Şimdi Ara

Esnekte bronzdan çıkmak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neler yapmam gerekiyor ? 7 ay olcak oynayalı esnekte dereceli atayım dedim b3 oldum. Genelde sup oynuyorum ama feedliyorum sonra adc oliyim diyorum farm kesemiyorum ne yapmalıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle adc olayım farm kesemiyorum demekle olmuyor zaten adc uyumu sağlaması çok zor bi rol

Esnek dereceliyi pek takma derim zaten düzgün eşleştirme yapmıyor,normal dereceli kümen neydi bu arada eğer gümüşten yukarı değilse çokta anormal bi durum değil bronz 3 başlaman
  • Hocam gümüş5 😂 Ama orda yükselmek istiyorum biraz mid mi oynamaya başlasam sizce??

• Sana tavsiyem 1 ay boyunca rehberleri ve yayıncıları izle,hangi rolü istiyorsan mesela o rolün herhangi bi yayıncısını yada pro oyuncusunu sana tavsiye ederim emin ol boş boş sadece kendin öğrenmeye çalışarak çok vakit kaybedersin yanlış anlama gümüş/bronz kümesinde ki oyuncular genelde yükselmeyi sorun etmediğini söylerler boş boş oynarlar ama öğrenmek için kafa yormazlar,yani rol değiştirmeyi bırak önce oyun hakkında rehberleri izle mesela roam nedir hangi karakterlerle roam daha iyi yapılır tarzında,aklına bi şampiyon takılıncada gel foruma sor biz yardımcı oluruz
  • Ben yayıncı izlemeyi sevmiyorum yani onlar gibi yapmayacağımı düşünüyorum sizce faydalı mıdır? Çok teşekkürler bu Arada

• Faydasız olsa neden önereyim

Yayıncıları eleyelim o zaman pro oyuncuların oyun tekrarlarını izleyebilirsin,ama ön yargı yapma bu durumda çünkü ne kadar yükselirsen o kadar eğlenirsin ta ki elmasa gelene kadar orada herkes bi tıkanıyor

Türkçe Rehber

Forumdan Arkadaşın Rehberleri

@EverChanging huhu

Koreli Profesyonel Oyuncuların Maç Tekrarları

Şampiyon Hikayeleri,Yama Notları,Teoriler HK

Rica ederim bu arada

• Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Beni önerdiğin için teşekkürler

@orange juice

Yayıncı izleyerek gelişmek istiyorsan minimapi açık olan yayıncıları izle.Ve neyi neden yaptıklarını anlamaya çalış.
    Az izlenen yayıncıları da izleyebilirsin.Böylece soru sorma şansın olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EverChanging kullanıcısına yanıt
    Youtube kanalını güzel buldum cidden ,2 gün önce bakmıştım.

Attığın videoları zaman kaybı diye izlemiyordum açıkçası. Ama bi göz attım ne kadar amatörde olsa istekli bi şekilde yaptığını hissettim. Abone oldum 5 6 videonuda izledim beğendim. Büyük ihtimalle şuan okulun üniversiten olduğu için pek zaman ayıramıyorsun. Yazın daha güzel videolarını bekliyorum

• Bot lanede oynuyorsan kesinlikle pre lazım. Ben sup oynuyorum 9'da 5 yaptım, son maçı da bugün atacağım. 9'da 8 bile olabilirdi ama bariz hatalar yaptık ve dengesiz takımlar falan da oldu.

Sup oynamaya devam ederim dersen @Cruella'nın kanalını takip edebilirsin mesela.https://www.youtube.com/channel/UC6Lx0dSE096ispuDb08KUvg

Sup için kendi tavsiyelerimi söyleyeyim.

Ziynetini kesinlikle dönüştür. Çok çok kötü değilse bir oyuncu gördüğüm kadarıyla 10 tane falan kullanıyor ortalama.
    Girebiliyorsan gece gir oyuna. Minyon bile kesmeyip tek yaptığı kill peşinde koşmak olan kitle daha az denk geliyor.
    Minyon dalgası kontrolüyle ilgili videolar izleyip iyice öğren. Bence oyundaki en önemli noktalardan biri bu. Adcni uyarmalısın gerektiği zamanlarda.
    Eşyalarını seçerken adcne uyum sağlamasına özen göster. Yanında Jhin varsa kızgın buhurdanlık değil de zeke çıkmak gibi. Ayrıca eşyaların aktiflerini kullanmaya alışmak da önemli.
    İlk kez base dönmeden önce 800 altın olması çok önemli. Keşiftaşı alıp ziynetini dönüştürürsün. Diğerlerine göre daha az altın kazandığımız için pek yapmıyorum ama kontrol totemi almak da gerekli bir şey aslında. 75 altın bana çok geliyor.

• DürümYiyenSolucan kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle yaz tatiline temmuzun sonunda giricem ama zamanım oldukça daha fazla atmaya çalışmak istiyorum.Mesela bugün sınavdan çıktım hemen video hazırlamaya başladım.
    Bir ara oturup sony vegas dersleri falan izlesem aslında videoları biraz daha profesyonel gösterebilirim belki.
  • Hepinize çok çok teşekkür ederim☺️ Yayıncıları izlemeye başlıcam umarım esnekten cıkarım. Derecelide gümüş5teyim dereceli girmem heralde daha.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.