Şimdi Ara

Ether Saga Online [Ana Konu] [Oyun Rehberi] [Character Rehberi] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
301
Cevap
0
Favori
21.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi türlü classa karar veremedm ya Conjurermi açsam Rangermi diye. Lvl up ve Pvp sistemini göz önüne alırsak hangisini açmamı tavsiye edersniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheraFlu

oyundaki adım okisht clana girmek istiyorum bende.

Ether Saga Online [Ana Konu] [Oyun Rehberi] [Character Rehberi]

şuradaki görevi nasıl yapabiliriz?
    nereden lvlime göre item ve mızrak alabilirim?

bu görevleri daha yapmanı tavsiye etmem çünkü bu bosslar çok güçlüdür ancak parti ile kesebilirsin , ben 46 lvl im hala yapmadım o görevleri bence sende yapma ilerde daha kolay yaparsın hem görev olmayan bölümlerde yardımcı olur .

Bu görevi yapman için dungeon a girmen lazm (crypt of hunters ) . Dungeona girebilmek için önce pokari de eşşeğe ters binen bi adam var adı dweller of vacuity . bu npc ye tıklayıp quest alman gerekiyor . Bu quest sana map veriyor map i aldıktan sonra yine pokari de chauncy diye bi npc var . ona gidip aldığın map in dungeon una giriceksin . tavsiyem 30 lvl den sonra başlayın dungeonlara

İtem ve silah almak için tradingrealm e girebilirsin . İtem bulmak zor ama başka çare yok kurulu shoplardan bakarak bulursun . Ya da dungeonlarda boss lardan yada dungeondaki bazı yaratıklardan itemler düşer .Dungeon da düşen itemler genellikle kalitelidir bikaç öneride bulunayım

crude of jade : bu item 7g civarı para eder düşürürseniz kullanmayın yada atmayın :D
    ismi yeşil yazan itemler de iyi itemlerdir upgrade edebilirsiniz .
    ismi mavi olanlar çok ender düşer çok iyi itemlerdir .

Bu arada clan istiyorsan oyundan bize pm at alırız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derrick Rose -- 18 Temmuz 2009; 23:12:26 >

• Beyler Oyun Güzele Benziyor Bende Anime Tarzı Oyunları Sevmeye Başladım Hala Oynuyormusunuz Bunu Sormak İstedim...

@BelieveMe
    Konu Çok Güzel Olmuş Eline Sağlık...
  • grafiklerden çizgifilm gibi görünüyor
    eğer öneriyorsanız indirip bakayım bir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolga

grafiklerden çizgifilm gibi görünüyor
    eğer öneriyorsanız indirip bakayım bir

bu tarz oyunlara anime oyun denir de o yuzden
    oyun grafik ve skill efektleri bakımından çok güzel. oynanış kolay ve zevkli. pet sistemi bayaa gelişmiş. oyunun sistemi de süper. ayrıca wowdaki gibi meslekler var(mining , wood cutting , crafting vb.)

------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: _MetalGirL_

Beyler Oyun Güzele Benziyor Bende Anime Tarzı Oyunları Sevmeye Başladım Hala Oynuyormusunuz Bunu Sormak İstedim...

@BelieveMe
    Konu Çok Güzel Olmuş Eline Sağlık...

Oynuyoruz hala günde 3 kişi açık oluo genelde. diğer üyelerde gün içinde girip çıkıolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice King -- 19 Temmuz 2009; 13:24:38 >

• ben 24 lvlm ama oyunu hala çözebilmiş değilim. bazı görevleri anlamıyorum ve yapmak zor oluyor. o kadar çok item varki ne işe yaradıklarını tahmin de edemiyorum.
    bide şu meslekleri ne zaman seçebiliriz?

