Şimdi Ara

Espresso Makinesi tavsiyesi!!! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
99
Favori
239.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ant_karizma

Yeni açacağım pasta-cafe için kahve makinesi arıyorum. Max bütçem 8-9 bin, Delonghi Esam 6900 almayı düşünüyodum ama yukardaki arkadaş kafamı karıştırdı biraz, önereceğiniz başka bir tam otomatik makine veya ticari espresso makineleri var mı ? Bir de bu ticari makinelerin kullanımı kolay mı, tecrübeleri arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

up
  • SoldaTr kullanıcısına yanıt
    Hocam keşke neden bu makineyi seçtiğiniz hakkında bir kaç cümle yazsaydınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masmas1514 -- 30 Ekim 2015; 15:31:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.hepsiburada.com
    Nespresso İnissia Bundle D 45 Kahve Makinesi + Süt Köpürtme Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/nespresso-inissia-bundle-d-45-kahve-makinesi-sut-kopurtme-cihazi-p-MTNESD45

kişiye özel indirimli 425 tl fiyat nasıldır arkadaşlar.
    veya bunu kullanıp fikri olan varmı.

www.buynespresso.com
    Coffee Machines, Capsules & Accessories | Nespresso Turkey
    https://www.buynespresso.com/tr_tr/machines/lattissima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hercul3367 -- 30 Ekim 2015; 23:45:16 >

• kahve makinesi konusunda delonghi diğer iyi markalara göre bir adım öndedir. bir çok modeli var. ev için kullanılacaksa aşağıdaki modeli öneririm. 1050 W güç ve 15 bar basınçla çalışıyor. 1,4 lt su tankı kapasitesi var.

www.aynigunkargo.com
    En Ucuz Delonghi ECO310.R Icona Espresso ve Cappuccino Makinesi
    http://www.aynigunkargo.com/delonghi-eco-310r-icona-espresso-ve-cappuccino-makinesi

• kahve damak zevki meselesi, karin doyurma degil, kapsullerle kg fiyati 70€ uzerine geliyor, bu modellerle en ucuz cekirdeklinin aromasini, cremasini, lezzetini alamassin, ayir bi butce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 31 Ekim 2015; 18:02:59 >
  • hercul3367 H kullanıcısına yanıt
    Ben nespressoyu kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acunluturk

Ben nespressoyu kullanıyorum

artılarını eksilerini yazarsanız....
    www.buynespresso.com
    Coffee Machines, Capsules & Accessories | Nespresso Turkey
    https://www.buynespresso.com/tr_tr/machines/lattissima

lattisima fiyat uçmuş,iki katına.

• hercul3367 H kullanıcısına yanıt
    Ben aldığımda 676tl idi. Mükemmel bir alet ben çok memnunum. Eksik diyebileceğim tek nokta, süt haznesinde istediğiniz içeceği yapmaya yetecek kadar süt var mı algılayamıyor. Mesela haznede az süt kaldı ve latte yapmak istediniz, süt azsa değişik bir içecek ortaya çıkıyor.

• bende gaggia evolution(beko 2170) elimde var kullanmıyorum bir köşede duruyor bu sıralar hario ile drip yapmaya sardım...
  • hario nedir,drip nedir kardeş,anladığımız dilden bahsetseymişin iyiymiş.

makina işi kafamı karıştırınca,her makinaya bir kulp takan çok bilmişler yüzünden
    manuel sisteme geri döndüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hercul3367

hario nedir,drip nedir kardeş,anladığımız dilden bahsetseymişin iyiymiş.

makina işi kafamı karıştırınca,her makinaya bir kulp takan çok bilmişler yüzünden
    manuel sisteme geri döndüm.

