Şimdi Ara

ESP LTD JACKSON ELEKTRO GİTAR ÖNERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maksimum 1.200 civarı metallica iron maiden tonları alabileceğim bide solo için güzel olması gerek

istediğim ses

bu

beyler alternatif yoksa jacksonda önerebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 2 Haziran 2015; 7:07:46 >

• Ltd ec 100

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

Ltd ec 100

led paul tarzı kasaya çok sıcak balkmıyorum
  • iki tane stratım var param olsa yada takaslayabileceğim güzel bir les paul bulsam düşünmeden alacağım çünkü çok güzel galiba gitaristlerin bir çoğu strat hayranlığı ile başlıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calistopace

iki tane stratım var param olsa yada takaslayabileceğim güzel bir les paul bulsam düşünmeden alacağım çünkü çok güzel galiba gitaristlerin bir çoğu strat hayranlığı ile başlıyor :)

stratocasteri iron maiden dinlerken görüp tanımıştım fakat konu bu değil vaktim kısıtlı seçim yapmam gerek
  • up
  • İbanez rg350dxz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektro gitar tavsiyesi acil
    2 ay önce açıldı
    a
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddie Van Halen

İbanez rg350dxz

önerin için saol fakat

başlığı okuduğundan eminmisin ?
  • O fiyata zaten ltd 100 serisinden başka gitar gelmiyo ki? 10larca seçenek varmışçasına ne gibi bi cevap bekliyosun anlamadım?

ec100 sevmiyosan ya m100 alıcan ex100 başka seçenek mi var? hepsi baştan sona yurtdışı fiyatı 200 dolar olan aynı dandik gitarlar zaten. Kasa şekillerinden başka bişeyi farklı değil. Başka markaların o kadar fazla gitar seçeneği arasından ederi 200 dolar olan gitara, burda 1200 tl vermek büyük enayilik orası ayrı bi konu. O yüzden ibanez öneriyolar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 1 Haziran 2015; 18:59:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

O fiyata zaten ltd 100 serisinden başka gitar gelmiyo ki? 10larca seçenek varmışçasına ne gibi bi cevap bekliyosun anlamadım?

ec100 sevmiyosan ya m100 alıcan ex100 başka seçenek mi var? hepsi baştan sona yurtdışı fiyatı 200 dolar olan aynı dandik gitarlar zaten. Kasa şekillerinden başka bişeyi farklı değil. Başka markaların o kadar fazla gitar seçeneği arasından ederi 200 dolar olan gitara, burda 1200 tl vermek büyük enayilik orası ayrı bi konu. O yüzden ibanez öneriyolar...

var şuanki fiyat 1200 yazın bunu 1500-700 arasına çıkartabilirim hatta 2000 de olur bu arada my dukkanda ltd ve esp baya fazla çeşit varhttps://www.mydukkan.com/urunler.asp?gid=2&b=14

araştırdığım gitar siteleride senin yazdıklarının tersini anlatıyor kafam karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 1 Haziran 2015; 19:29:25 >

• up
  • Schecter da güzel markadır yabana atma derim. Ben kullanıyorum çok memnunum. LTD EC-100QM önerebilirim istediğin markalar arasından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erengucluer

Schecter da güzel markadır yabana atma derim. Ben kullanıyorum çok memnunum. LTD EC-100QM önerebilirim istediğin markalar arasından.

hangi schecter markası
  • quote:

Orijinalden alıntı: the space enginer

quote:

Schecter da güzel markadır yabana atma derim. Ben kullanıyorum çok memnunum. LTD EC-100QM önerebilirim istediğin markalar arasından.

hangi schecter markası

Schecter Omen Extreme-6 kullanıyorum. Mydukkan fiyatı 1200TL zaten. Kanımca LTD EC-100QM'den daha iyi.
  • quote:

quote:

quote:

hangi schecter markası

Schecter Omen Extreme-6 kullanıyorum. Mydukkan fiyatı 1200TL zaten. Kanımca LTD EC-100QM'den daha iyi.

yukarıdaki gitar tonlarından alabilirmiyim o gitarla ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hangi schecter markası

yukarıdaki gitar tonlarından alabilirmiyim o gitarla ?

Alabilirsin ama tonlar sadece gitarla ilgili değildir. Amfin iyi değilse gürültü olur sadece.

• Amfin var mı ne seviyede gitar çalıyosun onları da yaz. Sadece gitarla olmaz, gitar ve amfiye yaklaşık aynı miktarda para harcanmalı derim para varsa. 1500 e gitar alıp 250 ye amfi almak tuhaf olur çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1076

Amfin var mı ne seviyede gitar çalıyosun onları da yaz. Sadece gitarla olmaz, gitar ve amfiye yaklaşık aynı miktarda para harcanmalı derim para varsa. 1500 e gitar alıp 250 ye amfi almak tuhaf olur çünkü.

amfiye 600 700 arası ayırmayı planlıyorum tabi yeterli olursa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.