Şimdi Ara

[ eSport ] FVPA Turkey eSport – FVPA Türkiye Pro Ligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  [ eSport ] FVPA Turkey eSport – FVPA Türkiye Pro Ligi

FVPA Turkey – FVPA Türkiye Pro Ligi Nedir?

♦ FVPA Türkiye Pro Ligi, FIFA oyununda bulunan "Pro Clubs" modunu gerçek hayattaki ile bire bir aynı lig haline getiren ve bu modu oynayan oyunculardan oluşan bir topluluktur. PC platformunda hizmet verdiğimiz bu toplulukta yer almak istemez misiniz ? Oyuncular liglerde kurulu kulüplerde yer alabilir [DHVideo=]veya kendi kulübünü kurarak şampiyonluk yarışındaki bu heyecana ortak olabilirler. Belirli kurallardan oluşan FVPA Türkiye Pro Liginde aynı zamanda gerçek hayattaki gibi Kulüpler Birliği bulunmaktadır. Burada lig için yapılabilecek olumlu öneriler tartışılıp yönetime bildirilir. Öneriler uygunsa yönetimde oyuncuları memnun etmek adına bu öneriyi kabul edebilir.

FVPA Turkey – FVPA Türkiye Pro Liginde Yurt Dışı Organizasyonları Mevcut mu ?

♦ Elbette ki mevcut. FVPA Turkey – FVPA Türkiye Pro Liginde mücadele eden ve ligi üst sıralarda bitiren takımlarımız avrupaya gidebiliyor. Aynı zamanda FVPA Turkey – FVPA Türkiye Kupasında şampiyon olan takım direkt olarak Avrupa Ligine gidiyor. İşte Ulusrarası turnuvalar;

► FVPA eSport WORLD CUP
    ► FVPA eSport INTERNATIONAL CUP
    ► FVPA eSport CLUB WORLD CUP
    ► FVPA eSport CHAMPIONS LEAGUE
    ► FVPA eSport EUROPA LEAGUE

FVPA Turkey – FVPA Türkiye Pro Liginde Nasıl Takım Kurarım ?

♦ Öncelikle lig yöneticileri ile görüşüp lige katılmak istediğinizi belirtmelisiniz. Daha sonra www.fvpa-esport.eu website'mıza girip takımınızı kurabilirsiniz.

FVPA Turkey – FVPA Türkiye Pro Ligine Nasıl Oyuncu Olarak Katılabilirim ?

Facebook grubumuza katılıp takım aradığınızı ayrıntılı bir şekilde yazarak takımların dikkatini çekebilirsiniz.
    ♦ Facebook Grubumuz: FVPA-eSport Türkiye Pro Lig [ PC ]

FVPA Turkey – FVPA Türkiye Pro Liginde FIFA 17'de Kaç Sezon Oynanacak ?

♦ FIFA 17'de toplamda 3 sezon oynanacak.

► İlk sezon 2016'da 12 Ekim'de başlayıp, 16 Aralık'ta bitecek.
    ► İkinci sezon 2017'de 23 Ocak'ta başlayıp, 23 Mart'ta bitecek.
    ► Üçüncü sezon 2017'de 3 Nisan'da başlayıp, 2 Haziran'da bitecek.

• İLETİŞİM •

► TeamSpeak 3 :
    fvpaturkiye.ailesi.net – 87.98.174.77:75
    ► Facebook :www.facebook.com/KayaKaanKK
    ► Skype : kaan_kaya_kk
    ► e-Mail : fvpaturkiye@gmail.com
    ► WebSite :www.fvpa-esport.eu -www.fvpa-esport.com
    ► Forum Sitemiz :www.fvpaturkey.com

TAKIMINI KUR, SENDE BU HEYECANA ORTAK OL ! –https://www.youtube.com/watch?v=J0odUb5aM4M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FVPA-eSport -- 18 Eylül 2016; 2:24:11 >

• FVPA-eSport F kullanıcısına yanıt
    Beyler iki yıldır söylerim fifa esporda bir gelecek var tavsiye ediyorum.İyi oynarım diyen geliştirsin kendini iyice
  • Şuan ligimizde kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi var gelmenizi öneririm beyler.
  • Valla arkadaşlar lig çok keyifli takım kurmak isteyen veya takıma katılmak isteyen baş vurabilir,oyundan keyif alıp güzel anlar yaşayabilirsiniz ;)Ligi kuran ve bizlere önderlik eden arkadaşlara çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasli_Kurt -- 18 Eylül 2016; 2:47:40 >
  • bende katılmak istiyorum :)
  • Merhaba,

1 hafta önce PC'den PS4'e geçtim ilk kez. PC platformunda en son Fvpa-Turkiye milli takımında oynuyordum. Şu an oyuncumu tekrar geliştirmeye çalışıyorum.
    Onyadığım mevkiler CAM ve CM.
    Aklı başında ve pasa dayalı oyun sistemi olan bir takımda oynamak isterim.
    Psn id: duende-tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.