Şimdi Ara

ESŞ - Kaldırma Kuvveti Zirve Testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu testi bir çözün derim, en sıkıntılı konulardan birisinde sağlam olmak çok önemli. Çözümlerini YouTube'da yayınlamayı düşünüyorum. Oradan izleme şansınız olur.
    https://ertansinansahin.com/wp-content/uploads/2018/10/Kaldırma-Kuvveti-Zirve-Testi.pdf

edit: Arkadaşlar çözümler geldi.

https://www.youtube.com/watch?v=2oe0O5ZvDiw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertansinansahin -- 27 Ekim 2018; 20:59:52 >

• Hocam fizik konu anlatım videolarını yeni müfredata göre güncelleyecek misiniz ? Matematikte kaldırılan oldukça fazla yer oldu , fizikte de sanırım var .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiggsBozonu

Hocam fizik konu anlatım videolarını yeni müfredata göre güncelleyecek misiniz ? Matematikte kaldırılan oldukça fazla yer oldu , fizikte de sanırım var .
    Fizikte matematiksel hesaplamalara girilmiyor artık

Onun dışında kalkan göçen yok zaten Ertan hoca videoları yeni müfredata göre yayınlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HiggsBozonu

Hocam fizik konu anlatım videolarını yeni müfredata göre güncelleyecek misiniz ? Matematikte kaldırılan oldukça fazla yer oldu , fizikte de sanırım var .
    Paralı seri müfredata göre zaten. Ücretsiz seriyi de güncellemez diye düşünüyorum.
  • hocam sitenizdeki kitap incelemeleri kısmında Fen Bilimlerinin yıldız serisi olmayan soru bankasını, mf kazanım ın tyt degil de tyt-ayt soru bankasını ve bilgi sarmalın ayt fizik soru bankasını yorumlayacak mısınız ? tesekkürler
  • Hocam bende bu var fen bilimleri yıldız serisinin geçen sene basım kitabı. Bu kitap çok zor değil bu sene mi zorlaştırdılar kitabı ?

ESŞ - Kaldırma Kuvveti Zirve Testi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • farukyilmaz06 kullanıcısına yanıt
    Normali daha zordu galiba geçen senenin başında şöyle bir bakmıştım bir daha da kapağını açmadım zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1u2i3o4 1 kullanıcısına yanıt
    Ertan hoca hazırladığı kaynak tavsiyelerinde bu kitabın yeni basımına çok zor demişti onu merak etmiştim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: farukyilmaz06

Ertan hoca hazırladığı kaynak tavsiyelerinde bu kitabın yeni basımına çok zor demişti onu merak etmiştim hocam

Essnin dedigi normal seri olmasi lazim. Yildiz serisi daha kolay olan seri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Bence de öyle hocam. Bu kitap çok zorlamıyor hep işlem sorusu var içinde

Ben galiba incelediğim kitabı değil diğerini ekledim, benim baktığımda yıldız falan yoktu, tekrar bakıp düzelteyim onu.
  • ertansinansahin kullanıcısına yanıt
    Hocam inşallah sınavda bunlardan soru gelmez :D 4 doğrum çıktı

• Loreayes kullanıcısına yanıt
    iyi yapmışsın reis benim 2 sjkledjlkdfj
  • Dr.burak202 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok abartı ya şu sorular . Tyt de k.k 1 soru gelse o da temel sorulur herkes yapsın diye . Zaten bu kaldırma kuvveti acayip bir konu . Git elektrikten ne kadar kasıyorsan kas sor ama buna bulaşmayın dedigim gibi 1 tane kaldirma kuvveti sorsalar o da temel ya da orta çıkacaktır o yüzden pek üzülmedim yaptığım nete ama 2 gün sonra hocaya göstericem soruları merak ettim

• Loreayes kullanıcısına yanıt
    bende üzülmedim bu sorular ne ya bence en zor kaldırma kuvveti sorusu 2017 ygs idi o da bunların yanında çerez kalır ertan hoca da ne yapmış böyle birazcık ösym ye yakın olmalı yakın olanlar da vardır ama bilemedim valla soğudum :(
  • Dr.burak202 kullanıcısına yanıt
    Bunlar zaten ÖSYM seviyesinde değil. Olsa olsa bunlardan bir tanesi sınavın zor sorusu olarak gelir.
    Buradaki amaç şu: bu zor görünen soruların yorumları çok kolay aslında. Konuyu sağlam bir şekilde anlamak için faydalı olabilecek sorular bunlar.

Bu arada 1, 4, 5, 8, 9 ve 11 ÖSYM tipi sorular. Sadece zorlanılan bazı kavramlar aynı soruda birleşmiş.

Sorular zor bence de, abartılı demek bence doğru değil. Manasız işlem soruları değil bunlar. Bir öncül içinde gelebilir buradaki bilgilerden bazıları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertansinansahin

Bunlar zaten ÖSYM seviyesinde değil. Olsa olsa bunlardan bir tanesi sınavın zor sorusu olarak gelir.
    Buradaki amaç şu: bu zor görünen soruların yorumları çok kolay aslında. Konuyu sağlam bir şekilde anlamak için faydalı olabilecek sorular bunlar.

Bu arada 1, 4, 5, 8, 9 ve 11 ÖSYM tipi sorular. Sadece zorlanılan bazı kavramlar aynı soruda birleşmiş.

Sorular zor bence de, abartılı demek bence doğru değil. Manasız işlem soruları değil bunlar. Bir öncül içinde gelebilir buradaki bilgilerden bazıları.

Baskanim bence zorluklari cok guzel. Dediginiz gibi sacma sapan islemler yapmiyoruz. Bu zor yorumklari yapan adam osymdekini her turlu tokatlar diye dusunuyorum. Kesinlikle seviyeyi asagi cekmeyinBENCE.

bir de zirve testleri hep ucretsiz mi olacak busekilde? Yoksa paketi alanlarda daha mi cokzirve testi var?

Yok ben, ekipten izin alarak aşka geldim burada :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertansinansahin

Yok ben, ekipten izin alarak aşka geldim burada :D

Saka maka reklam da oluyor he

• herkes yararlansın up çekelim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.