Şimdi Ara

Ethernet Kablosu Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimizde 100 mbit fiber internet kullanıyoruz. Masaüstü bilgisayarım modemden 14 mt. uzaklıkta 15 mt. kablo almak istiyorum aşağıdaki linkte vereceğim kabloyu önerir misiniz? Farklı alternatifler de olabilir. Şimdiden teşekkür ediyorum.
    www.baseusturkiye.com.tr
    Baseus Türkiye | Baseus Cep Telefonu Akseusları Türkiye distribütör Parakende Satış - akilliphone.com
    https://www.baseusturkiye.com.tr/urun/detay/baseus-high-speed-six-types-of-rj45-gigabit-ethernet-kablosu-round-cable15metre-103115

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bL00ddrunk -- 26 Haziran 2020; 14:55:47 >

• Fiyat açısından sorun yoksa gayet kaliteli gibi. CAT6, 1Gbit hızı da rahalıkla karşılayabilir. Ben Ethic'in CAT7 ethernet kablosunu kullanıyorum. Fakat o 10 metre olduğu için sizin ihtiyacınıza uymayacaktır. Yoksa önerebilirdim.
  • Cat6 değil de cat7 alsam herhangi bir fark görür müyüm ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bL00ddrunk B kullanıcısına yanıt
    Sizin paylaştığınız kablonun yapısını bilmediğim için, anca kendi CAT6 deneyimlerimden bahsedebilirim. Kullandığım CAT7 ethernet kablosu, CAT6'ya göre çok daha sert bir yapıya sahip. Hatta taş gibi diyebilirim. Bu da ekstra dayanıklılık sağlıyor. Hız açısından Gigabit seviyelerde kullanmadığım için o kısmı es geçiyorum. Fakat dayanıklılık konusunda bayağı işime yarıyor, çünkü geçerken bazen üzerine basabiliyorum. CAT5 ve CAT6 kablolarım bu sebepten dolayı parçalanmıştı. CAT7, 2-3 yıldır aynı formunu koruyor.

Aşağıdaki görsel anlamanıza yardımcı olacaktır.

Ethernet Kablosu Önerisi

Yani seçim ihtiyaca göre diyebilirim.

• Aslında linkteki ürünü düşünmemin sebebi halı altından vs geçeceği için yassı kablonun daha iyi olması

• CAT6 kablo isinizi gorecektir, fakat burada dikkat etmeniz gereken kablonun markasi peki hangileri diyecek olursaniz. Nexans, Erse ve Recber kabloyu soyleyebilirim.
  • HeiLi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum dostum Nexans alayım o halde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ethernet kablosu
    geçen yıl açıldı
    Wifi adaptör tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Wifi Adaptor Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.