Şimdi Ara

ESportGamers cs 1.6 Turnuvası (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lookoutfth

tebrikler gw iyi maçtı

Teşekkürler.

Onu Özlüyorum. Aslında onu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama onu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü, çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. Onu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 71 yıl sonra onunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. Onun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. Onu arıyorum..

1881 - ∞

• quote:

Orjinalden alıntı: WoX~

Kendi oynamamış.Gelmiş forumda artizlik yapıo

lol.

Orjinalden alıntı: Şikayetname

quote:

Kendi oynamamış.Gelmiş forumda artizlik yapıo

lol.

Escyi küçümsemek gibi olmasın . Kendimi de çok iyi bir oyuncu olarak da görmüyorum zaten . D2'de ben mer tutarım . Arkadaşlarla konuştuğumda ESC'nin hep merden girdiğini söylediler . Benim yerime başka bir arkadaşımızı oynattılar. Tatilde olduğum için inaktifim . Uzun lafın kısası ben oynasam bu maçın skoru daha farklı olurdu . Sonuna kadar artizim ulan . Yalın öptüm seni .

• Tüm takımlara başarılar diliyor ve GW'yi kutluyorum. Her ne kadar trance oynamamış olsa bile..

:P

Orjinalden alıntı: StopAndWatchMe

Tüm takımlara başarılar diliyor ve GW'yi kutluyorum. Her ne kadar trance oynamamış olsa bile..

:P

Teşekkürler her ne kadar bu mesaja teşekkür etmek istemesemde.

Tebrikler GW.

Orjinalden alıntı: *Babylon

ESC'i gözümde çok büyütmüşüm.

Tebrikler GW.

ESC'yi gözünde büyütmeye devam et bence . ESC kaliteli takımdır . Sen bence GW'yi boş görme . 2 tur maçınıda geçtik . Yeni kuraları bekliyoruz . Gravewormz 16-7 Enjaaviime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR4NC3 -- 10 Temmuz 2009; 21:12:54 >

Orjinalden alıntı: TR4NC3

quote:

Tebrikler GW.

ESC'yi gözünde büyütmeye devam et bence . ESC kaliteli takımdır . Sen bence GW'yi boş görme . 2 tur maçınıda geçtik . Yeni kuraları bekliyoruz . Gravewormz 16-7 Enjaaviime

TR4NC3 katılıyorum takımları tanımadan yorumluyosunuz.

Cihan sana bişey demiyorum.Gel görüşcez senle.

Onu Özlüyorum. Aslında onu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama onu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü, çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. Onu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 71 yıl sonra onunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. Onun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. Onu arıyorum..

1881 - ∞

• quote:

Helal olsun team gw ne dielim

Tamam Yalın görüşeLim bir gün . Msnden konuşuruz burayı msn'e çevirme . 4 gün çizilmek istemiyorum .
    @dRew-

Altınordu eskisi kadar iyi değil . Büyütmeyin gözünüzde . Orda izlencek takımlar bence team`mc ve squashTERROR . Diğerleri o kadar iyi takımlar değil .

Şimdi siteye baktım ALTINORDU elenmiş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR4NC3 -- 10 Temmuz 2009; 21:24:11 >

• Teşekkür Ederim TR4NC3.Maçlar başlamadan önce HLTV ipleri verilirse paylaşın

Bunlar HLTV Linkleri . Kuradan sonra 3. tur maçlarının saatlerini bildiririm . İsteyenlerhttp://www.esportgamers.com dan takip edebilirler .

@dRew-

Siteye yeniden baktım . ALTINORDU elenmemiş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR4NC3 -- 10 Temmuz 2009; 21:35:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Monsteray.

quote:

quote:

Tebrikler GW.

Yeterince tanıyorum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Monsteray.

quote:

quote:

Tebrikler GW.

Yeterince tanıyorum.

Bence tanımıyorsun . Eğer tanısaydın böyle konuşmazdın.Gw'yi yeteri kadar tanımadığını düşünüyorum .

• :) gravewormz ve teamescape maçı gayet çekişmeli oldu ve sonuç 16-12 bir skorla sonuçlandı

www.eSportgamers.com

quote:

Helal olsun team gw ne dielim

Tamam Yalın görüşeLim bir gün . Msnden konuşuruz burayı msn'e çevirme . 4 gün çizilmek istemiyorum .
    @dRew-

Altınordu eskisi kadar iyi değil . Büyütmeyin gözünüzde . Orda izlencek takımlar bence team`mc ve squashTERROR . Diğerleri o kadar iyi takımlar değil .

Şimdi siteye baktım ALTINORDU elenmiş .

Direkt bodoslama girmedim konuya yazsaydım tepki alıcaktım biliyorum.

Ama şimdi yazarsam tepki almam ALTINORDU falan nasıl isim yapmış anlayamıyorum geçen bizle özel maç istediler 3 map diye anlaştık ilk mapte sıfıra karşı gittiğinden midir nedir kuit attılar.

Favorim esc ve terordu esc gitti teror kaldı bakalım ama gw kazanırsada iyi olur cihanla sohbetim var az çok iyi olur
    Bu şehirden nefret ediyorum,
    Hepinizden nefret ediyorum,
    İnsanlardan nefret ediyorum,
    Aslında ben bu dünyadan nefret ediyorum.

• cs ye online oynadığımdan beri turnuva düzenliyorum ve düzenlediğim bütün turnuvalarda squashTERROR vardı onlara 1 2 yıllık cs server hediye ettim nerdeyse toplam :) ve kendileride başarılı.Şimdide başarılar bu turnuvada favorim squashTERROR
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.