Şimdi Ara

Eşyalarımı şimdi mi alayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şubat 2015 uzun dönem ocak 23 de yerler belli olacak, Annem zorluyor yarın gidip eşyaları alalım diye acaba yerim belli olduktan sonramı alsam ?

Çamaşır ve içlik leri alsam havacı karacı denizci hepsi aynı giyebilir mi elimizde patlamasın ?

• Dostum biter mi o askerlik ya hele bi de uzun dönem... Şimdiden alma yerler belli olunca alırsın 1 günlük iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

Dostum biter mi o askerlik ya hele bi de uzun dönem... Şimdiden alma yerler belli olunca alırsın 1 günlük iş

Bitmez gibi gözüksede bitiyor hocam ne yapalım
  • Sakın çok şey alma.Gereken herşeyi TSK verecek sana.İçlik,çorap,atlet filan hiç almasan bile olur.İstersen 1er adet yeşil al.Daha çok bakımın için birşeyler al.Permatik,sakalın varsa jilet,tıraş köpüğü,diş macunu,şampuan..TSk bunları veriyor ama adi oluyor.Ama içlikler filan sağlam oluyor.Kendine yük etme.Çok eşya alıp gitme.Yolu yordamı öğrenince orada karşılarsın herşeyini.5 TL'lik kağıt para götür yanında.Bozuk para da alırsın yanına..Casionun saatleri var.10 tl filan unutma yanında bulunsun...
    Ne diyim Allah kurtarsın gardaş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DALGIÇ ADAM kullanıcısına yanıt
    ekstradan birşey sakın alayım deme traş takımı ve 3 4 çift çamaşır corap al yeter acemi birliğinde bu kadarına anca ihtiyacın olur

tırnak makası sampuandı falan bunları goturme sana orda mecburi olarak 20 30 tl karsılıgında bir canta aldırıyorlar içinde tırnak makası krem tras kolanyası tras kopugu askı vs 15 20 kalem esya A marka hepsi kotu degıl beni dinlemeyip bunları goturursen acemi birliği sonunda hamallık yapmış olursun askeriyenin verdıgı zaten 2 bavul esya 25 kg ediyor hepsı :D
    1 takım da kışlık içlik al ne olur ne olmaz 93/3 olarak yaptım bende

not: en önemlisi kimseyi dinleme yazlık botta kışlık botta 1 numara büyüğünü al kışlık 2 numara olursa dağa iyi olur birde bu botları kilitlemek için özel kilit al normal asma kilit falan alayım deme acemi birliğinde yer değiştirme çok olur :D

Askerlik hakkında sormak istediğin birşey olursa özel olarak msj atabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    8 yıl önce açıldı
    Ablama ne hediye alayım ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.