sürekli bişeyler yazan adc veya mid veya top ne kadar farm yapabilir bir düşünün.

Az laf çok iş her zaman iyidir. Tr de işler böyle değil. Adam karakterini bi kenara çekiyor. Yazıyor babam yazıyor. E flame yapcağına oyna işte. Az bi farm al az bi çabala. Belki öne geçeceksin?

Yok ama olur mu hiç. Nato kafa nato mermer.

Bi' üstümdeki arkadaş övenlere sövesim geliyor diyor. O'na hitaben yazıyorum bundan sonrasını;

Takımıma gelen adam isterse kötü oynasın, hiç birşeyi beceremesin, karakterini bi' kenara çekip spam yapmasından iyidir.

Tr deki sorun hem insanımızın aşırı tepkiler vermesi (küfür vb.) Yüksek ligler için de oyuncu azlığı. Gold 1-2 ye kadar geçerli hatta. Bir ranked oyunda gold ve diamond lar aynı maçta olmamalı. Gold 1-2 plat 4-5 aynı maçta olur anlarım da Gold 4 adama diamond 5 geldiği bile oluyor. Düpedüz saçmalık.

Bu kadar tepkinin ve küfrün ana sebebi bu bence. Diamond a gelmiş adam doğal olarak gold seviyesinde oynamak istemiyor ve takımında görmek istemiyor. Tr de gold ligim ve anlayışla karşılıyorum bunu ben.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shateiel -- 10 Haziran 2014; 4:50:45 >

• tr deki oyuncu sayisi daha az oldugu icin server in en iyileri dia1-2 challanger arasi gidip geliyor. westte oyuncu sayisi daha fazla oldugu icin tr de ki bu adamlar westte dia 3-4 e tekabul ediyor o yuzden tr gold1 west gold4-5 e denk geliyor aslinda.

Ama dia 1-2 deki oyuncu kalitesi ayni pek fark yok. afk falanda 100 oyunda anca denk geliyor bana. westin tek sorunu oyun azcik kaybedilince direk ff veriyorlar adamlarin amaci kazanmak degil cunku . tr de afedersin hayvan gibi kasmis jax,vayne e karsi oyunu alamayacagin kesin ama hala oynuyorlar hala oynuyorlar FF verme olayi yok tr de ya da ben denk gelmedim. high elosude low elosuda ayni adamin mantigi belli cunku diyor ben 30 dakkami harcamisim kazanmam lazim. Ha boyle cok ezilirken birisi bir hata yapiyor dakika 40 sonra oyunu 25-40 gibi bir skordan mucizevi sekilde cevirip bitiriyorsun iyi de oluyor . Westte bu yok karsida 6-0-0 jax olsun mesela dakika 20 ff gelir direk kimse sesini cikarmaz.

Birde genel olarak bir olay var TR de bir oyun kaybedilmisse o ya 1-6 oynayan irelia nin sucudur ya da gank atmayan aptal jungler yuzundendir. oyun bitimi direk olarak baslanir '' abi su lee nasil diamond olmus adam tam mal ya bunu kim boostladi '' diye.
    Westte oyun kaybedildiginde istisnalar disinda sebebi karsi takimin daha iyi kordine olmasi ve sizden daha iyi olmasidir. oyun sonu zaten direk gg wp yazar herkes .

birde TR dekilerin egosu fazla. ozellikle challanger adamlarin nasil bir egosu var cozemedim. gecen oynuyorum adam kha ile oynuyor essek gibi feedlenmis 9-0 falan bende 1-2 irelia oynuyorum topa geldi bende ufaktan farm yapayim bari en azindan exp kaybetmeyeyim dedim karsimda jax var cunku. kha atladi tek atti o kadar vuracagini hesaplayamadim. devaminda hemen /all dan '' ayik olacaksin kocum '' yazisini gordum. gerek yok boyle seylere oyun alt tarafi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tides Of Blood -- 10 Haziran 2014; 5:51:43 >

