Şimdi Ara

Essenso

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
20.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar essenso markasının katı meyve sıkacağını almak istiyorum kdv dahil 149 ytl.önce philips almak istedim fakat 260 ytl civarında fiyatı olduğunu öğrenince uzak durdum (:.acaba nasıl bir meyve sıkacağı verimli olarak kullanabilirmiyim (ev için kullanıcam).

http://www.esse.com.tr/ProductDetails.aspx?ProductID=20878

• Katı meyve sıkacağını bilmiyorum ama ben Esse'den essenso kahve makinası ve tost makinası aldım, memnun kalmadım. Tost makinasını iade ettim. Arızalıydı. Kahve makinası, ılık kahve yapıyordu. Yetkili, Fransız lara göre ısı ayarlanmıştır onlar öyle içiyor dedi (doğru yanlış bilmiyorum) ve iade alamıyacaklarını söyledi. Gülermisin, ağlarmısın. Türkiye de Fransız lara göre mal satıyorlarmış, şaka gibi.
    50 TL ye döküm ızgara aldım. Alırken yapıştırır mı diye sordum, hayır çok güzel ızgara yapar dediler. Yağladığım halde ne koysam yapışıp kalıyor, yetkiliye söyledim yapıştırmaması lazım bizim yapacak bir şeyimiz yok dedi. Yapılan tartışmaları uzatmamak için yazmıyorum.
    Kısaca, benim size önerim; başka bir markanın meyva sıkacağına bakın derim. Sağlıkla kalın
  • golda yeni bir marka gelmiş katı meyva sıkacagı 900 watt ben biraz inceledim fiyatıda baya iyi 127 tl tavsiye ederim
  • essensonun tasarım olarak çok güzel ürünleri var bende kettle almayı düşünüyorum ancak kalite ve servis konusunda olumsuz yorumlar var.
  • peki bu fiyat civarında tavsiyeniz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esman

Katı meyve sıkacağını bilmiyorum ama ben Esse'den essenso kahve makinası ve tost makinası aldım, memnun kalmadım. Tost makinasını iade ettim. Arızalıydı. Kahve makinası, ılık kahve yapıyordu. Yetkili, Fransız lara göre ısı ayarlanmıştır onlar öyle içiyor dedi (doğru yanlış bilmiyorum) ve iade alamıyacaklarını söyledi. Gülermisin, ağlarmısın. Türkiye de Fransız lara göre mal satıyorlarmış, şaka gibi.
    50 TL ye döküm ızgara aldım. Alırken yapıştırır mı diye sordum, hayır çok güzel ızgara yapar dediler. Yağladığım halde ne koysam yapışıp kalıyor, yetkiliye söyledim yapıştırmaması lazım bizim yapacak bir şeyimiz yok dedi. Yapılan tartışmaları uzatmamak için yazmıyorum.
    Kısaca, benim size önerim; başka bir markanın meyva sıkacağına bakın derim. Sağlıkla kalın

fransiz mi?
    essenso Turk firmasi Esse'nin Cin'de yaptirdigi urunlere verdigi isim degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: forumusr

quote:

Orijinalden alıntı: esman

Katı meyve sıkacağını bilmiyorum ama ben Esse'den essenso kahve makinası ve tost makinası aldım, memnun kalmadım. Tost makinasını iade ettim. Arızalıydı. Kahve makinası, ılık kahve yapıyordu. Yetkili, Fransız lara göre ısı ayarlanmıştır onlar öyle içiyor dedi (doğru yanlış bilmiyorum) ve iade alamıyacaklarını söyledi. Gülermisin, ağlarmısın. Türkiye de Fransız lara göre mal satıyorlarmış, şaka gibi.

fransiz mi?
    essenso Turk firmasi Esse'nin Cin'de yaptirdigi urunlere verdigi isim degil mi?

Benim firma olarak Esse ya da Essenso ile ilgili bir bilgim yok. Yanlızca gazetede gördüğüm indirim ilanı üzerine gidip alım yaptım ve yukarıda aktardıklarımı yaşadım. Yazdığınız gibi firmanın Fransa ile bir ilişkisi yoksa, konuştuğum yetkili hem sorumsuz davranmış hemde beni başından savmak için yanıltıcı bilgi de vermiş demekki. Çünkü ben o konuşmadan sonra Essenso'nun Fransa'dan ithal olduğunu düşündüm. Kısaca ben aldığım Esse ürünlerinden memnun kalmamıştım şimdi de personelinin de ciddi olmadığını öğreniyorum. Sağlıkla kalın

