Şimdi Ara

Eternals (2021) Angelina Jolie,Kit Harington,Salma Hayek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yav arkadaş iyi tamam da ben artık gerçekten sıkıldım.


    Bu arkadaşları göksel varlık yaratmış göksel varlığın gücünün sınırı belli değil. 5 benzemez bir araya geldi göksel varlık öldürdü. Yahu gerçekten tamam bilimkurgu fantastik gerçeklik dışı anladık.


    Ama kendi içinde tutarlı olsun be kardeşim bu kadar abartı olunca e tadı kalmıyorki. Geldiler göksel varlık öldürdülker sonra bir göksel tanrı über süper tanrı cıkar onuda öldürürler ne olacakki..

  • hayatımda bu kadar saçma oyuncu ve karakterler görmedim.

    salma hayek > erotik romantik filmlerin oyuncusu. (güney amerika seyirci kitlesi için seçilmiş)
    kumail > komedi karakteri ( hintliler için)
    zencimiz zaten var.
    gay arap var, ne alaka ?

    druig > o ne biçim aksam, kelimelerin yarısını yutuyor.
    kit harrington > böyle bir oyuncu neden yan karakter ve boş beleş sahnelerde oynuyor?
    gilgamesh ve sersi > asya piyasası için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt
    audience oranı 88 rt 'de
    imdb puanı da 8.4

    puanlamalar doğru yani.

    bu film için 6.7 de doğrudur. o da hikaye için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğendim filmi.


    Görsel olarak güzeldi. Beni bu tarz kozmik/evren ile ilgili hikayeler sarıyor. Marvel evreni ile ilgili olmasıda artısı.


    Marvel evreni ile ilgili o kadar çok detaylı bilgim yok. Celestiallerle ilgili mesela.


    Hoşuma gitti kısacası.

  • Filmden pek bir beklentim yoktu çünkü öncesinde çok gömülmüştü ama film beni çok şaşırttı . Görüntü , CGI şahaneydi. Esrpi düzeyi diğer Marvel filmlerine oranla daha düşüktü ve Marvel'ın bu filmle farklı şeyler denedigini anlıyorsunuz . Çünkü filmin farklı bir havası var ve ben bu kozmik ve farklı havayı çok sevdim.
    Tek eleştirim filme normalde gay olmayan bir karakter eklemişler nedenini hiç anlamadım . Ayrıca çok az bir cinsellik sahnesi var . Benim açımdan bir sorun yok ama genelde Marvel filmlerinde bu kadar bile cinsellik olmaz bu yüzden çocukları ile bu evreni takip eden çok kişinin tepkisini almış olabilirler.
    2. filmde bu kötü algıyı yok ederler diye düşünüyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 15 Ocak 2022; 14:43:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

    Dediklerinizin çoğunu katılıyorum

    "Diğer yandan yıllarca Thanos un yapmak istediği şey, bildiğin Celestials ın doğuşunu geciktirmiş ve öyle kalsaydı daha da gecikecekti ama Celestials neden Thanos u durdurmadı bu soru işareti yaratıyor."

    Bu durum kafalarda ciddi soru işareti . Ayrica doktor strange nerden ağa . Bu adam da sonuçta mistik savascı ama ortalarda yok hiç . En azından filmin sonunda görmeliydik .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dandik

  • Şu süpermen tarzı herifi çıkarsalar çok ayakları yere basan bir film olacakmış, o herif dışında tüm karakterlerin güçleri tadında. Genel olarak da sürpriz bir filmdi, açıkçası pişman etmedi. Helalinden 7/10

  • Bugün tekrar izledim filmi. Sinemada 3d izlediğim için çok şey kaçırmışım. Kesinlikle filmler 2d, olmadı evde izlenmeli.


    Filme gelecek olursam ben puanların aksine çok sevdim filmi. Sinematografisi ve müzikleri çok güzeldi. Hikayesi bence ortalamaydı. Karakterler ve aksiyon sahnelerine ise bayıldım.

    10/8.

  • Tiamut=Tiamat
    Kingo=Kingu (Tiamat'ın baş komutanı)

    Babil yaratılış destanından...

    Marduk=Enki'nin oğlu, Tiamat'ın Katili. Mısır'lıların Re dediği tanrı. Roma ve Grek mitinin RA'sı.

    Enki=Ptah=Aton=YEHOVA=YHWH

    Allah=IL=EL=BAAL=ISHKUR, Enlil'in Oğlu. (Kaynak: Encyclopedia of Gods, Michael Jordan, ne varsa kafir dedikleri bu İngiliz ırkında var. Aradığım her bilgi onların kitaplarında bulunuyor. İtirazı olan varsa bu kitabın yazarına itiraz etsin.)

    Enki ve Enlil iki üvey kardeş.

    DC film şirketi, Enlil klanının; Marvel film şirketi, Enki klanınındır. (Kaynak: Murat R, youtube konuşulanamayan kanalının sahibi.)

    Süperman denen zat-ı muhtereme, bir filmde babası şöyle der: Sen EL soyundansın.

    Bu filmler sanıldığı gibi hayal ürünü değildir.