drip'i bir kesfetsen herseyden vazgecerdin.
  • Sayfaların tümünü okumaya çalıştım.Oldukça detaylı bilgiler mevcut.Bazı teknik ifadeleri anlamasam da :) Paylaşım için teşekkürler herkese... Ben de tam otomatik bir kahve makinesi alma aşamasındayım.Benim için en önemli kriterler, makinenin kendi öğütücüsü olması, küçük boyutlar ve süt köpürtme aparatı.Özellikle delonghi 2600 modeli bana uygun gibi görünüyor.Fiyatı da uygun.Bunun dışında siemens tk53009 da sanıyorum iyi bir alternatif (fiyat 2 kat fazla) Bana tavsiye edebileceğiniz başka modeller ya da markalar var mı? İnternetten sıkıntısız alabilir miyim? Mağazada görmek bana biraz daha avantajlı geliyor gibi...

Bir de arkadaşlar bu esam2600 ve esam3000 arasında ne fark var? Fiyat aynı hepsiburada da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUCI0 -- 19 Kasım 2015; 12:48:07 >
  • Arkadaşlar bu esam2600 ve esam3000 arasındaki fark nedir? Delonghi nin sitesinde ve diğer sitelerde farklı bilgiler mevcut.Hepsiburadada ikisinin de fiyatı aynı.Bu durumda esam3000 i almak daha mı avantajlı sizce? Bu iki model arasındaki farkı bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUCI0 -- 21 Kasım 2015; 12:45:52 >
  • Arkadaşlar , italyadan bir arkadaşım gelecek.. Bir makına almak istıyorum, gaggia classic ve lelit pl 41 gibi modellere bakıyorum.. 200-300 euro arasında uzun ömürlü ve kwyifle kullanabilecegım hangı makınayı onerırsınız??

• Dün Delonghi Esam 3000 siparişi verdim.Yetkili servis bu modelin esam 2600 ün bir üstü olduğunu söyledi ve bunu tavsiye etti.Umarım pişman olmam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUCI0

Dün Delonghi Esam 3000 siparişi verdim.Yetkili servis bu modelin esam 2600 ün bir üstü olduğunu söyledi ve bunu tavsiye etti.Umarım pişman olmam...

Merak etmeyin Almanya'da en çok satan(kullanıcı testlerinden 90 ve üzeri almış) otomatlardan basit kullanımı var memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz .
  • esam 3000 kullananların memnuniyet durumları nedir acaba.
    benim için sütlü yapması önemli.
    2600 eski fiyat,1000 tl üstü 200 hediye çeki nasıldır.
  • www.hepsiburada.com
    Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Kahve Makinesi Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/nescaf-dolce-gusto-krups-kirmizi-mini-me-akilli-kapsul-ile-calisan-kahve-makinesi-p-MTNESMINIME

Hepsiburadadan Krups'un dolce gusto mini me kapsüllü makinesini aldım. Şuanda indirim de var. Kapsülleri de 16 tanesi 22.40 tl'den satılıyor. Valla ben çok memnunum. Öyle abartı bir ürün istemediğim için çok memnun kaldım. Süt kapsülü bile var latte falan yapabiliyor.

399TL'den 199TL'ye düşmüş. Bunu birkaç sitede falan da gördüm ama en ucuzu buradaydı. tavsiye ederim beyler.

hea bir de soğuk kahve de yapıyormuş. kahvecilere o kadar para vereceğime evde yaparım daha iyi diye denedim. Buzu da koydum misss.

• Süt kopurtmesi yok degilmi bunun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hercul3367

esam 3000 kullananların memnuniyet durumları nedir acaba.
    benim için sütlü yapması önemli.
    2600 eski fiyat,1000 tl üstü 200 hediye çeki nasıldır.
    http://www.hizlial.com/delonghi-esam-2600-full-otomatik-kahve-makinesi/10610576

Ben esam 2600den memnunum. Yalnız Bazen en ince ayar da bile kahve akışı hızlı oluyor öğutücü ile ilgili olabilir. Bir de süt köpürtme çubuğundan çok bir şey beklemeyin basıncı az oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.