Şimdi Ara

Ets 2 araba modu varmı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ets 2de araba modu varmı opel bmw fln bnmek yardım edermisinz lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.K.A Askeri -- 9 Kasım 2012; 20:06:20 >

• yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amerikan mandası

yok

tşkler
  • Yakında çıkar merak etmeyin bende bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: İncisöslük

ets 2de araba modu varmı opel bmw fln bnmek yardım edermisinz lütfen

Lütfen şaka yaptığını söyle. Arkadaşım bu oyunda o marka binek araçların ne işi var bana izah eder misin ?
  • İpini koparan gelip konu açıyor . Binek araç istiyorsan git City Car Driving felan oyna boş boş konular açma .
  • Hiç oynamamışsınız bilmiyorsunuz heralde ? Euro Truck (1) de onlarca araba yamaları var her türlü x5 den tut tofaşa kadar :) Yakın zamanda euro truck 2 ye de çıkarılacaktır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ets 2 dlc nasıl alınır?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanseth

Hiç oynamamışsınız bilmiyorsunuz heralde ? Euro Truck (1) de onlarca araba yamaları var her türlü x5 den tut tofaşa kadar :) Yakın zamanda euro truck 2 ye de çıkarılacaktır...

Tamam da tır oyununda binek aracın işi ne? Sen oyunu tır sürmek için indiriyorsun, gidip biri araba modu soruyor. Bu çok mu mantıklı? ETS1 oynadım ama modlarla oynamadığım için bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

quote:

Hiç oynamamışsınız bilmiyorsunuz heralde ? Euro Truck (1) de onlarca araba yamaları var her türlü x5 den tut tofaşa kadar :) Yakın zamanda euro truck 2 ye de çıkarılacaktır...

Tamam da tır oyununda binek aracın işi ne? Sen oyunu tır sürmek için indiriyorsun, gidip biri araba modu soruyor. Bu çok mu mantıklı? ETS1 oynadım ama modlarla oynamadığım için bilmiyorum.

Aynen kardeşim oynamamşlar bilmiyorlar bide gelip artislk yapıyorlar :)

• TIR oyunu oynuyosanız TIR sürersiniz. Araba ile oynamak istiyorsanız bir dünya oyun var. Yalandan yere oyunun orjinal araçlarını yama ile değiştirmenin hiç bir manası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: İncisöslük

quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

quote:

Aynen kardeşim oynamamşlar bilmiyorlar bide gelip artislk yapıyorlar :)

Bu laf kimi destekliyor? Sanırım Vanseth'i

• O zaman mount blade de star wars modunun işi ne Uçak simulasyonunda uçan gemilerin (mod) işi ne vs. kardeşim mod niçin acaba istedigim gibi oynarım oyunu...
    ben oyundan zevk almak için oynuyorum istedigim gibi oynarım ister tırlı ister arabalı ister uçaklı sonuç oyun
    siz nasıl oynuyorsunuz amaç birilerini geçip üstünlügünü göstermek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akın737 -- 14 Kasım 2012; 23:10:02 >
  • quote:

O zaman mount blade de star wars modunun işi ne Uçak simulasyonunda uçan gemilerin (mod) işi ne vs. kardeşim mod niçin acaba istedigim gibi oynarım oyunu...
    ben oyundan zevk almak için oynuyorum istedigim gibi oynarım ister tırlı ister arabalı ister uçaklı sonuç oyun
    siz nasıl oynuyorsunuz amaç birilerini geçip üstünlügünü göstermek mi?

+1
  • Böyle city car driving gibi araba oyunu varmı görntüleri iyi olcak lfs gibi olmasın kağıttan :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.