Şimdi Ara

Etli Pilavlı Maklube (5 Kişilik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

500 gr kuşbaşı doğranmış et.
    2 su bardağı pirinç
    2 adet patates
    1 yemek kaşığı tereyağı
    tuz

Hazırlanışı

Derin bir tencerede etleri kavurun.
    Etleri tencereden almadan üzerine yıkadığınız pirincin yarısını dökün.
    Halka halka kestip kızarttığınız patatesleri pirincin üzerini kaplayacak şekilde dizin.
    Üzerine kalan pirinci dökerek düzeltin. Pirinçlerin üzerine 1 yemek kaşığı tereyağını minik parçalara ayırarak koyun.
    Tuzu ve pirinçlerin üzerini bir parmak kadar geçecek sıcak suyu ilave ettikten sonra kapağını kapatın.
    Karıştırmadan kısık ateşte pişirin. Pilav demini aldıktan sonra bir tepsinin ortasına etler üst kısımda kalacak şekilde tencereyi çevirin.
    Pilavın etrafını isteğinize göre hazırlamış olduğunuz salata ve yoğurt ile süsleyin. Biz resimdeki gibi süsledik siz de kendi zevkinize göre servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun..

• DAĞILIN

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

DAĞILIN

/>

HEADSHOT

• yukarıdaki çöl gibi
  • Abi detected
  • pilavlı diyoruz maklübe diyoruz bunlar daa hala.. izlemeyenler için feyzli abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizabardakci239 -- 24 Temmuz 2011; 1:46:23 >

• aga yapma bunu yapmaaa gece gece canım çekti zaten açızzzzzzzzzzzz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi pilavlık pirinç?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forumda fetoşcu dakıkalar
  • arkadas bu maklube boyle yapılmaz be kardes ben aslen tunuslu olup maklubenin kral yapılısını yakında size acıklicam bu maklube dediginiz cemaat yemegi bizden calıp kendilerince tasarlamıslar hırkızlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: plus+

arkadas bu maklube boyle yapılmaz be kardes ben aslen tunuslu olup maklubenin kral yapılısını yakında size acıklicam bu maklube dediginiz cemaat yemegi bizden calıp kendilerince tasarlamıslar hırkızlar :D

sağ alt köşeden şakirt alert diye bir bildirim çıktı cümlenin sonunu okuyunca gitti
  • yemiştik bundan 1 kere dersane çıkışı herkes namaz kılmaya kalktı. bizde oldu biz kalkalım gifini gerçekleştirdik

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

quote:

Orijinalden alıntı: plus+

arkadas bu maklube boyle yapılmaz be kardes ben aslen tunuslu olup maklubenin kral yapılısını yakında size acıklicam bu maklube dediginiz cemaat yemegi bizden calıp kendilerince tasarlamıslar hırkızlar :D

sağ alt köşeden şakirt alert diye bir bildirim çıktı cümlenin sonunu okuyunca gitti

Laf çarpmanı anlıyamadım ama bi laf çarpma var onu anladım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

yemiştik bundan 1 kere dersane çıkışı herkes namaz kılmaya kalktı. bizde oldu biz kalkalım gifini gerçekleştirdik

/>

Şu gife kopuyorum nedense.

• 5 kişilik olduğuna eminmisin bizimkiler 20 kişi falan doluşuyodu başına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.