• Trdeki ban sistemi olsa westteki gibi, küfürü caydirici seyler olsa geri gecerim westten tr ye ama maalesef riot türkiye berbat sinir sahibi olamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 10 Haziran 2014; 11:07:07 >
  • Eu da ban korkusu olduğu için insanlar ölümüne flame yapmıyor. TR de ise klasik bize hiçbişey olmaz ban yok bişey yok muhabbetine ölümüne flame var.
  • quote:

Ligler arasi farklar? Tr Plat = West Bronze 5 diyenler var forumda. Ne kadar dogru bu laflari?

bunu diyenler trde max goldlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

quote:

Ben silver 5 te tr gold 1-2 plat 5 ile eş seviyede oyun gördüm. O kadar abartılır mı bilmiyorum ama tr deki plat 5 gold 1 arası oyundaki zevksizliğe kalitesizliğe daha westte 3 oyunda bir rastlıyor oluşum. Öyle aman aman oyunlar dönmüyor ama kalitesiz değil en azından ağır flamer 1 tane 2 tane her ölümünden sonra söven çamur atan tr plat tipleri nadir.

Ligler arasında uçurum farkı var plat serveri hariç.Trnin platıda westin platıda elo hell.En azından westte platı geçince kaliteli oyunlar dönüyor.Trde d1 ken elise 2 kere gank geldi ben afk diyen çilingiler var .Kyradin is God gibi adamlar var.Tr emek hırsızlığı.Kafası olan weste geçsin.

• Westin bronzu silveri tr gibi ama gold 3 plat 1 arası çok çekişmeli maçlar geçiyo diamond ve üstünü söylemek bile istemiyorum çok nadir dandik maçlar gelir
  • tr acildigindan beri tr deyim w/l biraz duzgun olunca normal.gameler eglenceli ve ranked da gold 3 ten sonra kaliteli maclar donuyor (plat 5 haric). Kaliteliden kastim es rakipler geliyor. Ayrica tr de afk kalma olayina cok az rastladim yani 2000 mac attisam 50 sini gecmez ki bunlarin icinde dogal sebeblerde olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi açık açık yazıyorum şu eu yalaklığınızı bırakın north da silver ım ama öyle ahım şahım bi ortam yok adamlar aşırı sessiz öyle sık sık burda yazılan gibi wardladımazlar map i salak salak feeder lar gelir yani bence aynı eğer tek fark küfürse
    /mute
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

Ama dia 1-2 deki oyuncu kalitesi ayni pek fark yok. afk falanda 100 oyunda anca denk geliyor bana. westin tek sorunu oyun azcik kaybedilince direk ff veriyorlar adamlarin amaci kazanmak degil cunku . tr de afedersin hayvan gibi kasmis jax,vayne e karsi oyunu alamayacagin kesin ama hala oynuyorlar hala oynuyorlar FF verme olayi yok tr de ya da ben denk gelmedim. high elosude low elosuda ayni adamin mantigi belli cunku diyor ben 30 dakkami harcamisim kazanmam lazim. Ha boyle cok ezilirken birisi bir hata yapiyor dakika 40 sonra oyunu 25-40 gibi bir skordan mucizevi sekilde cevirip bitiriyorsun iyi de oluyor . Westte bu yok karsida 6-0-0 jax olsun mesela dakika 20 ff gelir direk kimse sesini cikarmaz.

şu paragraf benim derdim. adamlar çok rahat. kaybetmişsin almışsın tın adamlarda. bir şey yazdığımızda kızıyorlar bide.kaç tane alınabilecek oyunu verdim böyle. fantazi pickler de ayrıca cabası. bu da beni ciddi sinir ediyor. ayrıca öndeykende hemen oyunu bitireyim işi riske atmayayım mantığıda yok. ne kadar önde olsakta kule alayım, inhibitör alayım dersi yok. tf den sonra adam buff dolanıyor jungle dolanıyor. hele minyonlar gerideyse hiç yanaşmıyor bile. kulweyi tanklayarak alma mantığı çok nadir. bazen çıkıyor. belli bir yerden sonra tek tek yakalanmalar, tf ye eksik girmeler. tabi bir yerden sonra karşı taraf biraz düzelince o kadar avantaj hiç oluyor. zaten 30 dk dan sonra kaybedilen bir tf oyunu verdiriyor.

