Şimdi Ara

EU 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Osamnlı oldum aldım başımı gittim yani kısa sürede iyi yerler aldım sırbistan bosnanın yarısı ak koyunlu karamn oğlı dulkadir oğlu filan iyice geliştim asker sayımda fazlaydı basona seferim bitinnce baya bir ülke bana koalisyon kudu ve ben onlarla baş edemem yani oyunu hemen kaydettim sonra devam ediyim dedim 7 9 ay geçti bana savaş açtı biri hepsi çullandı bana kayıt ettiğim yerden devam etmek istiyorum o kolisyona ne yapmalıyım da dağılsın yada başka bir şey tek istediğim bana savaş açmasınlar ben gelişiyim filan .

• Bir kez koalisyon yediysen o oyun bitmiştir. Eğer dikkatsizce etrafa saldırıp durursan aggressive expansion yersin. Savaş yapmadan buna dikkat et.
  • Sc Violet kullanıcısına yanıt
    Ben yedim koliyosyan bi kere daha bekledim geçti :D DE suan bi sorum daha var ben nim agrasif saldırmam 0 suan ben venedik ile müttefiğim bosnaya saldırınca ve oranın 3 toprağını alınca venedikle ittifak kırılması oluyor neden ?
  • Neden kırıldığı yazıyordur.İkisi dost olabilir, ticaret ligi olabilir , Venedik bağımsızlıklarını garantilemiş olabilir.Koalisyon için tek yapabileceğin beklemek sanırım.Toprak alma , koalisyon içinde seninle ilişkisi çok düşük olmayanlara diplomat gönder.
  • Koalisyonlardaki devletlerle ilişkini geliştir aranı iyi yaptıkların koalisyondan ayrılacak ve sonunda koalisyon dağılacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 Eu ve Us hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Cs 1.6 map sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.