Şimdi Ara

~Eternal Sin |C4| 45xp PvP Server~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
0
Favori
42.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine, yeni, yeniden Eternal Sin dedik. Server c4 eskisinden hiç bir farkı yok tamamen sıfır olarak açıldı tekrardan. Haliyle duyduğumuz gibi saldırdık resmen bir yarış içindeyiz. Her zaman olduğu gibi bu seferde Türk arkadaşlarımızla birlikte oynuyoruz sizlerinde desteğini bekliyoruz. Serverda oynayanlar nicklerini yazarlarsa birbirimizi bulmamız daha rahat olabilir en azından. Hepinizi bekliyoruz salıcakla...

C4 ile ilgili mesajlar 17.sayfadan ihtibaren başlamaktadır.17.Sayfa için tıklayın.

Es-L2.com
    C4Updater
    C4 Client
    Account Panel

Virtue34=======>Nirvana
    sucxx ========>Necromancer
    Yetki=========>Damdams
    NEVERseeYOU===>Source
    eRcn.========>DubStep
    xKyubi=======>Rubby

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtue34 -- 6 Şubat 2012; 3:17:53 >

• Roka
  • Fluee
  • bnm nick frostheart..
    es-l2 deki türklerin yabancıdan farkı yok..dostluk yardmdan çakmyolar..bişi sormaya gelmio..bitane türk te bn anti-türküm dio....nsl türk se....
  • ZzzmaliboyzzZ Stormmaker - IIdestinyII bunlar sadece bikaçı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucxx

ZzzmaliboyzzZ Stormmaker - IIdestinyII bunlar sadece bikaçı :D

bakın murat abi bitanedir
  • ben pckopat ve murats la oynuyorum. sizin dediginiz gibi turkler arasinda birlik olmasi cok zor bu serverde cunku ark bu oyun dimi bazi kendini bilmezler sanki serverde kral olduklarını zannediyolar sorun da burda ve en ufak bir sorunda ana avrat muabetti donuyor.ben yabancilarla oynamayi daha cok seviyorum.adam gibi adamlar .eger adam gibi oynacak olan varsa bana herzaman pm atablirsiniz.ama bu serverde sakın birlik kuracaz diye ugrasmayin bence bosuna vakit kaybi ve sinir stress sahibi olursunuz. tabi bu benim fikrim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gw2 PvP Ve Wow PvP si
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugiardo

ben pckopat ve murats la oynuyorum. sizin dediginiz gibi turkler arasinda birlik olmasi cok zor bu serverde cunku ark bu oyun dimi bazi kendini bilmezler sanki serverde kral olduklarını zannediyolar sorun da burda ve en ufak bir sorunda ana avrat muabetti donuyor.ben yabancilarla oynamayi daha cok seviyorum.adam gibi adamlar .eger adam gibi oynacak olan varsa bana herzaman pm atablirsiniz.ama bu serverde sakın birlik kuracaz diye ugrasmayin bence bosuna vakit kaybi ve sinir stress sahibi olursunuz. tabi bu benim fikrim.

bence yanılıyosun çünkü sen bizim arkadaşları görmedin biraz araştır sana hep gerçekten şerefsiz olanları denk gelmiş

• bende psych0 ortada çirkin elinde dagger olan bi orc görürseniz o benim Bu arada türkler arası paylaşım kocaman bir 0
  • bişi sorucam ben bu serverda yeniyim :P

th lerde veya plains walkerlarda attack speed kac oluyor ( dyeli ) ( ama full buffsuz XD)
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdkarakan

bende psych0 ortada çirkin elinde dagger olan bi orc görürseniz o benim Bu arada türkler arası paylaşım kocaman bir 0

siz bide zewzek arkadaşımıza sorun türkler arası paylaşım nasılmıiş

arkadaşlar yardım veya bi sıkıntınız olursa yardım edebildigim kadar yardım etmeye çalışırım ayrıca roka bi kaç kere görmüştüm seni oyunda :D

• walla benim es-l2 deki turklerle hic sorunum olmadi c3 zamanindan beri oynuyorum burda
    bana denk gelmedi daha simdiye kadar insllh bundan sonrada denk gelmem :==)
    sucxx bende senin ZzzmaliboyzzZ dan nblss almistim hadi ii oyunlar
  • Belki bni tanıosunuzdur belki tanımıosunuz. ama es de kendi arkadaşlarım dışında weya onların arkadaşlarının dışındaki türklere güvenmiorum bu ana kadar her kazıgı türklerden yedim. yunanlılara o kadar laf ediosunuz ama onlar bu şerefsiz türklerden çok daha iyiler. bnm arkadaşlarımda bnm allyde ztn. ama eer bize katılmak isterseniz pm atın konuşuruz. ingilizce bilenler tercihimizdir bide evinde bilgisayar olcak kafede oynıyanlar siegeye gelemio

DEJAVU
  • dejavu sana kackere pm attim bi cvp verme geregi bile duymadin
  • tanımadıklarıma cwp atmıom işte bn forumdan dersen cwp atarım ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: TidusTR

tanımadıklarıma cwp atmıom işte bn forumdan dersen cwp atarım ^^

Tanımadıklarınla tanışabilirsin dene istersen kaybettiklerinden çok kazanacakların olabilir
  • eer forumdansaniz donanımhaberdenim diin bundan soora pm atarken
  • ben zaten senle tanısmak icin deil akadasim senin clanda olduunu solemisti ondan pm atmıstım
    bunuda belirtmeme rahmen cwp atmamıstın
  • o zmn kesin meşguldum demekki pardon
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.