TR de kuleyi öleceğini bile bile almaya çalışırklar. Minyon yoksa kule tanklanır. ne kadar shield varsa basılır. tf sonrası kesinlikle kimse jung dolanayım, buff gezeyim demez. ilk akla gelen direk kuleler.oyunu kazanma odaklı oynanır.

tamam altı üstü bir oyun oyun ama sonuç olarak kazanmak ve lig olarak yükselme çabası var. abartısız söylüyorum kaybettiğim maçların yarısı bu gibi durumlar yüzünden gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: byakuya907

quote:

Orijinalden alıntı: Xish

quote:

Eu da afk var demişsin de 1.5 yıldır aralıksız oynuyorum çok nadir oyunuma '' kasıtlı afk '' geldi o da 4 - 5 tane anca . Bağlantı problemi ise herkesin başına gelebilecek bir problem ne yani sizin veya burada ki kimsenin hiç mi neti kopmuyor ? herkese olabilecek bir problem o an birini olur yarın sana olur biraz anlayışlı olmak lazım

EUW afk olayı doğru. 10 level oldum yani 3 oyundan birinde %99 afk vardı. En son oyunumda takımımda 3 afk vardı 1-2 dakika sonra diğer adamda çıktı. Hemde oyunu yeniyorduk

10 level oldum diyorsun adı üzerinde 10 level oldum , istersen kore sw'sin de oyna yine başlangıç düzeyinde karşına afklar gelir . O aralık da oyunu bilen değil deneyenler oluyor . Aslında eu da çok fazla smurf kasan vardır size şuana kadar denk gelmemiş

Deneyenler oluyor diyorsun da Faker hiç mi 10 level olmadı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendini geliştirmek isteyen West'te oynasın diyeceğim bu.

TR'den bir halt olmaz.
  • her iki serverde de ego manyakları var ama tr de daha çok. westi en azından anlarım yükselmesi daha zor falan da trde kendilerini bir şey sanıyorlar challanger oldular diye. seneye sınava girmesem ve her hafta ranked atmak zorunda olmasak biz olamıcaz sanki. westte de gereksiz yere easy yazan var. d3 dü bunu diyen velet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 10 Haziran 2014; 11:49:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xish

quote:

Eu da afk var demişsin de 1.5 yıldır aralıksız oynuyorum çok nadir oyunuma '' kasıtlı afk '' geldi o da 4 - 5 tane anca . Bağlantı problemi ise herkesin başına gelebilecek bir problem ne yani sizin veya burada ki kimsenin hiç mi neti kopmuyor ? herkese olabilecek bir problem o an birini olur yarın sana olur biraz anlayışlı olmak lazım

EUW afk olayı doğru. 10 level oldum yani 3 oyundan birinde %99 afk vardı. En son oyunumda takımımda 3 afk vardı 1-2 dakika sonra diğer adamda çıktı. Hemde oyunu yeniyorduk

tr diamond 5, westte ise gold 2 yim. şu kadarını söyleyeyim burdaki gold oyunlardan bir farkı yok tr diamond 5 in

• eu'da ispanyollar türkleri aratmıyor feederlık, afk kalma konusunda. eu'da oynayan türkler ise tr serverında oynayan türklerle alakası yok. sanırım eu'da iyice asimile olmuşlar

ayrıca tr serverına göre kesinlikle gereksiz sohbet yok. tr'deyken ''o nerelisin aga', ''vay hemşerim'' gibi muhabbetler dönüyorken eu'da ise, taktik, uyarı vs oyunu ilgilendiren konular konuşuluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.