Şimdi Ara

Etütü bıraktım, Tm öğrencisi için acil kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar etutu bıraktım, ama birebir ders alıyorum, tabi etüt kadar yoğun olmadığım için bir çok zamanim evde geçiyor, ama gelin görün ki ben evde ders çalışamıyorum. Tarihten birebir ders almıyorum ve elimde hiç kaynak yok, herkes özet kitabı alıyor, bu ne kadar doğru? Eğer varsa tavsiye ettiğiniz hemen alacağım. Ayrica nasıl çalışıyorsunuz bu tarihe yahu..
    Matematikten ders alıyorum ama bazen konu anlatıma ihtiyaç duyuyorum, konu anlatım olarak hangisini tavsiye edersiniz? Ayrıntılı olursa iyi olur tabi..
    Felsefe için test kitabının yeterli olacağını düşünüyorum, felsefem iyi ama test olarak hangi yayın iyidir bilmiyorum ondan da alayım bir tane..
    Bir de şöyle bir sıkıntım var, coğrafya için Fem konu anlatım aldım ama konuya nasıl çalışacağımı bilmiyorum, konuyu tam öğrenmeden teste zipliyorum, çalışma yöntemim hiç yok, ne tavsiye edersiniz, teşekkürler iyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yok mu okuyan, tavsiyesi olan?

• Teşekkürler arkadaşlar

• Matta ayrıntılı konu anlatımı için simetri de behzat da işini fazlasıyla görür. Diğer dersler için bir şey diyemeyeceğim mf olduğumdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WexaR

Matta ayrıntılı konu anlatımı için simetri de behzat da işini fazlasıyla görür. Diğer dersler için bir şey diyemeyeceğim mf olduğumdan.

Anladım hocam, teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.