Şimdi Ara

Etik Kurulu Başkanından açıklama.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Etik Kurulu Başkanı ve Gediz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Atalay, futbolda şike iddialarına ilişkin Etik Kurulu'nun hazırladığı raporun ''nihai rapor'' olmadığını, yeni delillere ve alacakları savunmalara göre kesin raporu hazırlayacaklarını, kanaatin değişebileceğini, sürecin henüz bitmediğini bildirdi.
    Etik Kurulu raporunun detayları için tıklayın
    Prof. Dr. Oğuz Atalay, yaptığı yazılı açıklamada, 20 Temmuz itibariyle ellerindeki delillere göre incelemede bulunduklarını ve 340 sayfalık geçici bir rapor hazırladıklarını anlattı.

O günkü delillerin ışığında TFF yönetimine kanaat bildirdiklerini, ''basına sızan raporun nihai olmadığını'' ifade eden Atalay açıklamasında şu bilgileri verdi:
    ''Kesinlikle ceza ve yaptırım önerisinde bulunmadık. Sadece o günkü delillerin ışığında Türkiye Futbol Federasyonu yönetimine kanaatimizi bildirdik. İnceleme devam ediyor. Kesin rapor henüz hazırlanmadı. 20 Temmuz'dan sonra yeni delillere ulaşıldı, soruşturmada gizlilik de kalktı.

Biz o raporu hazırlarken, savunma hakkını bile yerine getiremedik, çünkü gizlilik vardı, kimseyle görüşme şansımız yoktu. Şimdi savunmaları da alacağız ve yeni rapor yazacağız. Bu raporda kanaatimiz değişebilir. Yönetim de yeni raporu dikkate alıp, delillere ve vicdani kanaatine göre karar verecek.''

-''TV'lerde bilinçsizce yorum yapılıyor''

Atalay, bu konuya ilişkin olarak TV programlarında bilinçsizce yorumlar yapıldığını kaydederek, ''Hukuki bilgisi olmayan kişiler, izleyicilerin karşısına çıkıp gereksiz, zamansız ve yersiz konuşuyor. Rapor sanki kesinmiş gibi bilinçsizce yargıda bulunuluyor. Soruşturmanın devam ettiğinden nedense bahsedilmiyor. Herkes şunu iyi bilmeli, bu rapor nihai değildir. Ceza ve yaptırım önerisi de yoktur. Yorum yapılırken bu hususa dikkat edilsin'' ifadelerini kulandı.

-''Kimin sızdırdığını biliyoruz''-

Prof. Dr. Oğuz Atalay, ''raporu basına kimin sızdırdığını bildiklerini'' ama şu an bu konuda açıklamaya yapmayacağını ifade etti.

Atalay, ''Rapor kesinlikle federasyondan sızdırılmadı. Bu konuda eminiz. 340 sayfalık rapor, kozmik odamızdaki kasada tutuluyor. Ne dışarı çıkarıldı ne de kopyalandı. Zaten raporun tamamı ele geçirilmedi, 38 sayfalık özet bölümü gazetelerde yer aldı. Nasıl ve kim tarafından sızdırıldığına ilişkin ciddi tespitlerimiz var'' şeklinde bilgi verdi.

• Kıvırmaya başladıklarının resmidir...
  • başta fener şike yapmıştır diye kesin kanaat getirdiler, şimdi tabi işler değişmeye başladı, yasalar çıkıyor, küme düşme kaldırma çabaları, geçen seneyi yok sayma, siyasi temaslar.. böyle olunca tabi federasyon etik kurulununun kanaatini değiştirecektir tabi hiç süpriz olmaz bizim için ancak bu tür açıklamalar yapmak yüz ister, açıkça feneri kurtarma operasyonları devam ediyor. bakalım nereye kadar götürecekler..
  • Allahınızdan bulun.. Bu kadar gerizekalı yerine koymayın insanları.

• "Fener suçlu" deyince Etik kurulu "sen çok yaşa", "değişebilir" deyince yalancı muamelesi yap. Bizse ne söylerse söylesin Etik kurulunun bir önemi yok demeye devam ediyoruz. Bizim için önemsiz ve hala ne savcıdan ne sizden somut bir belge veya video göremedik ? Sahi var mı elinizde emenikenin para sayma görüntüleri yoksa tek kanıtınız sarı çizgili poşet mi ?

Aziz Yıldırım içerde de sizin bu hallerinizi kim kurguluyor yahu niye hala bu haldesiniz. Hepiniz Fenerbahçe antipatisi içindesiniz neden ? Çok gülüyoruz size yahu.... siz çok yaşayın emi...

• quote:

Orijinalden alıntı: fz18

Kıvırmaya başladıklarının resmidir...

