Şimdi Ara

ETHERNET KARTI ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayarımda ethernet kartı oldugunu nasıl ögrenebiliriz.Yoksa tüm pclerde varmıdır??

• TÜM PCLERDE ETHERNET KARTI YOKTUR AMA ANAKARTLARIN KENDİ ETHERNET YUVALARI VARDIR
    NASIL ÖĞRENEBİLİRİZ DERSEN KASANIN ARKA BÖLÜMÜNE BAK ANAKART GİRİŞLERİNDEN AYRI BİR YERDE İSE ETHERNET KARTIN VARDIR AKSİ DURUM YOKTUR HE BEN ANLAYAMADIM DERSEN KASANIN ARKASINI FOTO ÇEK KOY BURAYA SÖYLERİM BEN KASANIN İÇİ DEİL ARKA BÖLÜMÜ ŞAŞIR MA TMM
  • quote:

Orijinalden alıntı: SESSİZDÜNYA

Arkadaşlar Bilgisayarımda ethernet kartı oldugunu nasıl ögrenebiliriz.Yoksa tüm pclerde varmıdır??

her bilgisayarda (çok eski değilse) olur. bazen harici pci kart olarak bazen onboard olarak vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsun78

TÜM PCLERDE ETHERNET KARTI YOKTUR AMA ANAKARTLARIN KENDİ ETHERNET YUVALARI VARDIR
    NASIL ÖĞRENEBİLİRİZ DERSEN KASANIN ARKA BÖLÜMÜNE BAK ANAKART GİRİŞLERİNDEN AYRI BİR YERDE İSE ETHERNET KARTIN VARDIR AKSİ DURUM YOKTUR HE BEN ANLAYAMADIM DERSEN KASANIN ARKASINI FOTO ÇEK KOY BURAYA SÖYLERİM BEN KASANIN İÇİ DEİL ARKA BÖLÜMÜ ŞAŞIR MA TMM

BUYUR

ETHERNET KARTI ??

• anakart modelini yazarmısınız resimde beyaz kablonun üstündeki boş yer ethernet girişinin oldugu yer ama tam görünmüyor
  • quote:

TÜM PCLERDE ETHERNET KARTI YOKTUR AMA ANAKARTLARIN KENDİ ETHERNET YUVALARI VARDIR

• quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

anakart modelini yazarmısınız resimde beyaz kablonun üstündeki boş yer ethernet girişinin oldugu yer ama tam görünmüyor

Usta anakart modeli :

Gigabyte Technology Co., Ltd

945GCM-S2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ethernet Kartını Görmüyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kasanın arkasındaki o dedigim yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

kasanın arkasındaki o dedigim yer

Usta orası boş bi giriş yok
  • Ona benzer baska varmi birde sen o pc ile internete girebiliyormusun
  • resimdeki beyaz kablo cikarip baksana
  • o bayeaz kablonun girdiği yer ztn ethernet girişi
  • kardeşim snn harici ethernet kartın yok ama anakartının ethernet yuvası var
  • quote:

kardeşim snn harici ethernet kartın yok ama anakartının ethernet yuvası var

YANİ USTA NE YAPMAMA ENGEL OLUR
  • kardeşim 7 yıldır ethernet kart kullanmıorum anakarttan kullanıorum hiç bir sorun yok

faydası varmıdır dersen elbette vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.