Şimdi Ara

ETA Muhasebe Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ETA, Entegre Ticari Uygulama Programı’dır. Türkiye’de en çok kullanılmakta olan muhasebe programları arasında başı tutmaktadır. ETA programı Türk yazılımcılar tarafından geliştirilmiş Firma’ya aittir.

    YABANCI MUHASEBE PROGRAMLARINI KULLANMA ZORUNLULUĞU ORTADAN KALKTI

    ETA muhasebe programı yapılmadan önce Türkiye'de yabancı muhasebe programları kullanılmaktaydı. Ancak bu program sayesinde tamamen Türkçe ve anlaşılır bir şekilde muhasebe işlemleri yapılabilir hale geldi. Online olarak güncelleme yapabilen kanuni herhangi bir değişiklik yapıldığı anda bu değişikliği anında programına ekleyebilen özellikte bir programdır.

    ETA muhasebe programının özelliklerinin iyi bir şekilde anlaşılabilmesi için eğitimler alınması gerekmektedir. Yazılı ya da görsel olarak bu programı anlamak uzun zaman alabilmektedir. Bu sebeple ETA tarafından programın kullanımına dair eğitimler verilmektedir. Verilen ilk eğitimin ardından programınız kurulmakta ve kullanıma açılmaktadır.

    ETA MUHASEBE PROGRAMI ÖZELLİKLERİ

    ETA İstanbul’da bulunan ofisinde bu program hakkında özel eğitimler vermektedir. ETA muhasebe programı üç ana gruba hizmet vermektedir. Bu gruplar sırası ile ofis uygulamaları, ticari uygulamalar, ve özel sektör uygulamaları olmak üzere üçe ayrılmaktadır. ETA’nın asıl amacı muhasebe de yaşanan bütün sorunları ortadan kaldırmaktadır ve bunu 7/24 verdiği desteğin yanında programın rahat ve kolay kullanımı sayesinde sağlamaktadır.

    ETA muhasebe programının kurulumunu yapabilmek ve bu program hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için: Eta Muhasebe Programı

     ETA Muhasebe Programı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neticaret -- 13 Kasım 2013; 4:52:34 >







  • Codesoft Yazılım -http://www.codesoft.com.tr

    Sektör farketmeksizin Şirketinize özel yazılım ve ön muhasebe yazılımlarımız ile hizmetinizdeyiz.!!

    Ekonomik fiyat doğru yazılım 0266 225 50 35 - 0539 763 09 16
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.