Bildirim
Ethernet Denetleyicisi Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
devre dışı bırakmış olabilirsin. üzerini sağ tıklayıp ''etkinleştir'' seçeneğini tıkla.
ki öyle değilse yine sağ tıklayıp ''özellikler''i seçip açılan menüde çalışmama sebebini öğrenebilirsin... -
Eğer eternet denetleycisinin modelini biliyorsan, üreticinin sitesinden driverını indir kur. Bilmiyorsan ya donanım kimliğinden ya da slim driver programından kurabilirsin. -
Aygıtın sürücüleri yüklenmemiş diyor. Ama yükledim ben en güncelini. Ağ denetleyicisi sorunu ortadan kalktı ama ethernet denetleyicisi hala duruyor -
Temel sistem aygıtı sorunu alıyorum bu seferde. Ethernet Denetleyicisi sorununuda çözdüm -
sarı ünlem işareti var ise eksik veya yanlış sürücü yüklenmiştir muhtemelen.
masaüstü ise anakart modelini laptop ise onun modelini biliyrsanız güncel sürücüyü bulup yüklemenize yardımcı olabiliriz. -
tamam şuanda sarı ünlem ile görünen yok bi problem yok gözüküyor ama bi türlü baglanamadım kablosuz ağa -
tamamdır hallettim teşekkür ederim herkese :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- laptopu kasa olarak kullanmak
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- laptop power tuşu olmadan açma
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- bios"tan güvenli mod açma
- video boyutu küçültme
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- root nasıl kaldırılır
- ssd hız testi
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X