Şimdi Ara

ETS2'yi Klavye ile Oynarsanız Zevk Alamazsınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çoğu kişi mouse veya direksiyon ile oynuyor ama klavye ile oynayan varsa mouse ile oynamasını öneririm. Direksiyondan hemen hemen hiç farkı yok. Video çekseniz direksiyon mu mouse mi anlayamaz başkası. Direksiyon'a da boşu boşuna o kadar para vermezsiniz. Dediğim gibi klavye ile oyundan hiç zevk alınmıyor.

• Klavye gerçekten çok kötü, ilk başlarda öyle oynuyordum. Sonra mouse'a geçince evrim geçirmiş gibi oldum. Şimdi yazın başında direksiyon alacağım
  • Mouse da direksiyon zevki vermiyor. Tek elle ufacık bişeyi tutmak direksiyon döndürme hissini vermiyor. Direksiyon yoksa klavye diyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egecann

Mouse da direksiyon zevki vermiyor. Tek elle ufacık bişeyi tutmak direksiyon döndürme hissini vermiyor. Direksiyon yoksa klavye diyorum ben.

Klavyede pek o hissi vermiyor. Hassas olması için tek tek basınca sallana sallana dönüyor araç. Mouse en azından daha hassas oluyor. Tabi zevkler ve renkler...
  • Bunca yıldır klavyeye alışmışız. Mouse çok yapmacık geliyor
  • sağ sola dönerken klavyede ardı arkaya basmak çok saçma oynanışın içine ediyo bence maus akar aga joistikle bile oynanır analoguynan
  • quote:

Bunca yıldır klavyeye alışmışız. Mouse çok yapmacık geliyor

Aynen ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu oyun mouse la da klavye ile de oynanmaz. daha hayatında direksiyonla oyun oynamamışsın gelmiş burda milletin aklını karıştırıyorsun.
  • Direksiyon>Klavye>Mouse

En son çare mouse bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valekov

Arkadaşlar çoğu kişi mouse veya direksiyon ile oynuyor ama klavye ile oynayan varsa mouse ile oynamasını öneririm. Direksiyondan hemen hemen hiç farkı yok. Video çekseniz direksiyon mu mouse mi anlayamaz başkası. Direksiyon'a da boşu boşuna o kadar para vermezsiniz. Dediğim gibi klavye ile oyundan hiç zevk alınmıyor.

merhaba arkadaşım ben gamepadle oynuyorum

benim gibi gamepadci arkadaşlar yok mu

direxiyonumuz yoksa gemapadimiz var

ama çarpınca kol titremiyor neden acaba

bence bu oyun

direxiyon>gamepad>fare>klavye ile oynanır

• quote:

Bunca yıldır klavyeye alışmışız. Mouse çok yapmacık geliyor

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Mouse ile sarmadı beni.
  • en düşük ayarlarda oynuyorum. fare ile kasıyor.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-940-000115-f310-dual-action-gamepad/productdetails.aspx?I_ID=51113

Beyler şu gamepad ile nasıl oynanır acaba?Bununda analog kollarını ne kadar kırarsanız direksiyon o kadar dönüyormuş öyle yazıyor yorumlarda.
  • Elimde PS3 kolu var oynatır mı ki acaba.
  • Mouse ile oynamak aslında zevkli ama bir yere çarpınca falan birden döndürüyom mause'yi devriliyor
  • mouse ile hiç alışamadım
  • ben dualshock 3 kullanıyorum analoglarla çok güzel oluyor , gaza basınca titriyor vs. fonksiyonları cok iyi , korna silecek sinyal sağa sola bakma navigasyon dış kamera gaz fren hepsini ekledim , çoğu şeyi yapabiliyorum , klavyeden motoru durdurma açma benzin için enter birde iş bakmak için mauseyi kullanıyorum o kadar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speederly -- 18 Temmuz 2013; 12:35:33 >
  • Mouse ile oynanmaz. Çok savruluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valekov

Arkadaşlar çoğu kişi mouse veya direksiyon ile oynuyor ama klavye ile oynayan varsa mouse ile oynamasını öneririm. Direksiyondan hemen hemen hiç farkı yok. Video çekseniz direksiyon mu mouse mi anlayamaz başkası. Direksiyon'a da boşu boşuna o kadar para vermezsiniz. Dediğim gibi klavye ile oyundan hiç zevk alınmıyor.

Doğru zevk alamıyon virajlarda çok savruluyorlar hem daha zor kontrol ediyorsun.Ben maide ile oynarken orta oynuyorum.Ondada biraz kontrol zorluğu var.Ama bence en iyisi direksiyon...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.