Şimdi Ara

Espressolab boykot çağrısında bulunanlara tazminat davası açmaya başladı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bak şimdi kafam karıştı. Madem bebek katilleriyle ticaret yapabiliyoruz para kazandırabiliyoruz da o zaman kahvelerini kolalarını neden döküp mekanlarında oturanlara bebek katili diyerek hakaret edip camı çerçeveyi indiriyoruz. Şimdi biz kime karşıyız kolacıya mı kolaya mı ? Kahveciye mi kahveye mi? Yoksa amaç sağlıklı bir yaşam mı? Yani amaç halk sağlığı. Hastane bombalayanlara bebekleri kurşuna dizenlere sözümüz yok Anladım galiba.

• İsteyen istediği yerden alışveriş yapabilir istediği firmayı da boykot edebilir. İçki satıyor diye migrostan alışveriş yapmayan bir sürü insan varken kendinden değil diye bu espressolab kahvecisinden alışveriş yapmak istemeyebilir. Hatta kendi çevresini de uyarabilir. Kendileri yaparken iyi başkası yapınca kötü. Kahveyi kendi kesimine satacaksın bu kadar basittir.

Çok kalabalık, ülkede sözü geçen bir kesim olduklarını söylüyorlar ya az sayıda gördükleri muhaliflerin buradan kahve içmemesi rahatsız etmemeli. Sonuçta küçük bir azınlık olarak görüyorlar bu kesimi kaybetmek onlara koymazdı.

• Starbuks tazminat peşinde koşsa espressolab ı satın alırdı herhalde. 

İşin şakası bir yana öyle boykot çağrısı yaparken dikkatli olacaksın. Marka imajına(sözde) zarar verecek şeylerden karalamalardan kaçınacaksın.(Kılıfları bu zaten.) Dikkat edeceksin.

Mesela boykot dedektifi diye bir sayfa var ve sonradan anladım ki birileri tarafından finanse ediliyormuş. Boykot çağrısı borazanlığı yaparken arkanda birileri duracak. Bu işler kolay değil.

ALLAH, TROLLERİN YARDIMCISI OLSUN. 

• Gitmeyenede açsınlar mesela nasıl olur. Gecmedigin yolun parasını alıyor nasıl olsa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle, ben kahve sevmem, çaycıyım tiryakiyim.

Şimdi...
    Kahveyi nerede içeceğime ben karar veririm.
    Kahveyi nerede içmeyeceğime ben karar veririm.
    Kahveyi nerede içeceğimi etrafımdaki insanlara söyleme hakkım var.
    Kahveyi nerede içmeyeceğimi etrafımdaki insanlara söyleme hakkım var.
    Sana ne ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Niye ya kendileri demiyor muydu boykot işe yaramadı diye. Hatta müşterileri artmış akepeliler dolmuştu. Hatta bir tane sosyal medya gereksizi siyasal İslamcı vardı Espressolab'da yatıp kalkacağız diyordu. Ne oldu la zarar mı ettiniz?

Bu arada boykot yasal haktır tekrar hatırlatalım. İsteyen kişi istediği yerden işletmeden satın almama hakkına da sahip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boykot bir hak ama bunu bir siyasetçi iktidar veya başkası, aynı zamanda toplumsal birisi yönlendirme ile yaparsa adamın ticari imajına zarar verdiğinden çok kolay tazminat ister

Sen nasıl bir dönerci gidip burası diye hedef gösterip iş yaptırmayın dersen o adamda aynısı yapar

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Burda gayet kapalı gişe oynuyor 4 kahveci var peşpeşe, insanlar buraya geliyor , demek ki Nişantaşı Beyoğlu dan ibaret değildir Türkiye

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

Ben de onu diyorum o zaman bu neyin davası, neyin tazminatı. Çağrı yapanlara dava açıyormuş ya. Ne diyecek zarar mı ettim diyecek?

• O kadar şube açmışlar, büyümüşler ama zeka kırıntısı bile yok yönetenlerde. Bu ülkede maraş depremi bile 10 gün konuşuldu sonra herkes hayatına devam etti. Tek yapmanız gereken susmaktı. Bizim toplum 20 yılda çeşitli operasyonlar ve algı oyunlarıyla tepkisiz bir topluma evrildi. Bunu bizzat AKP yaptı. Espresso Lab sıfır tepki verseydi bu iş bir haftayı bırak 2-3 gün bile sürmezdi. Buradan da neyi anlıyoruz bu kadar kısıtlı beyin hücresine sahip insanlar nasıl oldu da böyle bir kahve zincirini yarattı. Buralara nasıl geldiklerini anlayabiliyoruz.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Burda yanılıyorsun işletme bireysel isim hakkı alıp devam ediyorlar , yani bal gibi de isim vererek gitmeyin diyenlere hedef gösterenlere dava açarlar

• Şahsen yapılan boykot çağrısına yönelik olarak şirket zararını hesaplayıp bunu bireysel eyleme rücu ettirebilecek mahkeme ve bilirkişi heyetinin ellerini sıkmak isterim. Hadi ölen çocuk için yaşasaydı ailesine şu kadar maddi külfeti olacaktı diyerek maddi zarar tanzimini ret eden mahkeme gördük de bunun hesabını yapabileceği henüz görmedik.

• Camdan evin varsa komşunun evine taş atmayacaksın. Ben CHP'li olsam Espressolab firması, ortakları, çalışanları vs, Starbucks 3 harfliler vb boykot çağrılarına yönelik faaliyetlerini tespit edip mahkemeye ve kamuoyuna sunardım.

• bide hayvanlara bağışlanacak demişler sempati olur diye ama hayvan hakları derneklerinin ne yaptıklarını biliyoruz onu geçtim kendi hayvan yerlerini açmışlar parayı oraya aktaracaklar siyasal islam hiç yanıltmıyor

• Bişey alırlar ama tazminat mi bilemem 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.