Şimdi Ara

ETS2'de Hangi Tır Markalarını Tercih Ediyorsunuz?-Tırcılık Anılarınız? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
6
Favori
99.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şu mercedes nasıl alınıyor arkadaşlar benim sürüm 1.48 mercedes bayisi yok acaba orjinallerde mi çıkıyor mercedes
  • Scania iyidir görünüş olarak da göze güzel gelen o volvo yani valiant da fena değildir :)
  • MAN. 2 gün önce başladığım için anım yok
  • bana göre renault premium tıra bir mod yükledim motor 1000hp'lik sanıyordum 1470hp'lik çıktı,Dover-Southampton arasında 200km/s yaptığına şahidimama diğer tırlarda kötü değil her bir tırın kendine özel bir şeyi vardır mesela man'ın iç dizaynı güzel,volvo'nun motoru mükemmel falan filan her ne kadar reno premium'a modifiye yapılmasa bile onun tek ihtiyacı motor gücü volvo'nun ise iç dizaynı(aslında bunların hepsini bir tırda birleştirsek ne güzel olurdu aynı voltran gibi bir marka da bulurduk)neyse benden bu kadar.
  • Sosisli Süt kullanıcısına yanıt
    Mercedes, Scania ve Man'ın motor sesisi sevmedim. Tırıl tırıl çalışıyor traktör gibi. Vitesi manuel ve aracı yüksek devirle kullandığım için daha net anlaşılıyor bu. Ama Volvo, Renault, Iveco ve Daf'ın sesi öyle değil. Motor sesini en çok beğendiklerim ise Volvo ve Iveco.
  • Ben de Man kullananlardanım.10 tane şoförüm var,onlara da Renault'un en düşük aracını alıyorum
  • hort bende hilesiz oynarım.Oyunda tır almak ve para biriktirmek daha doğrusu bunları yapmaya çalışmak ayrı birer zevk zaten.Benim favori çekicim Daf.Çünkü, kabinden bakınca diğer tırlara nazaran daha bir derinlik ve gerçeklik hissi var.Özellikle mega space tavan aldığınızda gerçekten şahane oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scania :D
  • scania ve mercedes
  • Seviye 16 falanken Volvo Classic FH 16 700 beygiri yeni aldığım zaman büyük bir hata yapıp karşı yönden gelen DAF'a kafa kafaya girdikten sonra tırın %100 hasar aldığını unutamam. Tırı yeni almışız, kasada 50.000 küsür para var ve tamir masrafları 100.000 civarı. O kadar koymuştu ki anlatamam. Günlerce tek seferlik çalışmıştım tekrar çarparım korkusu ile. Neyse ki bir daha öyle bir facia yaşamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 7 Ocak 2014; 23:50:43 >
  • Volvo fh16 yeni kasa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her aracın kendine has özellikleri var;
    *VOLVO çabuk hızlanabiliyor ama çabukta devrilebiliyor (özellikle cevher taşırken) ayrıca çabuk hızlandığı için dorseyi kendiniz yanaştırırken zorluk çektiriyor.

    *MERCEDES kötü diyebileceğim pek bir yönü yok ama hiç devrilmez diyordum araba taşırken aniden hiçbirşey yokken devrilince doğrusu araçtan soğudum.

    *SCANİA gayet iyi çoğu kişiyi sebepsizce kendine çeken bir araçtır kendisi.

    *MAN motorları yüksek olsa tadından yenmiyecek

    *İVECO en çabuk devrilebilen araçtır kerata

    *DAF az devrilmedi mubarek araç özellikle yağmur yağıyorsa 80 le giderken bile devrildi yahu

    *RENAULT genelde kötü yanını görmedim sadece 1-2 kez MAGNUM ile yoldan çıktım

    diyeceğim o ki, önemli olan sizin aracı nasıl kullandığınızdır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIRCIveKÜPELİ -- 1 Mart 2014; 11:35:10 >




  • Tır Scania, yere tutusu en iyi tır. Oyundaki butun tırları nerdeyse oynamisimdir. Scania nin kendine ozgu renkleri var mesela siyah uzerine fosforlu yesil atesler ve kuru kafa. Goruntu acisindan da guzel ama beni en cok çeken motorun cikarttigi dalga kopurtmesi

    Saka bir yana scania yere yapisiyor resmen. Bir kere devrilmedim viraja kacla girersem gireyim.

    Not: oyunu manuel vites oynayın keyfi oyle aliyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf.Hitler -- 2 Mart 2014; 9:34:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle herkese merhaba diyorum
    tüm yapılan yorumlara saygım var bende kendi yorumumu beyan edeceğim polemic yapmazsanız sevinirim.

    bir kere adında da belirtildiği üzere bu oyun bir simulasyon yani gerçeğiyle birebir yapılmaya çalışılan bir oyun bu yüzden bende gerçekle orantılı olarak düşünüp oynuyorum.
    her aracın üretiliş amacı farklıdır hepsinin kendine gore sınıfları, + ve - yönleri var. sizin aracı nasıl kullandığınız da çok önemli.
    daha önceki yorumlarda TIRCIveKÜPELİ adlı hesap eski hesabım.ordaki düşüncelerim ile şuan ki düşüncelerim tam tutmuyor çünkü artık daha fazla araştırma yaptım sizlerde araştırma yaparsanız bu konuyu daha iyi anlayacaksınızdır.

