Şimdi Ara

ESportGamers cs 1.6 Turnuvası (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimde favorim squashTERROR adamlar kaliteli oynuyor...
    Cihan birde team`mc övüyordu onları daha göremedik.
    Ama dediğim gibi bence squash işi götürür.

Onu Özlüyorum. Aslında onu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama onu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü, çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. Onu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 71 yıl sonra onunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. Onun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. Onu arıyorum..

1881 - ∞

• Forumdan katılan arkadaşlara başarılar... iş güç yüzünden takip edemiyoruz.

Orjinalden alıntı: WoX~

Benimde favorim squashTERROR adamlar kaliteli oynuyor...
    Cihan birde team`mc övüyordu onları daha göremedik.
    Ama dediğim gibi bence squash işi götürür.

Finali team`mc vs squashTERROR oynucayacak gibime geliyor . Biz final oynasak güzel olur ama .. Bakalım kısmet .

@RUSSHEL

Ediz squashTERROR senden daha çok server alır .

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR4NC3 -- 11 Temmuz 2009; 14:04:42 >

• Şimdi birdahaki maç ne zaman ip verin de bi dahaki gw maçını izleyelim hadi bakalım ?

Onu Özlüyorum. Aslında onu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama onu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü, çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. Onu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 71 yıl sonra onunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. Onun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. Onu arıyorum..

1881 - ∞

• quote:

Orjinalden alıntı: WoX~

Şimdi birdahaki maç ne zaman ip verin de bi dahaki gw maçını izleyelim hadi bakalım ?

Evet izleyelim.

ivansionE- | GuajiN- | Omega | Ohnoyoudidnt | M.Scofield | TooRop. | berbat0v- | wacKeRseeLe`| EXCLUSIVE

Public Server[Sxe]: 212.175.219.237:27015
    Maç Server[Sxe]: 212.175.219.237:27030

BoB ` ivansionE-
  • Pazartesi günü 20:00 da gravewormz vs weatherprof ile oynayacağız . HLTV ip veririm daha sonra .

..not much time.. hear my call.. please get through.. im here..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRULtrAsLaN

Cihan inşallah kazanırsınız turnuvayı. Başarılarınızın devamını dilerim, çok iyi gidiyosunuz

TeşekkürLer . Ama squashTERROR'den tırsıyorum .

Yarın ki maçın HLTV Linki : hltv2.esportgamers.com:27020 Yarın saat 9'dan sonra girebiLirsiniz . gw ws st

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR4NC3 -- 14 Temmuz 2009; 21:03:14 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.