Şimdi Ara

ETA Araç Şarj Cihazı Kullananlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Turkcell TIM'den evdeki 3 adet NOKIA'ya uyan ince uçlu ETA Araç Şarj Cihazı aldım.

Cihazı çakmak yerine taktığımda bir yeşil ışık veriyor. Bir de yeşil-kırmızıyı aynı anda karışık veriyor. Telefona takmadığımda hep yeşil yanıyor. Ancak bu yeşil-kırmızıyı çözemedim. Şarj etmeyi bitirmesine rağmen yeşil-kırmızı aynı anda yanmaya devam ediyor. Nedir bu? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 28 Şubat 2010; 20:39:28 >

• Aynı ürün bende de var ben de ilk kullanırken şaşırmıştım araştırdım ;

" Batarya şarj olunca,araç içi şarj cihazı otomatik olarak akımı keser ve daha sonra her 30 saniyede bir 3-4 saniye yalnızca besleme akımı sağlar.
    Bu üçlü regülasyon otomatik güç anahtaralama ile birlikte bataryanızın aşırı şarjını önleyerek bataryanızın ömrünü uzatır
    Araç içi şarj cihazını,otomobil çalıştırılınca üretilen geçici yüksek voltaj ve akımlardan korumak için cihazı,çakmaklığa aracınızı çalıştırdıktan sonra takınız. "

Zaten kutuyu atmadıysan üzerinde de benzer açıklama yazıyor olmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayBağatur -- 28 Şubat 2010; 21:16:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayBağatur

Aynı ürün bende de var ben de ilk kullanırken şaşırmıştım araştırdım ;

" Batarya şarj olunca,araç içi şarj cihazı otomatik olarak akımı keser ve daha sonra her 30 saniyede bir 3-4 saniye yalnızca besleme akımı sağlar.
    Bu üçlü regülasyon otomatik güç anahtaralama ile birlikte bataryanızın aşırı şarjını önleyerek bataryanızın ömrünü uzatır
    Araç içi şarj cihazını,otomobil çalıştırılınca üretilen geçici yüksek voltaj ve akımlardan korumak için cihazı,çakmaklığa aracınızı çalıştırdıktan sonra takınız. "

Zaten kutuyu atmadıysan üzerinde de benzer açıklama yazıyor olmalı...

Hocam onları bende okudum ve evet çalıştırdıktan sonra taktım cihazı. Benim anlamadığım şarj yapınca da şarj bitince yeşil kırmızı karışık renkte yanıyor.

Bir de madem sen de kullanıyorsun peki araç tutucu kullanıyor musun? Kullanıyorsan hangisi?

• Yok hiç kullanmadım marka olarak ama uyduruk bişey var onu kullanıyorum gittigidiyordan almıştım
    Gittigidiyora bak istersen Araç tutucu için...

Bak şarja taktıktan sonra renk olayı bende de var biraz karmaşık ama arıza filan değil işte kafana takılmasın.
    Şarj olana kadar yeşil yanıyor , şarj bittikten sonra akımı kesiyor sanırım o arada kırmızı ve yeşil beraber
    yanıyor , şarjda değilken de işte kırmızı yanıyor uyarı amaçlı !
  • quote:

Yok hiç kullanmadım marka olarak ama uyduruk bişey var onu kullanıyorum gittigidiyordan almıştım
    Gittigidiyora bak istersen Araç tutucu için...

Bak şarja taktıktan sonra renk olayı bende de var biraz karmaşık ama arıza filan değil işte kafana takılmasın.
    Şarj olana kadar yeşil yanıyor , şarj bittikten sonra akımı kesiyor sanırım o arada kırmızı ve yeşil beraber
    yanıyor , şarjda değilken de işte kırmızı yanıyor uyarı amaçlı !

Ben de telefona takılmadımı yeşil yanıyor. En iyisi iyice incelemek. Bugün tam fırsatım olmadı.

gittigidiyor'da baktım. 5800'a özel olanlar var. Ancak aynı (veya benzeri) ürünlere hepsiburada'da "kırıldı, çatladı, ayak taşımadı" demişler. Onun için sordum. Bir de içinde yumuşak malzeme yok. O da kafama takıldı.

• Pardon bende karıştırdım renkleri şarj olurken kırmızı olması lazım tabii boştayken yeşil !
    Ben sorun olacağını sanmıyorum ama renk karmaşasını bende yaşamıştım kendi kutu
    açıklamasında vardı bu istersen incele ya da attıysan turkcellde incele derim o kadar önemli değil
    ETA'lar iyidir
  • quote:

Pardon bende karıştırdım renkleri şarj olurken kırmızı olması lazım tabii boştayken yeşil !
    Ben sorun olacağını sanmıyorum ama renk karmaşasını bende yaşamıştım kendi kutu
    açıklamasında vardı bu istersen incele ya da attıysan turkcellde incele derim o kadar önemli değil
    ETA'lar iyidir

Teşekkürler. Kutusu duruyordur. Durmuyorsa dediğin gibi aldığım yere gider. Oradakilerden birine bakarım.

Bir de sağlam bir araç tutacağı ayarladım mı tamamdır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARAÇ İÇİ SARJ CİHAZI
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.