Şimdi Ara

Etlik Tuğra Temel Lisesi MAĞDURİYETİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar.

    sınav senemde yasadigim mağduriyeti yasamamaniz icin bu konuyu actigimi belirtmek isterim... zira bu egitim (?) kurumu sinav senemi mahvetmistir. lütfen buraya kayit yaptirdiysaniz ya da yaptiracaksaniz bu yazdiklarimi kendi hayriniz icin okuyunuz. size bir egitim yilimi nasil heba ettiklerini anlatayim. oncelikle tugra temel lisesi sadece ad değiştirmiştir, eski adı FEM TEMEL LİSESİ dir. ve kadrosu aynıdır.

    1-
    kendileri 2015 yazinda kayit almaya basladilar. kayit yaparken bircok taahhutte bulundular. bu taahhutler:
    ogretmen kadrosu: yazin ve ondan oncesinde soz verdikleri ogretmen kadrosundaki iyi ogretmenler tek tek gonderildi. cogu insan bu insanlara guvenerek kayit yaptirmasina ragmen, magdurluk yasadi.

    erken kayıt yaptıran ogrencilere tablet verilmesi: erken kayit yaptiran ogrencilere, ipad verilecegi soylendi. cunku egitim (?) kurumu herhangi bir kaynak vermeyecegini soyledi. sonrasinda bildiginiz femsetlerden verildi (femset 6 kitaptir) ve etkin defterlerden (6 adet). femsetin 6 kitabi piyasada satilmis olsa maksimum 100-150 tl eder. etkin defterlerse bes para etmez. bu kaynaklarin verildigi soylenip ipad verilmedi.

    2- ögrencilerin kayirilmasi: belirli öğrenciler, bazı öğretmenlerden istediği kadar etüt alabilirken, onlarla aynı sınıfta bulunan hatta daha iyi başarı düzeyinde bulunan öğrencilere aynı fırsatlar tanınmadı. aile torpili ya da hocaya yakınlaşma (?) torpili mi dersiniz, ne derseniz deyin her şekilde, gözümüzün içine soka soka torpil yapıldı. kendi dini ya da siyasi görüşlerine uygun gormedikleri, aralarina alamayacakları insanlara yokmuş gibi davrandılar ve insanları mağdur ettiler. ki benim burada açık anlatırsam olamayacak düzeylerde olaylar gerçekleşti.

    3- öğretmen kadrosunun kalitesizliği: öğretmen kadrosunda özellikle öğrencilerin zorlandığı derslerdeki öğretmenlerin ders anlatım kapasitesini bırakın, denemelerde çıkardıkları cevap anahtarlarında üçer beşer yanlışlar çıkması. kayırdıkları öğrencilere saatlerce taa ygs zamanı lys konusundan eksiğin var mı diye bunaltıp depodan buldukları tüm kitapları utanmadan peşkeş çekmeleri. ve kendi yetersizliklerini derste aptal saptal şakalar yapmaya çalışarak çaresizce örtmeye çalışmaları. kendi sınıfımdan konuşmak gerekirse sınıfın yarısından fazlası bu herifin dersinde özel ders alırken kendisi hiçbir şey olmamış gibi kendisini yeterli görmekteydi.

    4- idarenin düzenbazlığı: idarekilerin tek ayak üzerinde 40 yalan atabilmesi. öğrencilerdir başarıdır hiçbirisi umurlarında değil. sadece 2 3 torpillilerine her şeyi peşkeş çekmek dışında sizin konuşmalarınızı geçiştirmeye çalışmakta ve ailenize sizin hakkınızda yalan söylemektedirler. o zamanlar kendi kuruluşlarına ait olan zaman denemelerinden bizden ekstra para almışlardı. bazı öğrencilerden almadıkları için bizim denemelerimiz onlara peşkeş çekilmekte ve biz fotokopi denemeyi çözmek zorunda kalmıştık. ki bu gerçekten çok küçük bir örnek. daha kişisel örnek vermiyorum çünkü bu yalancı ve hilekar insanımsılarla muhatap olmak istemiyorum.

    5- not konusu: kendileri kayıt döneminde tüm notlarınızı 100 gireceğiz diye vaat vermelerine ve etraftaki onlar dışındaki tüm temel liseler aynı şeyi yapmasına rağmen , kendileri bize yazılı yapmış , ve soruları verirken cevapların yarısını ya da biraz fazlasını vermişlerdir. 100 alan öğrencilerden not kırmış ve herkes 100 alamaz demiş, torpil yaptıkları öğrencilerin notlarını 100 e tamamlamışlardır. bu durumda da kendi "siyasi" durumlarını her şeye bahane etmişlerdir.

    şuanlık aklıma gelebilen, gelebilmiş olanlar bunlar.. bilerek yazmadığım onlarca olay bulunmakta.. eğer sınav senenizi önemsiyorsanız buradan kaydınızı aldırın bu kadar net. başka bir yere kaydolmak zorunda bile değilsiniz , evde çalışın daha verimli. en azından kendi alanında yeterince bilgisi olmayan hoca(?) lar kafanızı karıştırmamış olur ...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.