Şimdi Ara

Eşleştirme sorunu ve Daha rahat win

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben lig belirlemek için olan ilk 10 ranked maçımı geçenlerde attım yarısı supp yarısı solo top olarak 7win 3lose alarak gümüş 3 liginde başladım.Yalnız garipleşme bundan sonra başladı.Oynadığım 7 maçta 3win 4lose aldım lose aldığım maçlarda karşı rakipte hep 250-300 winli adamlar denk geliyordu.Ona rağmen solo top oynarken farmım karşıdakinden fazla jungle gang gelirse 1kill alabiliyorum ama diğer lanelere elimden fazla birşey gelmiyor.Onun için tecrübe kazanana kadar sürekli supp oynasam nasıl olur o 3winin 2sini lulu 1ini threshle aldım.

Diğer sorum daha rahat win alabilmek için hangi şampiyonları tercih etmeliyim ve ayrıca bulunacağınız tavsiyeler nelerdir.Çok iyi bir oyuncu değilim ama lig belirlenirken yapılan ilk 10 maçta karşıma neredeyse hep benim winimde adam geldi yenildiğimiz 1maçta beni oyundan attı geç geldim diğerinde başka birisi geç geldi diğerinde öndeyken adam sinirlenip afk oldu.

Bu arada oyuna 4ay bile olmadı başlayalı ilk maçlarda win alıp sonra lose olmaya başladığı için moral bozukluğu hakim şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smelly cat -- 28 Haziran 2013; 8:47:54 >

• supta önemli ama iyi bir jungle isen maçı taşıyabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

supta önemli ama iyi bir jungle isen maçı taşıyabilirsin

2maç jungle oynamıştım 1inde maçı taşıdığıma inanıyorum ganglerimden garanti kill alındı ama gümüş3 olduğumdada bir kere jungle oldum orada pek etkili olamadım
  • yetenek çok önemli ama herkes kabul etmeli ki takım angut olunca maçı verirsin abi.daha dün ısrarla solotop dememe rağmen solo aldılar peki diyip adc sivir alıp bota indim.yanıma sup zac geldi.dakka 4 solotop 2 kill vermiş üzerine jungle gitmiş adam jungle'ıda kesmiş şimdi ben ne dizersem diziyim nasıl oynarsam oyniyim o solotop tfde girer beni rahatça siler
  • senle uyumlu oynayan bi arkadaş edin, teamspeakten konuşarak oynayın daha çok verim alırsn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu taşıyacağın herolar ile oyna. Mesela
    Jax
    Fizz
    Diana
    Renekton(early de 5 kill alırsan ilah oluyorsun)
    Kassadin

Son olarak counter pick e önem vermeni tavsiye ederim lane de ezilmek istemiyorsan counter yapmaya bak. Bunun için oyuna girerken champion select sitesini açık tut.

• quote:

Orijinalden alıntı: lalala25

Oyunu taşıyacağın herolar ile oyna. Mesela
    Jax
    Fizz
    Diana
    Kassadin

Son olarak counter pick e önem vermeni tavsiye ederim lane de ezilmek istemiyorsan counter yapmaya bak. Bunun için oyuna girerken champion select sitesini açık tut.

Counter picke önem ver diyorsun adam bilmediği şampiyonla counter pick yaparsa ne olucak ? Başıma çok geldi çünkü counterı diye aldım lane de evet iyiydim ama teamfightta ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kısacası bildiğin hero ile oyna .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    win 7 de internet kesilme sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düşük eloda earlyde güçlü veya roam yapabilecek herolar ile oyunu taşıyabilirsin.

Solotop:Kennen, renekton
    Mid:Lux,ahri,tf,zed,akali
    Adc:Draven
    Support:Sona,thresh
    Jungle:Xin,jarvan,hecarim

Aklıma gelenler bunlar.Normal oyunlarda bu şampiyonlarda biraz geliştir kendini hangisi daha çok hoşuna giderse ranked oynarken genelde onla oynamaya çalış.Counter pick mevzusuna çok takılma düşük eloda bu mantık çok işlemez iyi olduğun bir heroyla hard counter bile yesen ezebilirsin, çünkü çoğu oyuncu neyi nasıl counterladığını bilmiyor bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: NothingLose

quote:

Orijinalden alıntı: lalala25

Oyunu taşıyacağın herolar ile oyna. Mesela
    Jax
    Fizz
    Diana
    Kassadin

Counter picke önem ver diyorsun adam bilmediği şampiyonla counter pick yaparsa ne olucak ? Başıma çok geldi çünkü counterı diye aldım lane de evet iyiydim ama teamfightta ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kısacası bildiğin hero ile oyna .

Surf counteri diye bilmediğini değil bildiği herolardan counteri varsa onu almalı ki arkadaşta onu demek istemiştir

• Bildiğin herolarla oyna ve ayrıca snowball olabilen herolarla oynamalısın.

• top: singed zed
    jungle: j4 lee
    mid: lux diana
    adc: caitlyn ez
    sup: leona thresh blitz

ile o eloda güzel sonuçlar alabilirsin ben bu heroları oynadım hep
  • arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler
  • O kadar maç oynuyoruz puan kazanıyoruz ama 1 kere kaybedince hepsi gidiyor nerde adalet
  • 200 300 winli gelmelerinin sebebi ise adamlar 600 maç oynamış hayla silver 3
  • jungle oynayabiliryorsan taşıyabilirsin.Lee hecarim öneririm.Top için renekton,zed,singed,akali olabilir.Harrası kuvvetli champlar alabilirsin(snowball champları oluyordu galiba)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinqcastle

200 300 winli gelmelerinin sebebi ise adamlar 600 maç oynamış hayla silver 3

daha değişik birşey bulmaları gerek adamlar tecrübeli oluyor sonuçta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.