    Görüldüğü üzere Hristiyan ve Yahudilerin tanrısı ile Müslümanların tanrısı aynı değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 17 Ocak 2022; 23:33:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • iyi kötü izledik belki istenileni vermedi ama çok büyük açık kapı bırakdı sonra gelen elinde bira bardaklı ve kırmızı pelerinli abiler kimdi büyük bişeyler olacak belli




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL_Kedi -- 21 Ocak 2022; 11:38:33 >
  • Aklımda filmle ilgili bazı sorunlar var, lgbt karakter çok saçma ve aşırı yapmacıktı, gözümüze gözümüze soktular öpüştüreceğiz diye, kozmik varlıklara güzel değindiler, ama fazla değinmediler Marvel evrenine farklı bir boyut kazandırdılar, ama bazen saçmaladıkları yerlerde oldu, kit Harrington çok gereksiz bir karakterdi, after credit sahnesini anlamadım biri anlatsın lütfen, bazı genç oyuncular öyle tanrı rolünü oynayamadı yakışmadı adamlara,
    Film kesinlikle bir kaç yıl sonra ve en az 2 bölüm halinde çıkması gerekirdi, hatta eternals serisini Avengers serisi gibi yapmalıydılar, alt metni büyük bir hikaye varmış,


    Programlanan robotların galaksi yaratır derecede güçlü karakterleri öldürmesi saçmaydı, karakter kara delik yaratarak kendini ışınlıyor, kara deliiikkkk, sen kimsin senin içindeki enerjiden ne olur yahu, öldürme değilde uyutma daha mantıklı olurdu, milyonlarca yıldır yaşayan ve yaratılış sürecine şahit olan karakterin kolayca ölmesi saçmaydı, koca bir el dünya üzerinde duruyordu, ne olacak belli değil, nowhere gibi herkesin üşüştüğü bir kafaya mı dönecek acaba, thena'nın en son deviant'ı tek hamlede alması saçmaydı, o karakteri koca bir film boşuna izledik, alfa deviant'ın yanındaki yancılarına skil kasar gibi upgrade etmesi aynı xmen'de gördüğümüz kanatlandırma sahnesine benziyordu, o da saçmaydı, bir de o kadar yıllar boyunca anıları depolanmış yani bir kez bile isyan etmemişler, şimdi niye diye sorguluyor insan,
    ikaris ve sersi arasındaki cinsellik saçma derecedeydi, zaten bu karakterler arası aşk ve sevgi durumu iyi veriliyordu,

    Thanos haklı diyorduk inandıramıyorduk o kısmı güzel bağlamışlar, bence thanos celestials olayını biliyordu ama daha büyük bir kaosa sebep vermemek için tüm olayı kaynak tüketimine bağladı,tüm bilinçli varlıkların yarısı yok olunca dünyaların ömrü iki kat uzadı, bence alt metni harika bir hikaye, ve biz insanlık gidip bu durumun içine etmeyi başaramadık, thanos son filmde bununla yaşamaya alışamadınız dedi, endgame sen ne büyük filmmişsin, thanos sen ne büyük adammışsın


    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Eternals diyip sokaktan geçen ecik bücük tipleri toplayıp filmde oynatmışlar , Angelina dışında hiçbirinin karizması yoktu. Kadroyu ucuza getirip efekte para harcamışlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumları nedeniyle sona bıraktığım büyük hype yaratmasa da izleyip eh işte dediğim filmdir. Ne iyi ne çok kötü...

  • Filmler ve Filimleryoutube
    Eternals adlı yapımın eleştirel parodisi sizlerle canlar... İyi seyirler ve iyi eğlenceler. Seviliyorsunuz. ►►AGARTA STEAM SAYFASI: https://store.steampowered.com/app/1696670/Agarta/ 🔔F&F Club'a Katılmak için: https://www.youtube.com/channel/UCZCUdSjhEFof8_dNn4e9maQ/join 🔔ABONE OLMAYI VE BEĞENMEYİ UNUTMAYIN CANLAR 🔴Instagram: https://www.instagram.com/filmlervefilimler 🟣https://discord.gg/WhRQ7bZ 📬Contact: filmlervefilimler@gmail.com ►ELEŞTİREL PARODİLER: https://youtu.be/4I4iTvn1K9Y?list=PLJc89agZ0QizMSKCMpIqCWntaY2d5jyxD ►NEDEN EFSANE SERİSİ: https://youtu.be/D2AQLj12taI?list=PLJc89agZ0QiyfifeJ9dZTMNEOazOt1xXn ►NEDEN KESTANE SERİSİ: https://youtu.be/nnSkGevpwn4?list=PLJc89agZ0Qiy2CYHDg1nQ61yUNziveY2G ►HİLE WEB SERİSİ: https://youtu.be/SThze8RBWsE?list=PLJc89agZ0QizXn80gjD29L6MQn1RNSP8C ♦♦Filmler ve Filimler kanalında her hafta vizyona girmiş bir yapımın Eleştirel Parodisi yer alır. Bu parodilerin sonunda FİLM(iyi) FİLİM(kötü) anlamına gelen ibareler dile getirilir. Senin beğendiğin yapımı biz beğenmemiş veya tam tersi durumlar oluşabilir. Dünya farklı insanları barındırdığı için güzel bir yerdir.♦♦ ▶Filmler ve Filimler (Movies and Moovieez) is a Turkish entertainment platform. We produce movie parodies to make people smile. Film (Movie) is the grade that we gave to "good" productions. Filim (Mooovie) is the grade that we gave to "bad" productions. Charlie Chaplin logo means "Movie" and Hitler logo means "Mooovie". Watch it, like it, share it !
    https://www.youtube.com/watch?v=pm4Y-Ee2erk
  • konstept güzel olsa bile son 30 dakikayı izleyemedim maalesef

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    biz animelerde arkadaşlığın gücünden kaçıyoruz buraya da bulaştırmışlar sevginin gücü diye öyk
  • kötü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğendim fena değildi. Görsellik özellikle çok iyiydi.


    Bu göksel varlıklar üzerinden baya olaylar dönecek muhtemelen gelecekteki filmlerde.

  • Az önce yarıda kapattığım filmdir kendisi. Hikâye olgusu yok tanrı hata yapmışta ondan eternallari yaratmış. Akıllı zenci gay olmuş. Boktan sohbetler konuşmalar falan.. Bu film tam bir bok çuvalı dostum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman kaybi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.