Şimdi Ara

Etik hacking

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Etik hacking'e gönül vermiş bir insan olarak, bunu sağlayan aracıya teşekkür etmek istiyorum.
    Çoğu kişide olduğu gibi benimde çevremde bana eğitim verebilecek yeterli donanıma sahip insan olmadığı için uçsuz bucaksız internet ortamına atıldım. Geceler süren araştırmalar bilgiyi analiz etme yeteneğime çok fayda sağlasada artık yozlaşmaya yüz tutmuş internette bulduğum bilgilerin güvenilirliğine şüpheyle bakmaya başlamıştım. Ve arkadaşlarım hep para tuzağı dediği, internette satılan paketlerden birini aldım. Şimdi düşünüyorumda baya niteliksiz bir programdı. Ama bana aşırı faydası oldu. Çünkü öğrenmeye aç beyinin alabileceği birçok bilgiyi doğru ve net olarak aktarıyordu. Ustalar beğenmiyor bu programları. Haklılar. Sadece internetten satın aldığın bir programla kesinlikle hacker olamazsın ama faydası olacağı kesin. Ayrıcı önerdiğim setle birlikte gelen programlarda gayet işe yarar programlar ve en önemlisi o programları basit bir dille yazmışlar. Ürün sitesinde belirtilmesede geliştirilmeye çok uygun. Ben o programların üstünde baya baya oynayıp hoş zaman geçirmiştim, tabi tecrübede kazandım :). Reklam gibi oldu biraz :). Daha iyi bir olanağınız varsa internette satılan setleri kesinlikle önermem ama durumunuz benim gibiyse eğer kesinlikle çok faydasını göreceksiniz. İlla bu ürünü olmak zorunda değilsiniz tabiyki. Ama bu denendi onaylandı ;) ürünü aldığımda başlangıç seviyesinin biraz üstündeydim yani çok basit şeyler anlatmıyor, sade anlatıyor. Ürünü almam için arkadaşımın gönderdiği linkin aynısını gönderiyorum.
    etik hacker

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Medyumluk legal bir meslek mi?!?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.