Şimdi Ara

ethernet ve ağ bağlantısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ethernet kartının sağlam olup olmadığını,sorunsuz çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirim?
    mesela bir bilgisayarın ethernetine modem bağladığım zaman internete bağlanıyor,ama kendi bilgisayarımın ethernetine bağladığım zaman hiç bir şey olmuyor...ancak modemin ayarlarıyla ilgili bir sorun da yaşadığım için sorunun nerede olduğundan emin olamıyorum.

ayrıca ekranın sağ alt köşesinde 'ağ bağlantılarım' simgesi çıkmıyor.başlat-ağ bağlantılarım yaptığım zaman sadece 'msn'deki sitelerim' diye birşey çıkıyor.Yerel ağ bağlantısı çıkmıyor.Ağ bağlantılarını görüntüle'yi tıklıyorum,yine hiç bir şey çıkmıyor.yani LAN ya da yüksek hızda internet kısmı yok..
    kafayı yicem.yardım...

• ethernet kartın sürücüleri yüklümü yada etkinmi?
  • ethernet kartını ilk aldığım zaman yani yaklaşık 1 sene önce,xp otomatik tanımıştı zaten.
  • bilgisayarıma sağ tıkla özellikler de donanım sekmesinden aygıt yöneticisine gir varsa ağ bağdaştırıcı kısmından etkin olup olmadığına bak yoksa sürücüler yüklenmemiş
  • aygıt yöneticisine girdiğimde ağ bağdaştırıcıları gözükmüyor.
    ama görünüm'deki gizli aygıtları göster sekmesine tıkladığımda ağ bağdaştırıcıları çıkıyor.

hem de bir sürü var;Neden gizli aygıt oluyor ki?

AĞ BAĞDAŞTIRICILARI
    direct paralel
    VIA VT6105 Rhine III Fast Ethernet Adapter-paket zamanlayıcısı mi bağlantı noktası
    WAN Miniport (IP)
    WAN Miniport (IP)-paket zamanlayıcısı mi bağlantı noktası
    WAN Miniport (L2TP)
    WAN Miniport (PPPOE)
    WAN Miniport (PPTP)
  • görünüşe göre sürücüler yüklü değil anakart üreticisinin sitesine girip modele göre download bölümünden sürücüleri temin edebilirsin
  • Ethernet kartının drıverlerini yeniden yükle ve IP yapılandırmasını dikkatli yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metro ethernet ile ağ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kart olarak takmışsan oynamış olabilir haliylede görmez zaten kasayı sök yerine iyi ce oturt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.