Burda kıvıranlar sizsiniz. Hani o çok güvendiğiniz, laf söyletmediğiniz, günlerdir raporlarında sunduklarını forumlarda konu açtığınız etik kurul, şmdi kalkmış bunları söylüyor ve inanmıyorsunuz. Ulan bu kadar iki yüzlü olunmaz yahu... Adamlar bile diyor SAVUNMA'yı almadık diye... Biz de başından beri bunu diyoruz..
  • kaynak

Ayrıca toz konduramadığınız Savcı Berk bakın sizin için ne demiş. Tabi basın biraz kıt zekalı geriden takip ettiği için iddianameyi malum 400 sayfa bir anda okunamaz ctrl+f yap FB ile ilgili olanları bul oku daha kolay ama bakın 20 gün sonra ne yakalamış bizim basın medya vay beee.

Bu haberden sonra hiç kimse gelipte buraya konu açmasın zira komik olur !!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu daha dün Etik kurulu raporunu yazanlar hukukcu avukat onlardamı yanlış yazacak diye atıp tutuyordunuz yinemi tutmadı
  • iddianameyi okuyan fanatik,gözü kararmış fenerliler dışında herkes şikeyi kabul ediyor...

etik kurulu yoktur demiyor diyemezde zaten.iddianame ve ek klasörlerle yeniden inceleyeceğiz diyor.

bu durumda bir alt lige değil amatör kümeye kadar düşersiniz...

• yeni delillerden bahsediliyor.savcının elindeki delilin fenerbahçenin işine yarayacağını pek sanmıyorum ben,fenerbahçeli arkadaşlar niye heyecan yaptıki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcy

iddianameyi okuyan fanatik,gözü kararmış fenerliler dışında herkes şikeyi kabul ediyor...

etik kurulu yoktur demiyor diyemezde zaten.iddianame ve ek klasörlerle yeniden inceleyeceğiz diyor.

Gaza gelmiş arkadaş tutana aşk olsun

• 5 maçta şike yapmış takımlar bize.
    içerde şikeden en az 5 futbolcu olmalı. mantıken.
    nerede bu şikeci futbolcular? niye halen elini kolunu sallayarak geziyorlar?
    tamam Fenerli 5 yöneticiyi yakaladınız. diğerleri neden içerde değil?
    size de garip gelmiyormu?
  • Fnerliler hala aklanacağını zannediyor
    ek klasorlerde sizin savunmanıza yarayan deliller yok aksine onları ispatlamaya yönelik deliller var
    Nihat özdemir kabullenmiş şike yaptığınızı ki düşme kalksın diye yırtınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

yeni delillerden bahsediliyor.savcının elindeki delilin fenerbahçenin işine yarayacağını pek sanmıyorum ben,fenerbahçeli arkadaşlar niye heyecan yaptıki?

Daha ne yazsın be. Ne bekliyorsun? Daha savunmalar alınmadı. Savunmalar alındıktan sonra kanaatimiz değişebilir diyor. Sen anlamıyor durkish? Bunu da yazdım şimdi akşama kadar susmazsın biliyorum o yüzden cevap yazmayacağım. Haberi baştan oku sen. Ayrıca heyecan yaptığımız yok. 14 şubata kadar rahat durmayanlar sizsiniz. Buradaki bütün Fenerlilerin fikri bellidir, şu anda etik kurulundan gelen haber de bizim söylediğimizi söylüyor zaten.. Savunmadan sonra konuşulur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

yeni delillerden bahsediliyor.savcının elindeki delilin fenerbahçenin işine yarayacağını pek sanmıyorum ben,fenerbahçeli arkadaşlar niye heyecan yaptıki?

Daha ne yazsın be. Ne bekliyorsun? Daha savunmalar alınmadı. Savunmalar alındıktan sonra kanaatimiz değişebilir diyor. Sen anlamıyor durkish? Bunu da yazdım şimdi akşama kadar susmazsın biliyorum o yüzden cevap yazmayacağım. Haberi baştan oku sen. Ayrıca heyecan yaptığımız yok. 14 şubata kadar rahat durmayanlar sizsiniz. Buradaki bütün Fenerlilerin fikri bellidir, şu anda etik kurulundan gelen haber de bizim söylediğimizi söylüyor zaten.. Savunmadan sonra konuşulur..

Yahu dur daha yeni akladılar adamlarını kendi zihinlerinde.Savunmalardan sonra mahkeme aleyhlerinde kararrlar verirse yine "Aklanında Gelin" diye pankart açarlar.