Not: Ilık kahve yapan ve iade alınmayan Essenso filtre kahve makinasını tamirciye götürdüm. Termostatının düşük olduğunu söyledi ve daha yüksek bir termostat taktı. Bu iş için; çok basit bir şey diye parada almadı. Şimdi makina sıcak kahve yapıyor. Herhalde makinada bir üretim hatası vardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch KGN56VW30N
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum senle aynı sorunsalı yaşadım sonrasında 149tl ye o şahane tasarıma ve philipsin dev fiyatına dayanamayıp esseye gittim 149 tl ye katı meyve sıkacağı yetmezmiş gibi tost makinası ekmek kızarma makinası blender seti aldım çıktım internette almadan önce baya arattım sağlıklı bir yorum bulamadım ama müşteri ilişkilerinde şikayet olduğu bir gerçek gibi gözüküyor..

neyse asıl soruya gelirsek
    cihaz bence tasarım konusunda rakipsiz
    149 a düşen fiyatı ile (sinbo,king v.s yi saymazsak) raklipsiz
    motor gücüyle 1000watt rakipsiz (philips700watt)
    bunlar dışardan almama etken olanlar kullanıma gelince ise

motor çok güçlü ne atarsan at affetmiyor 2 hız ayarı olduğundan hem portakal çilek gibi yumaşak şeyleri hemde elma havuç armut gibi sert meyveleri sıkabiliyorsun çıkan posadan son damlasına kadar suyunun sıkıldığı aşikar gözüküyo.
    philips gibi xl ağzı var elmayı bütün atabiliyorsun
    montajı kolay yıkaması sorunsuz
    yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum memenunum

olumsuzlukları ise
    laf olsun diye konulmuş bir kullanma kılavuzu var içinde hiçbirşey yok
    motor sesli baya ama bir iki kullanımdan sonra ya biz alıştık ya paraçlar yerine oturdu sesi azaldı bilemiyorum
    müşteri ilişkileri.

özetle bu fiyata tavsiye ederim.
    not: ürünün menşeini bilmiyorum sanırım çin lakin kalitesi çok yüksek zaten philipste diğerleride çin.
    sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum.
    quote:

Orijinalden alıntı: drakin

arkadaşlar essenso markasının katı meyve sıkacağını almak istiyorum kdv dahil 149 ytl.önce philips almak istedim fakat 260 ytl civarında fiyatı olduğunu öğrenince uzak durdum (:.acaba nasıl bir meyve sıkacağı verimli olarak kullanabilirmiyim (ev için kullanıcam).

http://www.esse.com.tr/ProductDetails.aspx?ProductID=20878

• Bende dün kettle tost makinesi ve ekmek kızartma makinesi aldım.Ürün kalitesi hakkında tam bilgim yok tu ama tasarımları şık gerçektende. Artık nerden esti bilmiyorum ama ödeme yaparken elemana dedim ya biz her aldığımızı denemek zorunda mıyız? Hem denemek fişe tak ışığı yanıyorsa sağlamdır demek değil ki dedim öylesine.Elemanda aslında eskiden çeyiz ürünü diye yazıp garantiyi öyle yapıyorduk ama sonra yasaklandı dedi bende ne yapalım ürün bozuksa gelirim kapnızın önünde parçalarım o olur dedim.Birazda sinirliydim biraz sert konuşmuşum hatun dedi Sonra eleman o zaman bu seferlik yapalım ama umarım siz evlendiğinizde ben burda çalışıyor olurum dedi

Özellikle kettle ve tost makinesi hakkında kullananların yorumlarını alabilir miyiz?

• Marka avantajını kullanıp (ki,bana göre Esse'nin hiçbir malı ya yaramaz ya da fiyatını haketmez) inanamayacağız kadar düşük kaliteli ürünleri Çin ya da Tayland gibi ülkelere yaptırıp ederinin defalarca katı fiyatı satıyorlar ve maalesef satıyorlar.İnsanlar da (afedersiniz ama) "ulan bu mal piyasada 3 lira, ben buna niye 7 lira vereyim?" diye sormuyor.
    Lütfen böyle butik görünen markalara rağbet etmeyin, gidin alacağınız malı bilinen üreticisinden alın.
  • bence çok yanılıyorsunuz evet ürünlerin taylan üretimi olduğu doğru firmanın bunu sakladığı doğru ancak taylanddan gelen her ürün kalitesiz demek at gözlüğü demek. ben tost makinası almıştım şu ön yüzünde 3 adet düğmesi olan zman ısı ayarlı modeli 90 liraya aldım muadilleri 150 (buda 140 dı indirimde 90 na aldım)ve üstüydü 1 yıldır kuullanıyorum muhteşem kaliteli özellikleri çok iyi benden sonra benden gören ailemden 4 kişi daha aldı hepsi çok memnun ha keza katı meyve sıkıcısınıda aldım ve çok memnununm benle aynı tarihte bir arkadaşım da philipsi aldı benimkinde yüzde elli daha fazlaya ve kendisi seninkinin plastiği daha kaliteli biraz sesi yüksek ama daha güçlü dedi ayrıca aynı makinadan teyzemde aldı oda çok emmnun şimdi kampanyasını bekliyorum bir tanede anneme alacağım..
  • http://www.sikayetvar.com/firma/?typex=1&arama_firma_no=16880&q=Esse+Grup&x=40&y=8
    Burada dikkatinizi şuna çekmek istiyorum, şikayet sayısı,türü, haklılığı haksızlığı olayında değilim, firma bir tanesine bile lütfedip cevap vermemiş.İnanın 100 tane şikayet olsa ve firma dönüş yapmış olsa tercih ederdim.
    Bunlar Türkiye'de havalı firmalar (alışveriş merkezlerinde cicili bicili mağazalar açtıkları için) arkadaşlar, zannetmeyin ki Avrupa'da ya da Amerika'da herhangi bir marka değerleri var.

