Şimdi Ara

Essential NetTools kullanımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilmiyorum bu mesajı dogru yere mi atıyorum Essential NetTools programı hakkında bilgilerinize ihtiyacım var beni rahatsız eden kişinin ip sini almaya çalışıyorum bu programı kullanmayı hiç bilmiyorum acil yardımınıza ihtiyacım var

• sol kenarda bölümler var sanırım net tools yada en üstteki olması lazım zaten hepsini denersen görürsün o anda ağında kullanılan adresler gözükür ve neyin kullandığınıda gösterir.. yalnız msn deki kişinin ip sini alacaksan ona bi dosya göndermen lazım sonra essentialle bulursun bayadır kullanmıyordum.umarım yardımı olur.
  • kardeş çok saol msn de dosya gönderirken program kendisi otomatikmi ipsini gösteriyo kullanmayı hiç bilmiyorum bilen bi arkadaş varsa yardım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyanus_2005

kardeş çok saol msn de dosya gönderirken program kendisi otomatikmi ipsini gösteriyo kullanmayı hiç bilmiyorum bilen bi arkadaş varsa yardım lütfen

kardeş essential tools u çalıştır msn ile o behsettiğin şahısla konuşurken sonra ona mp3 veya bi dosya gönder aktarım başlayınca essentiale bak solda bi dizi seçenek olacak en üstte pencere şeklinde NetStat
    var ordan arayıp bulabiirsin orda makinendeki bütün olan biteni gösterir (ağla ilgili) ip lerin hangi programa veya neye ait olduğunu gösterir yapman gereken hangisinin yanında hotmail... veya msn ibaresi yer alıyorsa onlardan biridir ordan geriside sana kalıyor 217.xxx.xx.xx gibi adresler deildir bunlar zaten msn normal açıkkende hizmeti aldığın yerdir türkiyedense proxy de kullanmıyorsa 84. 85. 86. 87. 88...... v.s gibi numaralardan başlayacaktır ip si. ayrıca sen programı açınca zaten programın gösterdiği bölüm benim sana bahsettiğim netstat. bişe yapman gerekmiyor sadece ip yi bulmak kalıyor ordaki bağlantılar arasından.. kolay gelsin.

• cok teşşekür ederim kardeş saol bu kişi benim pc me giriyo bende onun yerini saptamaya çalışıyorum yine de çok yararlı oldu çok saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyanus_2005

cok teşşekür ederim kardeş saol bu kişi benim pc me giriyo bende onun yerini saptamaya çalışıyorum yine de çok yararlı oldu çok saol

yardımcı olabilmişimdir umarım. sen saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.