Şimdi Ara

Ethernet Kablosu Olmadan Kablosuz Modem Kurulumu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
16.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim bir sorum olacaktı. Kablosuz bir modemi ethernet kablosu olmadan kurulumunu yapabilir miyiz? Yani yeni bir laptop ve kablosuz modem aldım diyelim ve ethernet kablosuda yok. Bu laptopla bu modemi kullanarak nasıl internete girerim??

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ethernet Kablosu Olmadan Kablosuz Modem Kurulumu

Günümüzde, ethernet kablosu kullanmadan internete bağlanmak mümkün hale gelmiştir. Kablosuz modem kurulumu sayesinde masaüstü bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar ve hatta akıllı telefonlar ethernet kablosu olmadan internete erişebilirler.

Ethernet kablosu olmadan internet bağlantısı sağlamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1. Kablosuz Modemi Aç: Kablosuz modemi bir elektrik prizine tak ve açma düğmesine bas.
    2. Bilgisayarını veya Cihazını Aç: Ethernet kablosu olmadan internete bağlanmak istediğin bilgisayarı veya cihazı aç.
    3. Wi-Fi Ağına Bağlan: Cihazının Wi-Fi ayarlarına gir ve kablosuz modemin yayınladığı ağı seç.
    4. Şifreyi Gir: Kablosuz modeminin şifresini gir. Bu şifre genellikle modemin alt kısmında veya kullanım kılavuzunda bulunur.
    5. Bağlan: Şifreyi doğru girdikten sonra cihazın kablosuz moda bağlanacaktır.

Ethernet kablosu kullanmadan internete bağlandıktan sonra, web'de gezinmenin, e-posta göndermenin ve dosya indirmenin keyfini çıkarabilirsin.

Bilmen Gerekenler:

• Kablosuz modemin kapsama alanı sınırlıdır. Cihazını kablosuz modemden çok uzağa götürürsen bağlantı kesilebilir.
    • Kablosuz ağlar, ethernet kablolu ağlardan daha yavaş olma eğilimindedir.
    • Kablosuz ağlar, duvarlar ve diğer engeller tarafından etkilenebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynisini ben soracaktim. Bir senedir kimse yazmamiş arkadaşlar bilen varmi. Ethernet kablosu olmadan kablosuz modem çalışırmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genç38

Aynisini ben soracaktim. Bir senedir kimse yazmamiş arkadaşlar bilen varmi. Ethernet kablosu olmadan kablosuz modem çalışırmı

Gelen hat kablosunu modeme girilir
    Modem zaten default olarak kablosuz yayin yapiyordur
    Wifi sifresi girip tablet telefon veya notebook ile ayarlari yapilir sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşın dediği gibi gayet kolay bunu yapak. modeme wifi den bağlandıktan sonra arayüze girip kullanıcı adı şifre bilgilerinizi tanıtıp kullanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.