Şimdi Ara

ESŞ AYT Paketi ne kadar sürede biter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle kullananlardan istiyorum. Haftanın 4 günü 2-2.5 saatten sadece AYT paketi kaç ayda biter?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AYT Mat bitti hocam zaten. AYT Kimya , Biyoloji de başladım keza forumda sorduklarım sayesinde. Gayette güzel çalışıyorum Allah'a şükür , mesele en kalitelisinden yararlanmak ve bunun için araştırma yapmam gayet normal.

• Hocam bu girdaba düşmeni anlıyorum. Belki de şundan oluyor. Eğer YouTube da veya başka bir yerde yks adına birçok kanal takip ediyorsan en büyük sebebi de bu. Herkes kendine has bir şey öneriyor ve sınava hazırlanan birey de bunu yapmazsam başarılı olamam şu kişinin videosunu da izliyeyim bunu da izleyeyim diye zamanlarını veriyor.

Eğer böyle bir durumun içindeysen otur ve bu tarz kişileri düşün. Sana cidden istediğin hedefte yardımci olabilecek ve senin yollarından geçmiş 3 kişi belirle. Ve sadece bunlarla ilerle.

Ardından programa geç. Eğer spesifik ve odaklı program nasıl yapılır bilmiyorsan özelden yaz aydinlatirim. Ama söylediğim gibi bu sınav maraton herkes aklına girip şöyle koşmalisin, hayır hayır böyle koşmalisin diyerek kosmani komple engelliyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

80 günde YKS biter mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alperaslan00 A kullanıcısına yanıt

Hocam durumumun bununla pek alakası yok ama saģolun yine de. Ben daha çok en kalitelisi istediğim için bu soruyu yöneltiyorum. Keza şuan çoğu derste ki ilerlemem de belli.

En iyisini sen bileceksin hocam. Benim söylediğim de o. Tavsiye herkes alır elbet. Bahsettigin sistemi bilmiyorum. Acicaksin ön izleme videolarını baktın diğerlerine göre seni çok iyi ilerletiyor direkt devam edeceksin. Herkesin öğrenme biçimi farklı. Değinmek istediğim asıl nokta bu. Siz mutlu şekilde anlıyorsanız, başkasinin ne dediği önemli değil.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.