Bildirim
Essentia / Enjoy / Cosmo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tamamen donanımsal farklar. esentia giriş seviyesidir opellerde. opel.com.tr den ayrıntılı olarak donanım tablolarına ulaşabilirsin broşür linkini kullanıp. arabada son yapılan değişiklikler sonrası dış görünümde enjoy ve cosmo esentia ya göre sis farı ve alaşım hantıyla ayrılabilmekte artık gövde de çıta olmadığı için gövde renki çıta bir anlam ifade etmemekte. enjoy spor paketler 15 yada 16 inç alaşım jantla tercih edilebilmekte cosmolar 16"standart gelmekte. esentia ile enjoy konsol rengi aynı ama cosmoda piyano siyahı kullanılmış durumda. enjoy ve cosmoda mp3 player ve 7 hoparlör standart esesnitada cd player ve 4 hoparlör var. essentia ve enjoyların klimaları aynı manuel ama cosmoda elektronik klima mevcut. cosmo da teknik paket seçeneği opsiyon bu da yol bilgiyarı ve fabrikasyon park sensörü demek. essentiada yanılmıyosam 2 airbag enjoyda 4 cosmoda bunlara ek olarak perde havayastığıda mevcut. esp açılır tavan flex fix gibi opsiyonlar enjoy seviyesinden itibaren alınabilmekte. bütçenize ve ne istediğinizie karar verip ondan sonra ayrıntılı olarak modelleri görüp incelemenizii tavsiye ederim. ben3 kapılı sport donanım seviyesinde bir 90 hplik dizel kullanıyorum çok memnunum 6.vites uzun yolda çok rahatlatıyor. kullanımı bana benzinliden daha rahat geldi ama şu son zamlardan sonra dizel biraz lüks gibi kalmaya başladı fiyat farkı çok. genede benzinkiye göre az yakıyor hemde baya az. şu aralar çok agresif kullanmama rağmen 7 litreyi geçmiyor 100kmde. benzinli olsa 10 litreden az yakmaz şu andaki kullanımımla ki buna değer dizel olması
-
Bilgilendirici mesajınız için teşekkür ederim. Ben sıfır 1,4 90 Hp modelinden almayı düşünüyorum, benzin olmasını çok ileri sürüyorlar. Yani aradaki fark olsun, bakımı olsun hepsi bir bütün olarak kullandığında, şehir içinde kullanan biri için benzin daha iyi deniyor. İlginç ve karışık bir durum.
Ayrıca ikinci el kullanılan arabalar arasında kazasız boyasız temiz az km yapmış 5-6 bin lira oynuyor. Acaba doğrudan ikinci el mi alınmalıdır? 5-6 çok büyük bir fark bence. 25,5 Corsa Enjoy bir araba alınabiliyor. 2008 model. -
zaten 1.4 90 hplik modeli almak istiosan essentia alamıyorsun enjoy spor paket veya cosmodan birini tercih etmek durumunda kalıyorsun. 2.ele ben şahsen sıcak bakmıyorum ben alırken sadece 800kmde istediğim donanıma yakın(esp si olmayan) bir benzinli vardı bayide fiyatıdada 29500dü yanılmıyorsam sport donanımlı 3 kapılıydı. ancak ben 3 ay bekleme pahasına genede 0 arabayı aldım 36bin ytl gibi bir maliyetle. tabi bunda sırf dizelin değil esp nin sonradan eklettiğim steinmetz spoilerin alımı boyası montajı ve özel plaka masraflarıda var. o aralar 800 kmdeki araba sıfırından 1000ytl kadar ucuza geliyordu ve avantajı anında teslimdi. genelde donanım zenginleştikçe teslim süresi uzuyor. enjoy spor paketler stoğa çalışılıyor ama cosmo teknik paket almaya niyetlenirsen bayileri baya bi araştırman gerekebili. bazılarının elinde oluyor ama yoksa 8 hafta bekleme süresine kadar çıkabiliyor gelen gemilerde de yoksa araba. daha ayrıntılı bilgilere opel corsa sevenler başlığından ulaşabilirsin
-
donanımlara, ufak tefek ayrtıntılara takılmazsan enjoy modeli ideal. enjoy donanımıda yeterli. benim tercihim benzinliden yana olurdu. -
Şu anda bende Albea var, 2007 model 1,4 motor, 900km yaptım 270 YTL benzin gitti. Yaklaşık olarak 20günlük kullanımım. Benzin böyleyse ben doğrudan dizel almak isterim. 3-5 fazlası neyse dizel düşünüyorum. Çünkü bugün hesap yaptım, dizel belki benzin ile aynı para olsa bile, dizel daha çok yol götürüyor.
Ayrıca ikinci el njoy 2008 model arıyorum. Az kullanılmış 2007'de olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X