• quote:

quote:

saçmasapan mesajlar yazamamanı bekliyorum beee... çok şey bekliyorum senden farkındayım da bu olayın sizin lehinize döndüğünü nerden çıkardınız onu anlamadım,onu yazdım sadece.adam evet bu rapor bizim rapor hatta tamamı değil özeti diyor elimize yeni deliller geçti savunmaları alıp öyle vereceğiz kararımızı diyor.feneri düşürmekten vazgeçtik fener şike yapmamıştır falan mı yazıyorda biz görmedik?

• quote:

quote:

quote:

saçmasapan mesajlar yazamamanı bekliyorum beee... çok şey bekliyorum senden farkındayım da bu olayın sizin lehinize döndüğünü nerden çıkardınız onu anlamadım,onu yazdım sadece.adam evet bu rapor bizim rapor hatta tamamı değil özeti diyor elimize yeni deliller geçti savunmaları alıp öyle vereceğiz kararımızı diyor.feneri düşürmekten vazgeçtik fener şike yapmamıştır falan mı yazıyorda biz görmedik?

Sen türkçe anlamıyorsun kesinlikle..." Yönetim de yeni raporu dikkate alıp, delillere ve vicdani kanaatine göre karar verecek.'' yazıyor. Ek delillerle beraber SAVUNMA'ların da alınacağını söylüyor. Benim birşey açıklamama gerek yok ki yazıyor zaten. Lehimize döndü mü diyorum? önce okuduğunu anla. Basına sızan rapora sonuna kadar inanan kesim, artık atıp tutmasın diyorum.. Adam Savunmaya göre kanaat değişebilir diyor.. yani burada savunmadan bahsediyor.. Şu anki raporun da böylelikle bir anlamı kalmıyor.. zaten Nihai rapor olmadığını da söylüyor.. Fener şike yapmamıştır demiyor ama şike yapmıştır da demiyor ama konuşuyorsun hala.

• quote:

iddianameyi okuyan fanatik,gözü kararmış fenerliler dışında herkes şikeyi kabul ediyor...

Abi, peki Adnan Polat ve ekibi için ne diyorsun onlarında adı iddianamede geçiyor.(suçludur demiyorum ha !!) Ne diyorsun onlarında iddianamede adı geçiyor diye küme düşme olasılığı varmı temsil ettikleri takımın ? Şimdiden floransalı hasan misali aydınlatıcı cevabın için teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen türkçe anlamıyorsun kesinlikle..." Yönetim de yeni raporu dikkate alıp, delillere ve vicdani kanaatine göre karar verecek.'' yazıyor. Ek delillerle beraber SAVUNMA'ların da alınacağını söylüyor. Benim birşey açıklamama gerek yok ki yazıyor zaten. Lehimize döndü mü diyorum? önce okuduğunu anla. Basına sızan rapora sonuna kadar inanan kesim, artık atıp tutmasın diyorum.. Adam Savunmaya göre kanaat değişebilir diyor.. yani burada savunmadan bahsediyor.. Şu anki raporun da böylelikle bir anlamı kalmıyor.. zaten Nihai rapor olmadığını da söylüyor.. Fener şike yapmamıştır demiyor ama şike yapmıştır da demiyor ama konuşuyorsun hala.

ya savunma alacağız bahanesi ta baştan beri var ne alakası var benim söylediğimin veya bu konunun benim türkçemle falan?bu rapor bizim evet doğru diyor ama değişebilir diyor.zaten demiş 5 maçta şike var 3 maçta teşv,k var bilmem kaç maçta teşebbüs var diye.fenerliler niye lehine dönmüş gibi tavırlarda diye soruyorum,hadi benim türkçemde sorun var (diyelim)sen okuduğunu anlayabiliyormusun?

• quote:

Orijinalden alıntı: diabolicfb

quote:

Abi, peki Adnan Polat ve ekibi için ne diyorsun onlarında adı iddianamede geçiyor.(suçludur demiyorum ha !!) Ne diyorsun onlarında iddianamede adı geçiyor diye küme düşme olasılığı varmı temsil ettikleri takımın ? Şimdiden floransalı hasan misali aydınlatıcı cevabın için teşekkürler.

telefon görüşmesi,fiziki takip,video-resim olmadığı suçlamanın gazete küpürü ile yapılmış olması nedeniyle bir savunma yapamayacağım.(cihan oskay örneği)

eğerki Adanan Polatın yada bir başkasının belgeli kanıtlı suçu çıkarsa kesinlikle onları savunmam.maskelerini takmam,yürüyüş yapmam,on takla atmam,savunacam diye saçmalamam.suçlu onlardır çünkü Galatasaray değil.paşa paşa giderim bir alt lige.

ne forumda nede başka bi yerde kimsede bana şikeci diyemez.suçlu onlardır der geçerim...bir daha takımın yanından bile geçemezler...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.