Şimdi Ara

Estore dan Alışveriş yapmayın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: telefonumabak

biz senden mi ogrenecez lan piyasa analizini. pazarpazar actirma agzimi......

bugün pazar mı ya

bir de estore'a gerçekten laf yok şimdiye kadar ki en problemsiz alışverişlerim estore'la oldu bugün de hepsiburada'dan bişi aldım inaşşal bi problem çıkmaz çok korkuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: felsongy

quote:

bir de estore'a gerçekten laf yok şimdiye kadar ki en problemsiz alışverişlerim estore'la oldu bugün de hepsiburada'dan bişi aldım inaşşal bi problem çıkmaz çok korkuyorum

bugün pazar mı ya .

evet pazar. burada pazar cuma gunleri olur. halk pazari yuani. o yuzden esnaf biraz sıkıntılı ve kafası kalabalik olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telefonumabak -- 29 Temmuz 2005, 14:40:33 >
  • Korkmana gerek yok. müşteri ilişkileri iyi çalışıyor bence, mail atıyorsun ama cevabını alıyorsun estore telefon numarası vermiş ama kimseye ulaşman mümkün değil.
    quote:

quote:

bugün pazar mı ya

• quote:

Orjinalden alıntı: esik1

Korkmana gerek yok. müşteri ilişkileri iyi çalışıyor bence, mail atıyorsun ama cevabını alıyorsun estore telefon numarası vermiş ama kimseye ulaşman mümkün değil.
    quote:

quote:

bugün pazar mı ya

inaşallah bakalım

• telefonumabak bence sen yanlış biliyosun onların ellerinde olmayan malları var yazmalarının nedeni bütün malları ellerinde tutmuyorlar yani mesela ben doly dykes albümü sipariş etmiştim orda sipaiş ederken söylüyor bu ürün tedarikçi firmamızın elinde yoksa siparişiniz size bildirilerek iptal edilecektir diye yani bazı maları sen sipariş verince onlar da gisiyo siparişe göre alıyo burda fiyatı aşağı çekip haksız rekabet yapmıyorlar
  • Arkadaşlar birbirimize sataşmadan mesajlaşalım lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 29 Temmuz 2005, 15:11:02 >
  • sevgil kardesim. yanlis bilmek yanlis soylemek onemli deil. onemli olan medeniyet sinirlari disna cikmaz. hertkes yanilabilir. burda zaten benim dedgim doru diye sinir olmuyoruz. adam kasinma diyor....fikrimizi belirttik die....kasiniyormusuz velevki şaka bile olsa şakanin yarisi ciddidir. sole bakim kim kaşınır hayvanlar. adam ne demis oluyor burada bana... iyi oku lütfen......

ikincisi bende bilirim siparis uzerine oldugunu. elbette 20-40bin urunu alacak koyacak mumkunu yok... siyahmemet tum varligini vbile satsa toplayamaz. alamaz. alisveris siteleri genelde araci firmalardir. c kisinin siparisini a dan alir cye ulastirir. yani b dir. aracidir. bunu biliyorum..bahsettigimiz o deil.
    ben msesla sts den myx7 siparisi verdim .dediler x-7 stokta yok. ha ben sitem olsa toptancinin elinde ve benim elimde olmayan malin siparisini alirmiyim. almam nie. cunku yok toptancimda veya ureticde. bazi adamlar bunu ozellikle yapiyorlar maksat en ucuz bizde gorunumunu yaratmak. almaya kalktigin zaman o fiyata stokta yok cevabi ile karsilasiyorsun. zaten ben asala bakarak internet uzerinden siparis vermem telefon acar stok teyidi alirim. daha acik olmak gerekirse: musteriye bi sey satacaksin musteri diyorki ya falanca sitede su mal su kadar ayip deilmi ...diyor. ee doru aslinda hakli musteri ama. sen o fiyata alamiyosun bile. bari bende ordan alayim diyorsun toptanci yerine stokta yok. sirf enucuz biziz imaji yartmak icin bole yapiyorlar bazi firmalr. ha ne olcak bak en ucuz bizi diyecekler milleti inandiracaklar. millette a urun yoksa b urune yonlendirilecek...

