büromuz ile imalat arasında internet paylaşımı yapmak istiyorum mesafe takriben 300m civarında kablo ile bu mesafeyi birbirine bağlayabilirmiyiz kablosuz olarak düşündüm aslında ama konulara baktım pek açıklayıcı bilgi bulamadım ap lerden güçlendirici antenlerden bahsediliyor ama maliyetleri biraz yüksek gibi geldi o bağlantı yerine kablo ile daha sağlıklı olur diye düşünüyorum o mesafede kablo ile iletişim oluyorsa tabi bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
Kaliteli kabloyla yekpare uzunluk maksimum 100metredir. Guzergah uygunsa ucuz fiberoptik kablo ve 2 adet donusturucu ile hallolabilir. Catidan catiya gorus mesafesi uygunsa kablosuz aktarim yapilabilir. Istanbul icindeyseniz ve ya yakin bir sehirdeyseniz, yaptirmak isterseniz ilgilenebilirim
quote:Orijinalden alıntı: axiadam Kaliteli kabloyla yekpare uzunluk maksimum 100metredir. Guzergah uygunsa ucuz fiberoptik kablo ve 2 adet donusturucu ile hallolabilir. Catidan catiya gorus mesafesi uygunsa kablosuz aktarim yapilabilir. Istanbul icindeyseniz ve ya yakin bir sehirdeyseniz, yaptirmak isterseniz ilgilenebilirim haklı :)