Şimdi Ara

ETS 2 Steam Key nasıl kullanılıyor ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pek bilgim olmadığından soruyorum ets 2 için orjinal key satın almak istedim aldım ancak key steam key yazıyor bu keyi nasıl kullanacağım ?? Oyunun demosunu stesinden indirip oyuna yazmayacakmıyım ?? steam key ne işe yarıyor ve oyunu nasıl ve nerden indirip kuracağım yardımcı olursanız sevinirim .

• bende oyunu crackli kullanıyordum. key almak istiyorum ama hangisini satın almam gerekiyor yardımcı olursanız lütfen

gitti gidiyor
  • ilk önce steami indirip kuracaksınız, sonra aldığınız keyi steamin oyun ekle menüsüne yazıp oyunu hesabınıza ekleyeceksiniz. oyun eklendiği zaman steam otomatik olarak oyunun son sürümünü indirecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

ilk önce steami indirip kuracaksınız, sonra aldığınız keyi steamin oyun ekle menüsüne yazıp oyunu hesabınıza ekleyeceksiniz. oyun eklendiği zaman steam otomatik olarak oyunun son sürümünü indirecektir.

Üstad peki mesela pc format yedi oyunu yeniden kurmak istedim diyelim yine aynı şey geçerli olurmu yani şifreler tek kullanımlık değildir umarım . ikincisi oyunun firması zamanla güncellemeler vb. yayınlıyor bu güncellemeleri peki nasıl kuracağım yoksa yine steam sitesi kendiliğinden mi güncelliyor ?? Şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KurtalanEkspres

quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

ilk önce steami indirip kuracaksınız, sonra aldığınız keyi steamin oyun ekle menüsüne yazıp oyunu hesabınıza ekleyeceksiniz. oyun eklendiği zaman steam otomatik olarak oyunun son sürümünü indirecektir.

Üstad peki mesela pc format yedi oyunu yeniden kurmak istedim diyelim yine aynı şey geçerli olurmu yani şifreler tek kullanımlık değildir umarım . ikincisi oyunun firması zamanla güncellemeler vb. yayınlıyor bu güncellemeleri peki nasıl kuracağım yoksa yine steam sitesi kendiliğinden mi güncelliyor ?? Şimdiden teşekkür ederim

1- Bilgisayari formatlamdan once belgelerimdeki ets2 klasorunu yedekleyip, formattan sonra aynen yerine koyarsaniz profiliniz kaldigi yerden dev eder.

2- bir onceki mesajda anlattigim keyi ilk defa tanitirken, tanitip hesabiniza ekledikten sonra oyunu, bilgisayara sadece steami kurup oturum acmaniz yeterli. Oturumu actiktan sonra kutuphanenizdeki oyunlardan birine tiklayip oyna dediginiz zaman steam oyunu otomatik olarak indirip kurar. Tekrar key filan girmenize gerek kalmaz

3- scs oldukca sik bir sekilde guncelleme yayinliyor. Oyun ciktigindan beri 11 buyuk guncelleme aldi. Guncelleme yayinlandiktan sonra steamdeki ayara gore otomatik indirip oyunu guncelliyor. Sadece steami arka planda calistirmaniz yeterli. (Ayara goreden kastim default olarak otomatik olarak guncelliyor, isterseniz kapatabiliyorsunuz)

Tek dikkat etmeniz gereken steam otomatik olarak guncellediginden mp icin 2-3 gun guncelleme bekliyorsunuz yada bir onceki surume aliyorsunuz oyunu. Benim tavsiyem oto guncellemeyi kapatin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.