Şimdi Ara

EŞS ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiziğim çok kötü ve gerçekten iyi yerlere gelmek istiyorum. 500 lira verilip alınır mı,alanlar pişman oldu mu ya da nasıl bi faydasını gördüler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu yorumu bizim setlerdeki (sitedeki) dersler için mi yaptın? YouTube için bu yorum doğru olabilir ama sitedeki için bence doğru değil. Özellikle hız ve sürat kavramlarının farklarının vurgulandığı bir kısım var. Hatta bu başlıkla ilgili sıra sende soruları da var.

Hangi dersleri kastettiğin konusunda bir karışıklık mı var acaba burada?
  • Up

• Ben de almayı düşünüyorum. Şu ana kadar olumsuz bir yorum pek görmedim.
    Ayrıntılı anlatıyor ama sanırım bir tek ondan çalışsan bile yeterli olabilir .
    Ezbere anlatan hocaların yerine her şeyin mantığını anlatması bence önemli . Eğer fiziği seviyorsan bence eğlenceli de gelebilir .
    Ekonomik durumunu çok zorlamıyorsa ve yeterli süreyi ayırırım diyorsan alman faydalı olur .
    Yok hedefim yüksek değil fiziğe yüzeysel çalışacağım diyordan o zaman alman pek mantıklı olmaz .

• ayetulkubra kullanıcısına yanıt
    Fizikte temelim yok ve gerçekten gelişmek,mantığını kavramak istiyorum. Yüksk netlere çıkabileceğim biri ise 500 lira çok da büyük bi meblağ sayılmaz dershane, özel ders kıyasla.

• ben de bir konuda esş ile ilgili sorular sormuştum. fizik temelin cidden kötüyse önce başka bir hocadan temel at, dediler genel olarak. esş kendi videosunda '' ortaokul hayat bilgisi, fen bilimleri derslerini gören herkes bizim dersleri dinleyebilir '' tarzında bir şeyler söylüyordu ama forum buna pek katılmıyor sanırım. örnek dersleri bir dinleyip öyle karar vermek lazım, eğer çok zorlarsa youtubedan daha temelden anlatan bir hoca ile başlamayı düşünüyorum.
  • -memento mori kullanıcısına yanıt
    Aynen o videoyu ben de izledim bence de öyledir aslında benim fiziğim kötü ama sıfır değil. Sadece biraz önuyargılıydım o yüzden başarılı olamadım bu dersten. Örnek dersler nerdedir?

• hocam esş sitesini biraz karıştırırsanız bulursunuz. 10-15dklık bi örnek ders vardı, muhtemelen ilk konudur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Alınır mı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Esş temeli olmayanlar icin anlatılan dersler degildir bosuna para verip yorma kendini. Ama temelim var diyorsan esş fizigin allahıdır net.

• aqnbaba kullanıcısına yanıt
    Niye hocam öyle diyor ama

• O zaman al hocam. Kendimi gelistiririm ve kendine güveniyorsan esşden şaşma. Benim temelin yoktan kastım hız ile surat arasındaki farkı bilmeyenler misal.

O kadar değil hocam o kadarını biliyoruz çok şükür

• E al bakalım

• Upp başka alanlar yorum yapabilir mi

• knk hiç temelim olmamasına rağmen aldım şu anlık bir sorun yok sadece temeli olan birine oranla daha fazla gayret göstermen gerek
  • Caisy C kullanıcısına yanıt
    Aga temelim yok diyosun da bu temel nedir mesela lise fiziğiyle alakalı hiçbi fikrin mi yok?

Bu yorumu bizim setlerdeki (sitedeki) dersler için mi yaptın? YouTube için bu yorum doğru olabilir ama sitedeki için bence doğru değil. Özellikle hız ve sürat kavramlarının farklarının vurgulandığı bir kısım var. Hatta bu başlıkla ilgili sıra sende soruları da var.

Hangi dersleri kastettiğin konusunda bir karışıklık mı var acaba burada?
  • Bencede temeli olmayan biri için uygun değil. Şuana kadar 3 ders dinledim. Hoca daha çok bişey bilenlere yorum gücü katıyor. İşlemli soruları vs. pek anlatmıyor ama ana kamp testlerinde işlem ağırlıklı sorular var. Umarım diğer konular da böyle değildir.

• Ekonomik gücün yetiyorsa ve fiziği anlayarak öğrenmek istiyorsan alabilirsin.
    Ertan Hoca'nın bazı dersleri (özellikle atomun ilk kısmı) bana üst düzey gelmişti. Sana uygun olup olmadığını anlaman için ücretsiz derslerine göz atmalısın
  • Alma altug gunes izle vip fizik izlw

• Almayın aldırmayın hiç gerek yok ( kusura bakma ertan hocam ekmeğine göz diktik ama bu da eleme sınavı sonuçta bir şekilde elememiz lazım arkadaşları)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.