Şimdi Ara

Eternal Magic Kapalı Beta Tarihi Ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eternal Magic oyununun yapımcı ekibi, Eternal Magic kapalı beta tarihi hakkında yeni bir açıklama yaptı.

    Bir aksilik olmadığı sürece Eternal Magic, 17 Temmuz 2019 tarihinde kapalı beta sürecine geçecekti. Yani sadece birkaç gün kalmıştı. Ancak Eternal Magic ekibi, kısa süre önce bir açıklama yaptı ve bu tarihi ertelemek zorunda olduklarını duyurdu.

    Eternal Magic adlı MMORPG oyununun yeni kapalı beta tarihi ise 4 Eylül 2019. Eternal Magic ekibi tarafından yapılan açıklamadan kısaca söz etmek gerekirse, mevcut oyunun optimizasyonunun yetersiz olduğunu ve sunucuların sorunsuz olarak çalıştıklarından emin olmak istediklerini söylemişler. Eternal Magic oyununun sorunsuz bir kapalı beta süreci geçirmesi için çok çalışıyorlarmış. Bu sebeple Eternal Magic oyuncularından biraz daha sabretmeleri gerektiğini ve sorunlar üzerinde hızlıca çalıştıklarını belirtmişler.
    Eternal Magic Kapalı Beta Tarihi Ertelendi
    Eternal Magic’in kapalı beta sürecine başvuruda bulunanlar ve kapalı beta testlerine seçilen kullanıcılar, Eternal Magic açık beta sürecine girdiğinde özel oyun içi eşyalar kazanacak.
    Eternal Magic erken erişim için paket satın alanlara ise açık betanın başında oyun için nakit para verilecek.

    Eternal Magic kapalı betaya girebilmek için ise oyunun internet sitesinden Eternal Magic erken erişim paketlerini satın almalısınız. Warrior Pack, Awakened Pack veya Keeper Pack alarak kapalı betaya girebilir ve aldığınız pakete göre oyun içi hediyeler kazanabilirsiniz. Oyunun bir de ücretsiz paketi var ancak bu paketle kapalı betaya giriş yapamazsınız. Oyunun erken erişim paketlerini incelemek için Eternal Magic sitesine gidebilirsiniz.

    Bir MMORPG oyuncusu olarak, hatta MMORPG oyunları hakkında onlarca yazılar yazmış biri olarak söyleyebilirim ki, bence bu oyun Avrupa veya Türkiye’de tutmayacak. Neden diye sorarsanız, klasik MMORPG oyunundan hiçbir farkı yok. Kore’de her hafta çıkan onlarca MMORPG oyunlarından sadece biri gibi duruyor. Tabii Eternal Magic Kore yapımı bir oyun değil. Bilirsiniz, Kore’de MMORPG oyunları iyi para yapıyor. Bu yüzden önüne gelen bir MMORPG oyunu çıkarıyor. Eternal Magic oyunu da onlardan biri gibi duruyor sadece. Aksini düşünen varsa lütfen yorum olarak paylaşsın.

    Mesela Eternal Magic oynanış videolarına bir bakın. O kadar eski ki… 2010 yılında çıkan MMORPG oyunları ile neredeyse aynı. Bu yüzden, oyunun kapalı betasına bile başvuruda bulunmadım. Açık beta açıldığında da oynamayı düşünmüyorum. Yazının en sonundan Eternal Magic oynanış videosu da izleyebilirsiniz.

    Konu oyunun yapımcısına gelmişken, oyunu Rus oyun şirketi 101XP geliştiriyor. Biraz da Eternal Magic hakkında iyi şeyler konuşalım. 101XP tarafından yapılan açıklamalara göre Eternal Magic oyununun özelliklerini şöyle sıralayabiliriz:

    -Eşi benzeri olmayan bir dövüş stili
    Eternal Magic’de her sınıf için 5 farklı yetenek kategorisi olacak. Amaçlarınıza göre yeteneklerinizi özelleştirebileceksiniz. Örneğin, yeteneğin hasarını arttırma veya başka bir yeteneğin bekleme süresini azaltma gibi.
    -PvP modu çeşitliliği
    Görülmemiş MOBA savaşları. Rakiplerinizi ve kendinizi savaş alanında test edebilirsiniz. 5’e 5 olarak dizayn edilmiş MOBA mücadelesinde, yarattığınız karakterle takımınıza üstünlük sağlayabilirsiniz. Elbette sadece MOBA değil, takım arkadaşlarınızla sonu olmayan devasa büyüklükte PvP haritalarında boy gösterebilirsiniz.
    -Muazzam Dünya haritası ve Dünya keşfi
    Eternal Magic’de maceraya başlarken dikkatli olun. Tehditler oyunun her köşesinde bekliyor. Ancak riskler ne kadar yüksekse, ödülde o kadar iyi olacak. Eternal Magic dünyasının en gizli yerlerini keşfedin. Gizli bölgelerdeki hayvanları evcilleştirin ve sadık bir yoldaş haline getirin. Her biri PvP ve PvE savaşlarında size yardım edecek.
    -Gelişmiş sosyal ağ
    İletişim kurun, arkadaş olun ve aşık olun. Duygularınızı diğer oyunculara farklı şekillerde gösterebilirsiniz. Güzel kostümler ve güzel dekorasyonlarla evlenebilirsiniz. Ayrıca, her oyuncu kendi mülkünü satın alabiliyor. Kendi mülkünü dilediğin gibi tasarlayabilirsin. Bu yüzden, Eternal Magic dünyasında oyunculara sonsuz bir dekorasyon yelpazesi sunuyoruz.

    101XP’nin Eternal Magic hakkında yaptığı açıklamalar böyle. Siz Eternal Magic oyunu için ne düşünüyorsunuz? Ben tutmayacağını düşünüyorum ama sizce tutar mı? Oyunun kapalı betasına girecek olan varsa yorumlarda belirtebilir. Eternal Magic hakkında konuşmuş oluruz. Oyunun oynanış videosunu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.


    Kaynak: https://enestalha.com/eternal-magic-kapali-beta-tarihi-ertelendi/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveStorm-TR -- 16 Temmuz 2019; 13:32:9 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.