Şimdi Ara

Ether Saga Online [Ana Konu] [Oyun Rehberi] [Character Rehberi] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
0
Favori
21.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Char Açmıştım
    Öbür Charda Biras Yanlıs Statlara Verdim Sayılır Yeniden Basladım
    Adı : BIueDanqeR [ Le değil büyük ı ]

Realm 2 Deil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 26 Temmuz 2009; 12:26:13 >
  • valla oyuna bi girdim guildde herkes offline:s
  • Beyler bende yeni başlıyorum bu oyuna indirmesi bitti şu anda kuruyorum Lawliet_@windowslive.com eklerseniz sevinirim hangi sunucuda oynucamızı falan konuşuruz.. Bence beraber takılalım oyunu dağıtalım ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

valla oyuna bi girdim guildde herkes offline:s

Bana ArwenTR Arkadasımız Yani @:GeNeRaL:OmEr: Guildin Dağıldığını Söylemişti Yani Herkes Bırakmış Sıkılmışlar Demişti Heralde Öle ...

Ya Nie Bırakıyolarsa Ne güsel Oynayacaktık...

Nese İnş Geri Gelirler
  • Herkes Easta gelsin cok fazla active Türk olursa yeniden guild kurabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :GeNeRaL:OmEr: -- 27 Temmuz 2009; 11:22:16 >
  • East serverda oynayan veya oynamayı bırakan varsa(guilde kiler oynamayı bıraktı galiba) paralarını ve satılabılecek ıtemlerını bana verebılırmı ozelden mesaj da atabılırsınız..

oyundaki adım Maqvilari
  • Beyler 25 Lv İn Ethyr Skill ini Alabilmem İçin Hangi Questi Yapmam Gerekiyor Veya Kimden Almalıyım [Rogue yim]

Tahminime Göre Bi Görev Aldım Ama O Skili Verip Vermediğini Bilmiyorum...

Available Questten Ethyr Skill Questlerine baktım 25 Olmadan önce 2 adet quest vardı 25 olunca bir tane quest daha eklendi büyük ihtimal o olmalıdır dedim şuanda yapıyorum inş odur bilmediğim için sordum size biraz acil yardım lasım soruma boşu boşuna quest yapmıyım
  • :) her class icn farklıdır . ama oyunda bana anlatsan olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: :GeNeRaL:OmEr:

:) her class icn farklıdır . ama oyunda bana anlatsan olurdu

Pm Attım Oyunda Değilsin Sende Rogue Sin 25 Lvlin Kini Aldıysan Nerden Aldın Hatırlıosan Bi Süle

Edit:İmla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 28 Temmuz 2009; 22:04:37 >
  • ### Oyundan kısa Bilgiler ###

*Map kullanma

Map kullanmayı hepimiz biliyoruzdur. M tuşuna bastığımız harita karşımıza geliyor fakat mouse ile gezemiyoruz. Daha detaylı ve gezebileceğimiz haritayı açmak için Ctrl + m tuşuna basınız.

Map üzerinde aradığınız bir ismi bulmak için M ye basın daha sonra açılan haritanın sağ tarafında aradığınız isim eğer yakınlarda ise tıklayın ve kendi yol alsın.

*İtem Silme

Questten gelen bazı itemler silinemiyor. Bu itemleri silmek için Pokariden Master of Collapse' i bulun ve 1 bronze karşılığında istediğiniz itemleri destroy edin. Bu işlem 7 gün sürmektedir. 7 gün sonra itemiz destroy olacaktır.

*Aoe Skill

Aoe skilller craft questi ile alınıyor. Eğer craftınızı level 3 yaparsanız ve eğer gerekli itemleri bulursanız craftliyarak aoe skillinize sahip olabiliyorsunuz.

*Craft Özellikleri

Hangi itemin neleri oluşturacağını görmek için O tuşuna basınız. Tabi bu işlem için önce özellik öğrenmeniz gerekmektedir.

East serverında clan kurduk gelmek isteyenler (Warlike) beni bulsunlar. "Clan ismi : Turkey"

Güncellenecek....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boanhuar -- 29 Temmuz 2009; 15:55:23 >

• :) levelin kac?
  • Bu gece indireceğim oyunu.Muhtemelen yarın başlarım.Ranger olmayı planlıyorum

boanhuar Clan için bir sınırlama ( level, eso hakkında oyun bilgisi vs. ) var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 29 Temmuz 2009; 19:17:50 >
  • silkroad oynuyorum sürekli botta, o bottayken 2. bir online oyun arayışındayım. bu oyunda bir birlik var sanırım, indirip bende başlamayı düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

Bu gece indireceğim oyunu.Muhtemelen yarın başlarım.Ranger olmayı planlıyorum

boanhuar Clan için bir sınırlama ( level, eso hakkında oyun bilgisi vs. ) var mı?

Level Sınırının Olacağını Sanmıyorum Ki Suanda Herkes 40-45 arası bu lv de 1Günde Yapmak Mümkün...[43 Lv 1 Günde Olunur Fakat Sonrası Biraz Zor]

Ayrıca Yeni Başlayan Birinin Oyun Hakkında Fazla Bi Bildiği Olmayabilir Bu Doğal Bişeyki Bizimde Amacımız Yeni Gelen Kişilere Bilmediği Şeyler Varsa Eğer Yardımcı Olmak...
    Benimde Bilmediğim Birçok Şeyvar Yavaş Yavaş Öğrenecez İnş...

Bu Benim Görüşüm Tabi

• clan icin bi level sınırı yok zaten arkadasında dedigi gibi Training questleri yaparak 1 gunde level 43 olursunuz kolayca ayrıca Turk clanı kuracagız yeniden ;) oyun icinde her turlu yardım edebilirim ..

Benim Nick: ArwenTR pm atarsınız..
  • Hiç bir sınırlama yoktur. Bizde oyuna arkadaşların dediği gibi yeni başladık. Oyunu çözdükçe sizlerle paylaşıyoruz.
  • Teşekkür ederim, büyük ihtimalle akşam 5-6 gibi oyuna girmiş olurum oyunda görüşürüz

Ekleme;
    Oyunda sadece konuşarak 13 lv. oldum ve çıktım akşama devam ederim Birkaç sorum var;
    -Bu petler arasında büyük farklılıklar var mı?Şu anda iki tane pet var hangisini kullanayım diye düşünüyorum farkeder mi?
    -Bir de bu spirit nasıl kasılıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 30 Temmuz 2009; 11:58:21 >
  • oyunu yükledim açacağım isim MetalWave olucak. oyuna girdiğimde ulaşmaya çalışırım veya yeni girdiyseniz bana ulaşın.

1152 768 çözünürğü yok ya kötü oldu benim için. silkroadla arasında sorun olucak.

bu arada benim gibi silkroadda bota koyupta başka oyun arayanlar oluyor, onlardan toplayabilirim silkroad bölümünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 30 Temmuz 2009; 12:56:25 >
  • bu arada mage veya cleric olma isteğim var eğer beraber kasabiliyorsak yada party sistemi varsa cleric olabilirim. clericler kendi başına atak yapabiliyormu ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.