Şimdi Ara

Eta Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    eta nın cdsını aldım.xp kullanıyorum.bunu makınama yukledım. ancak calıstıramadım.
    masaustune gelen kısayolunda tıkladıgımda konfıgrasyon hatası yazıyor ve acılmıyor.
    ben yuklemede mı bır yanlıslık yaptım acaba ? kurulum asamasında Eta6 vers. Eta 7 versiyon ve Eta for Windos secenkerlı var. ben wındows for olanı yukledım .ama dedıgım gıbı acılmıyor.crack olayınıda yaptım ama acamadım. kuran arkadaslar varsa yardımcı olusa sevınırım
    sımdı den tesekkuırler

• Galiba Eta'nın eğitim kurumları için hazırladığı demo cd'sinden yükleme yaptın ve for Windows kurulmasına rağmen çalışmadı.
    Sorunun nedeni Cd'den kaynaklanıyor. Eta'nın ilk çıkardığı cd'lerde for Windows kurulmuş gözükmesine rağmen çalışmıyordu, şirket yeni çıkardığı cd'lerde bu sorunu çözdü. Eta'dan veya yakın bir ticaret lisesinden yeni bir cd temin edersen sorunu çözersin. Yakında Windows sürümünün yeni versiyonu çıkacak.
  • pekı versıyon 6 yada 7 kursam faydası olmazmı calısmaz mı?
  • eta7 demo xp de sorunsuz çalışır.

demoyu kur kutsayı onayla.. eta ya gir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMeto -- 24 Ocak 2006 13:07:26 >
  • hard diskinde eta klasörünü bul. klasörün içinde "terminal.eta" adlı klasörü sil hata çıkmayacaktır. umarım işini görör. kolay gelsin
    quote:

Orjinalden alıntı: DjSerkanK

Arkadaslar Merhaba,
    eta nın cdsını aldım.xp kullanıyorum.bunu makınama yukledım. ancak calıstıramadım.
    masaustune gelen kısayolunda tıkladıgımda konfıgrasyon hatası yazıyor ve acılmıyor.
    ben yuklemede mı bır yanlıslık yaptım acaba ? kurulum asamasında Eta6 vers. Eta 7 versiyon ve Eta for Windos secenkerlı var. ben wındows for olanı yukledım .ama dedıgım gıbı acılmıyor.crack olayınıda yaptım ama acamadım. kuran arkadaslar varsa yardımcı olusa sevınırım
    sımdı den tesekkuırler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bikan

hard diskinde eta klasörünü bul. klasörün içinde "terminal.eta" adlı klasörü sil hata çıkmayacaktır. umarım işini görör. kolay gelsin
    quote:

Arkadaslar Merhaba,
    sımdı den tesekkuırler

teşekkürler. dediğiniz klasörü silince sorun halloldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: yedcor

quote:

Orijinalden alıntı: bikan

hard diskinde eta klasörünü bul. klasörün içinde "terminal.eta" adlı klasörü sil hata çıkmayacaktır. umarım işini görör. kolay gelsin
    quote:

Arkadaslar Merhaba,
    sımdı den tesekkuırler

teşekkürler. dediğiniz klasörü silince sorun halloldu.

2006 da cevaplamışım 2013 de başka bir kullanıcı teşekkür etmiş. ben de Eta neydi diye düşünüyorum. :)))) çok çabuk değişiyor herşey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ender 3 V2 Tabla Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.