edit: canım sıkılıyordu konuya girdiğim iyi oldu canım çekti oyunu giriyim
    bu arada üstteki görevi yaptım 176k exp. vereni clandan birisi yardım etti

edit2: ya arkadaşlar oyundayım göreve girdik tekrar oyundaki bikaç kişiyle son boss u kesemiyolardı bana tank ol dediler. çok zor tank olabiliyorum çünkü armor yok üzerimde.adam bana questlerde yeni armorlar veriyorlar dedi ama ben yaptım questleri. nerden bulucam bu armorları böyle gereksiz dolaşıyorum.
    parayla satın alma yeri var ama görevinkiler extra healt vs veriyor o yüzden onlardan istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 20 Temmuz 2009; 2:39:12 >

• bende başlıorm 1-2 saat sonra east a mı geleyim westemi karar sizn ..?

nickim Blackeyed olur . sizde nicklerinizi söleyin oyunda görüselim ..

he birde dragon mu acsam roguemi karar veremedim sizin kararınız bunun içinde gecerli olcak ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :GeNeRaL:OmEr: -- 20 Temmuz 2009; 10:02:46 >
  • bence east e gel karakter seçimi farketmez guilde alırız önceki cevap ları okursan nicklerimizi yazdık

----
    ya arkadaşlar oyundayım göreve girdik tekrar oyundaki bikaç kişiyle son boss u kesemiyolardı bana tank ol dediler. çok zor tank olabiliyorum çünkü armor yok üzerimde.adam bana questlerde yeni armorlar veriyorlar dedi ama ben yaptım questleri. nerden bulucam bu armorları böyle gereksiz dolaşıyorum.
    parayla satın alma yeri var ama görevinkiler extra healt vs veriyor o yüzden onlardan istiyorum.

tradingserver e gir orda yeşil itemleri alabilirsin
  • hangi realmdesin wsp. atıorm offline dior :S ben realm 2 deim..
  • ya ben oyunu bıraktım gibi bişi görev olmadan level atlanmıyo 43 lvl den sonra da başlıyo görevsiz level ler nası geçcez belli değil görevler %5 felan dolduruyo, delircem artık çok sinir etmeye başladı oyun beni. bi tek buda değil dungeon görevlerinde kendi levelinin ne kadar aşağısı olan bos lar var zar zor kesiyosun hadi bos lar neyse normal yaratıklar bile kesilmiyo nerdeyse aynı lvl de. oyunu bilen 50 60 lvl biri varsa lütfen yardımcı olsun bu gidişle bi daha oynamıcam

• ben geliom öğrenirim öğretirim
  • Beyler Ranger Oynuyorum Neye Vermem Gerektiğini Bilmiyorum

Unda ve Widu ya erilcek heralde ama 10 pointim var hangisine nekadar vermem gerektiğini bilmiyorum napmalıyım bi yardım edecek varmı ?
  • zaten her 10 lvlde bir statlar esitleniyor. Yani 5 lvlde 3 unda 2 widu ise 10 lvlde 5 unda 5 widu olmak zorunda. Baska turlu denesende artmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MetalGirL_

Beyler Ranger Oynuyorum Neye Vermem Gerektiğini Bilmiyorum

Unda ve Widu ya erilcek heralde ama 10 pointim var hangisine nekadar vermem gerektiğini bilmiyorum napmalıyım bi yardım edecek varmı ?

konunun ilk sayfasında neye vermen gerektiği mevcut
  • Tam Yaptım Beyler Saolun Oyun Cok Hosuma Gitti En Yakın Sürede Guilde Gelicem İnş...
  • yardımlar cok oynayan yok ?! tek basıma dolanıyorum eastta bir yoldas gelsin
  • bende başladım oyuna daha detaylı akşam konuşuruz.
  • Ben Bu oyuna Bayıldım Yaf

Herkes Charından Bir Resim Koyabilirmi Rica Etsem...

İlk Resim Benden Olsun...

Ether Saga Online [Ana Konu] [Oyun Rehberi] [Character Rehberi]

Edit1: Ya Beyler Ben Dungeon a Giremedim Bi Yardımcı Olurmusunuz Lütfen Ya Para Ve Spirit Lasım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 25 Temmuz 2009; 22:26:40 >

• easttamısın westtemisin?
  • East

Ayrıca Su Dungeona Nasıl Gircem Bi Yardım Yaf Haritayı ALıyorum Ama Giremiyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.