• benim alışveriş yapmadığım site kalmamıştır sanıyorum. tüm sitelerden bir çok kez alışveriş yaptım. ve halada yapmaya devam ediyorum. bazen gecikmeler olabiliyor bunu doğal karşılayabilirim ama alışveriş siteleri arasında kesinlikle alışveriş yapılmaması gereken site ideefixe. oradanda bir çok kez alışveriş yaptım ve bir seferinde ürünlerden birini yanlış gönderdiler. benim sipariş ettiğim ürünün düşük versiyonuydu ve fiyatı daha ucuzdu. bunu kargo ile geri gönderdim ama ürünü geri almadılar. haybiyeden zarar ettiğim yetmemiş gibi kargo parası ödedim. ayrıca kaç kez telefon açtım ve en sonunda ağzıma geleni söyledim. çok büyük şerefsizlik yaptılar ve hakkımı helal etmiyorum onlara.
    siz siz olun kargo görevlisi gitmeden gözünün önünde paketi açın ve herşey tam ise kağıdı imzalayın. eksiklik var ise teslim almayın zabıt tutturun. ben ürünün paketini bile açmamama rağmen dışından zaten belli oluyor ne olduğu iade alınmadı.

• ESTORE.COM'DAN k500i aldik hic bi problem yasamadik
  • quote:

sevgil kardesim. yanlis bilmek yanlis soylemek onemli deil. onemli olan medeniyet sinirlari disna cikmaz. hertkes yanilabilir. burda zaten benim dedgim doru diye sinir olmuyoruz. adam kasinma diyor....fikrimizi belirttik die....kasiniyormusuz velevki şaka bile olsa şakanin yarisi ciddidir. sole bakim kim kaşınır hayvanlar. adam ne demis oluyor burada bana... iyi oku lütfen......

ikincisi bende bilirim siparis uzerine oldugunu. elbette 20-40bin urunu alacak koyacak mumkunu yok... siyahmemet tum varligini vbile satsa toplayamaz. alamaz. alisveris siteleri genelde araci firmalardir. c kisinin siparisini a dan alir cye ulastirir. yani b dir. aracidir. bunu biliyorum..bahsettigimiz o deil.
    ben msesla sts den myx7 siparisi verdim .dediler x-7 stokta yok. ha ben sitem olsa toptancinin elinde ve benim elimde olmayan malin siparisini alirmiyim. almam nie. cunku yok toptancimda veya ureticde. bazi adamlar bunu ozellikle yapiyorlar maksat en ucuz bizde gorunumunu yaratmak. almaya kalktigin zaman o fiyata stokta yok cevabi ile karsilasiyorsun. zaten ben asala bakarak internet uzerinden siparis vermem telefon acar stok teyidi alirim. daha acik olmak gerekirse: musteriye bi sey satacaksin musteri diyorki ya falanca sitede su mal su kadar ayip deilmi ...diyor. ee doru aslinda hakli musteri ama. sen o fiyata alamiyosun bile. bari bende ordan alayim diyorsun toptanci yerine stokta yok. sirf enucuz biziz imaji yartmak icin bole yapiyorlar bazi firmalr. ha ne olcak bak en ucuz bizi diyecekler milleti inandiracaklar. millette a urun yoksa b urune yonlendirilecek...

ya dostum ben sana kötü bir şey söylemedim ne bu şiddet ne bu celal bu arada tedarikçi firmalar ile stok durumu konusunda gecikmeler yaşanıyor da olabilir çünkü yüzlerce firmadan günün her saati stok raporu alıp bunu siteye yansıtmak zor olsa gerek

• yigidim sana sozum yok. adam kaşınma diyor. biri san kaşınma derse sen kizmazmisin.üstelik sozunu geri al die ozel mesajda yoolladim.bu topice mesaj yazmazdan once...medenice sil bende sileyim barismiz olalim dedim. ama o devam etti.. ne yani kuyrugumun altini kasi mi diyecektim. elbette kizacam. şakası bilem kotu bir laf...
  • quote:

yigidim sana sozum yok. adam kaşınma diyor. biri san kaşınma derse sen kizmazmisin.üstelik sozunu geri al die ozel mesajda yoolladim.bu topice mesaj yazmazdan once...medenice sil bende sileyim barismiz olalim dedim. ama o devam etti.. ne yani kuyrugumun altini kasi mi diyecektim. elbette kizacam. şakası bilem kotu bir laf...

yok yaw ben yanlış biliyosun dedim diye sinirlendin sandım

• herneyse uzatmayın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.