    SCANİA R/STREAMLINE= hassas araçlardır, kalite dolayısı ile daha pahalıdır, mazot biraz daha fazla yiyor yani patron arabası.biz oyunda daha yeniysek para kazanmak çok önemli bu yüzden ilk başta scania almayın derim hep mazota digger araçlara oranla %2 daha fazla para ödeyeceksiniz. %2 den ne olacak deyip geçmeyin 500 Litrelik bir depoyu DAF bin euro da fulliyecekse siz 1100 euroya fulleyeceksinizz ki bu araç durduğu sürece size bir fayda sağlamayacak o yüzden sürekli gitmesi demek ve size sürekli hep -100 euro zarar demek. tasarruf abartmadıkça önemlidir ve iyidir. ayrıca scania ya o kadar para verdiniz diyelim herkes aynı performansı alamıyor tavsiyem ilk once firma araçlarında scaniayı bir çok kez farklı dorseler ile test edin cidden hoşunuza giderse ben fazladan mazot parası ödemeyi kabullenirim diyorsanız alın. ayrıca oyundaki scaniaların R serisi olmasına ragmen çoğu kişiye kabinler düşük geliyor TOPLİNE almak içinde 12 Lv e gelmeniz lazım o zamana kadar kabin gözünüze pek hoş gelmeyecektir.Ben scaniayla yolda fena gitmiyorum ama bir çok kez arkadakini kaza yaptırmaya mağruz bırakmışlığımda var 100 km/h ile giderken yol hafif kasis yapsa dorse bir yana kabin bir yana gidiyor arkadakide diğerine giriyor

    VOLVO FH16= bu araçlar ağır işlerde kullanılmak üzere üretiliyor bu nedenle sağlam motorları var e haliyle motorda buna bağlı olarak mazotu su içer gibi içiyor ayrıca direksiyonu çok iyi kullanmanız lazım ufak bir hatada karşı bariyerlere uçarsınız özellikle damperli dorselerde direk karşı taraftaki arabanın üstüne çıkmanız büyük bir ihtimaldir. oyundaki digger araçlarda dorseleri taşıyabilmekte hiç boşuna VOLVO almayın derim hem fazla mazot parası hemde her yolculuk sonunda hasar cezası ve tamir parası.

    DAF XF= araçları ucuzdur aslında fena araçlarda değil ,ucuz olmaasının sebebini kötüye yormayın firmanın ilerleme taktiği bu.ben önceleri daf ile bir çok kez kaza yaptım fakat son sürümde biraz daha iyi oldu diyorlar ne derece doğrudur bilemiyorum denemeden bir şey diyemem. DAF çok kullanmadım açıkçası ama sevenide bol kötüleyeni de.

    MAN TGX=motorları zayıf kalıyor yav en ufak tepede araç zor çekiyor motor bayılıyor. sırf kabinini beğenip alanlarda var ama sonra hızı dolayısı ile kafayı yiyiyorlar.

    RENAULT PREMİUM/MAGNUM=yola hakimliği en iyi araç diyorlar bende denedim hiç fena değiller ancak magnum ile bir kaç kez yoldan çıkmışlığım var. motorları zayıf kalıyor gerçi motorları Volvo üretiyor ama kendi motorları kadar iyi yapmıyorlar yani.

    MERCEDES-BENZ ACTROS=9 tonluk araba dorsesi ile beni bir çok kez yolda bıraktı.hassas araç diyorlardı da inanmıyordum. 25 tonluk felan transport işler için ideal onun haricinde pek işe yaramıyor yani mercedese o kadar para dökmeye hiiç gerek yok sadece meraklıları alıyor zaten Türkiye'de bolca var diyecek olursanızda çünkü İstanbul/Aksaray'da fabrikası var bu nedenle parçası her yerde bulunuyor ve Türkiye'den aldıkları için ucuza gelmiş oluyor.

    İVECO STRALİS=her türlü devrilmeyi beceren araçtır İtalyan malıdır. motor desen zaten beş para etmiyor.
    İVECO STRALİS Hİ-WAY= stralis kadar kötü değil ama yinede diğer araçlar varken iveco ya para yatırmayın derim ama şirket için fena olmaz ver şoföre çalışsın zaten 80 i geçmiyorlar




  • Konuyu hortlatıcam ama millet 140 150 den bahsetmiş ben 16 lvlim suan tır 90 ı geçmiyo byır aşa 112 gördüm adam 140 la viraja girmekten bahsediyor mod falan mı yaptınız ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xDuMaNx

    Konuyu hortlatıcam ama millet 140 150 den bahsetmiş ben 16 lvlim suan tır 90 ı geçmiyo byır aşa 112 gördüm adam 140 la viraja girmekten bahsediyor mod falan mı yaptınız ??

    Ayarlar'dan hız sınırlayıcısını kaldırın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler kahvaltıdan sonra kaldıracağım
  • Bende hepsini kullandım ve scania diyorum :)
  • kesinlikle volvo FH Globetrotter XL 6*2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Raptor.. -- 21 Temmuz 2014; 14:56:06 >
  • TABİKİDE İYİ VOLVO SAĞLAMLIK HIZ HER AÇIDAN
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.