• iyide arkadaşım firmanın servisinin hele hele müşteri hizmetlwerinin beş para etmez olduğunu bende çok iyi biliyorum zaten burda ben sana firmayı savunmuyorum sonuçta ben dedim bu adamlar evet çinden tayvandan ithal ediyorlar ama ürünün üzerine bile bunu yazmıyorlar diye yalnız karıştırmamamn gereken husus firmadan değil üründen bahsediyoruz ve evet sattığı ürünler fiyatına göre hem tasarım hemde kalite açısından yetrli bence
  • Arkadaşım ürünün üreten firmadır ve firma (zihniyet olarak) ne ise ürün de odur,ötesine geçemez.
    Servisinin, müşteri hizmetlerinin kötü olduğunu kabul ediyorsun, ürünün üzerine menşeinin yazmadıklarını söylüyorsun ve buna rağmen ürün seni tatmin ediyor.Çok ciddi bir fiyat avantajı olsaydı dediğine katılırdım ama tam tersi piyasanın çok üstünde (genel olarak durum bu,falanca ürünü avantajlı bir fiyatla sunabilir,bu istisnadır) etiketlerle satıyorlar.Bu nasıl bir mantık anlamadım, kusura bakma.
    Mesela aynı mantık Tchibo'da da var,birkaç yıl önce piyasaya ilk girdiklerinde enteresan,uygun kalitede ve bol çeşitte ürünü gerçekten iyi fiyatlarla satıyorlardı ve ilgi görünce ilk boy gösterdikleri alışveriş merkezlerinin de dışına çıkıp normal dükkan bile açmaya başladılar.Ama zamanla ürünler orijinallikten uzaklaştı,çeşit azaldı,kaliteleri taban yaptı,fiyatları da tavan yaptı.
    Sonuç? Şimdi millet Tchibo'ya sadece vakit öldürmek için giriyor,birşey alan pek yok (kahve hariç,esas işleri olan kahveyi hala güzel yapıyorlar).Yakın zamanda Tchibo küçülmeye,bazı mağazalarını kapatmaya başlar diye tahmin ediyorum.

• bende yaklaşık 15 gün önce essenso combi filtre kahve makinesi aldım. tasarım olarak göze hoş geliyor ama problemleri büyük.
    1. yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi kahveyi sıcak yapmıyor içebileceğiniz en ılık kahveyi içiyorsunuz. (ben öncesinden suyu kaynatıp ekliyorum)
    2. süt köpürtme kısmı 10 gün sonunda arızalandı.

sonuç: 15 gün sonunda makineyi bugun servise veriyorum.
  • Essenin şöyle bir sitesi var:http://hergune1esse.com/

Şu anda bahsettiğin ürünle aynımı bilmiyorum ama 79 TL gösteriyor. Bilgine
  • Bu firmanın Çapa'daki mağazasında fena halde kaba çalışanlar var, sanki özellikle eğitilmişler. Size kendinizi kötü hissetmeniz için her şeyi yapıyorlar.
  • tabak çanağı hakkında bilgim yok ama elektronik aletlerinden uzak durun
  • Bizim valide bu markanın tenceresinden almış içi teflon, kullanımı sağlıklı mıdır acaba? Malın nerede üretildiği yazmıyor ama çin teflonlarında sıkıntı var diye duymuştum.
  • kati meyve sikacagi alacaklara tavsiyem sikma ozelliginden once filtre temizliginin kolay olmasidir.
    birkac marka elimden gecti hepsi suan dolabin tozlu raflarinda duruyor, cunku hepsinin temizligi eziyet.
    almadan once kevgire benzeyen filtrenin temizligi kolay olur mu olamaz mi ona bakin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.