merhabalar. yer değişikliği yaparken modemime bağlanan ethernet kablosunun kısa geldiğini farkettim. superonline fiber kullanıyorum. ethernet kablosunu rj45 to rj45http://www.belkin.com/images/product/R6G089-S/372.jpg şu fotoğraftaki gibi bir aparatla uzatmak istiyorum. kablolar cat6 bu aldığım aparat cat6 destekliyor mu acaba. herhangi bir hız kaybı yaşar mıyım.
bu aparat eğer cat6'da sıkıntı çıkarırsa ne gibi bi öneriniz olur? aslında ethernet kablom yeteri kadar uzun ama sağolsun superonline teknik servisi kabloları kapatırken modem kısmında hiç boşluk bırakmamış ve duvarların üstünden odama geldiği için hiçbir şekilde kablo hareket etmiyor.
Bunlar pasif cihazlar, herhangi bir sıkıntı olmaz.
kabloyu aparat yardımıyla uzattım. dediğiniz gibi bir problem yaşanmadı. herhangi bir hız kaybı yaşanmadı. aynı sorunu olan arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla sonucu bildirmek istedim.
aborjiniA
kullanıcısına yanıt
Bunlar pasif cihazlar, herhangi bir sıkıntı olmaz.
kabloyu aparat yardımıyla uzattım. dediğiniz gibi bir problem yaşanmadı. herhangi bir hız kaybı yaşanmadı. aynı sorunu olan arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla sonucu bildirmek istedim.