Şimdi Ara

ETKILEYICI BIR HIKAYE DAHA!-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir aile vardır.19 yaşında kızları ve 3 yaşında da bi oğulları vardır.Bir gün tahlissiz bir kaza sonucu kız yaralanır ve hemen ameliyathaneye alınır.Doktor aileye aşırı kan kaybı olduğunu ve derhal kan bulunması gerektiğini söyler.Anne ve babanın kanı uymaz ama küçük oğullarının kanı uymaktadır.Babası oğlundan kan almak istemez ama öte yandan almazsa kızını kaybetceğini düşünür ve oğluna sorar.
    --Yavrum bak ablan çok hasta ve senin kanına ihtiyacı var ablanın iyileşmesi için mutlaka kan lazım verebilirmisin?der.
    Çocuk biraz düşündükten sonra kanı vericeğini söyler.Doktor gelir ve kanı alır.Aldıktan sonra çocuk doğal olarak halsiz düşer ve başı dönmeye gözleri kararmaya başlar.Bunun üzerine çocuk babasına:
    --Baba benim hemen mi ölmem gerekiyo der.
    Burda 3 yaşında bi çocuk ablasının iyileşmesi için kanı verdiğinde öleceğini sanmaktadır ve bunun üzerine yine de kanını ablasına verir..

3 yaşında ama 19 yaşında ki ablasının bile yapamayacağı bişey belki de

• Hikaye fena değil de çocuğun yaşı biraz daha büyük olmalıydı.. 3, çok küçük olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 11 Şubat 2006 20:22:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

Hikaye fena değil de çocuğun yaşı biraz daha büyük olmalıydı.. 3, çok küçük olmuş

evet ya bence de 3 çok küçük be..3 yaşında ölmek falan pek akıl edemez gibi geldi de ama güzel hikaye tabiiki..
  • walla ben 2 yaşındayken de ederdim
  • bunu ben tavuk suyuna çorba serisinde okumuştmm
  • 3 yaşındaki çocuktan kan alınır mı ya???
  • quote:

Orjinalden alıntı: crow

3 yaşındaki çocuktan kan alınır mı ya???

evet alınmaz haklısın yanii 18 yaşıdnan büyük olman gerekio 2-)3 yaşında bir cocuğun o kadar kelimeyi bir araya getirmesii braz olanaksız..ama hikaye elince sağlık teşeküürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 yapın 4 yada 5
  • ben bu hikayeyi kan değilde ilik nakli olarak biliyodum. ablasına çocuğun iliğinden vermesi gerekıyodu yaşaması için.yani kan olayı saçma.kanı herkesten temin edebilir tabi kan grupları uyuştuğu sürece

ama yınede eline sağlık paylaştığın için
  • quote:

Orjinalden alıntı: everythingbutthegirl

bunu ben tavuk suyuna çorba serisinde okumuştmm

iyide adam kendim yazdım dememiş ki
  • Arkadaşlar ben bu aralar böyle şeyler aktarıyorum foruma güzel şeylerde olsun diye bi grup muhalefet hikayeyi sen yazmamışsın yada yaşıymış başımış gibi ufak şeylere takılıyorsunuz. Ana fikrini alın yeter yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.