Şimdi Ara

Ethernet'te Ünlem İşaretleri [Sorun Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayar internete girmiyor. sebebi Aygıt Yöneticisi'nde Ağ Bağdaştırıcıları bölümünde olmaması gereken birkaç aygıtın tanınmaması... Kaldırılamıyor da driver yüklenilemiyor da... Elim kolum bağlı kaldı. Ben de format attım, ilk iş olarak anakart CDsinden ethernet driverını yükledim ve internete girebildim. Ama sonra Kasspersky 2009 ve MSN 8.5 Beta'yı kurdum ve bir baktım yine internete girmiyor ve yine Aygıt Yöneticisi'nde o yerler çıkmış ünlem işaretleriyle beraber. Şimdi tekrar format atıyorum. Kaspersky 7'yi ve MSN 8.1 i yükleyeceğim. Ama sanmıyorum ki bu sorunun nedeni bu 2 program olsun. Daha önceden de yüklüydüler ve internete pek rahat girebiliyordum. Bilenler var mıdır bu Ethernet ne yapıyor böyle ?

Ayrıca ben format atmadan önce babam başka bir ethernet kartı takıp denemiş yine girememiş internete... Şimdiden teşekkürler yardımcı olmaya çalışanlara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nén-El -- 27 Ağustos 2008; 11:30:13 >

• Anakartının en güncel Driverlarını dene birde istersen
  • kardes sorunun boardda gosteriyor istersen aldigin yere bir gosterttir bende de ayni sorunlar vardi degistirdim
  • 2 kez format attıktan sonra yine aynı durumla karşılaştım. Service Pack 3 entegreli farklı bir CD'den Windows kurdum, formattan sonra direk farklı bir antivirus kurdum, etherneti yükledim. İnternet bağlanır bağlanmaz antivirus'ü güncelledim. Harddiskleri tarattım, virüsleri temizledim. Bu sefer bir sorun olmadı. Artık Aygıt Yöneticisi'nde o 4 öğeyi göstermiyor. İnternete de giriyor. Virus sorunuydu galiba.

Ayrıca ilk kurduğum Windows CD'sinde trojan varmış. "Win32/TrojanDownloader.Agent" isimli..
  • Konu başlığına sorun çözüldü yazar mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nén-El

2 kez format attıktan sonra yine aynı durumla karşılaştım. Service Pack 3 entegreli farklı bir CD'den Windows kurdum, formattan sonra direk farklı bir antivirus kurdum, etherneti yükledim. İnternet bağlanır bağlanmaz antivirus'ü güncelledim. Harddiskleri tarattım, virüsleri temizledim. Bu sefer bir sorun olmadı. Artık Aygıt Yöneticisi'nde o 4 öğeyi göstermiyor. İnternete de giriyor. Virus sorunuydu galiba.

Ayrıca ilk kurduğum Windows CD'sinde trojan varmış. "Win32/TrojanDownloader.Agent" isimli..

Sorunun çözüldüğünü belitrtirsen bizde konuyu baştan okumayız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    garip wifi sorunu [çözüldü]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.