Şimdi Ara

Eşzamanlanan fotoğrafların ve videoların tarihleri aynı kalmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, yeni aldığım İphone Se telefonuma bilgisayarımdaki video ve fotoğları itunes üzerinden eşzamanlayarak attığımda iphone da bu fotoğraf ve videoların tarihi bugünü gösteriyor yani eşzamanlama yaptığım tarihte oluşturulmuş gösteriyor. Ama aynı video ve fotoğraflardan en fazla 400 tane olmak şartıyla farklı bir klasör içinde eşzamanla yaptığımda ise tarihlerini normal gösteriyor.
    400 tane karışık fotoğraf ve videoyu bir klasöre atıyorum ve eşzamanladığım zaman iphone galerisinde o foto hangi tarihte oluşturulmuşsa aynı şekilde gösteriyor. Yıllara aylara göre bölüyor gösteriyor. Ama benim toplamda 6700 tane karışık foto ve videoyu iphone a aktarmam lazım. Bu 6700 foto ve videoyu aynı klasörden eşzamanla yap dediğimde ise iphonemda hepsi sanki bügün yaratılmış gibi gösteriyor. Hepsi bugün oluşturulmuş gibi olduğundan foto veya fotoları yıllara aylara göre bölmüyor. Çok karmaşık gösteriyor.

    300-400 foto ve videoyu ise ayrı ayrı klasörlere atarak eşzamanla yaptığımda ise 2. eşzamanlama bir önceki eşzamanladaki foto ve videoları siliyor. Haliyle sadece 400 tane video ve fotoğrafı iphone a atabiliyorum.

    Bu 6700 foto ve videoyu tarihleri silinmeden iphone a nasıl aktarabilirim?







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.