Şimdi Ara

Eşleştirme sistemindeki pre saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu lolde dereceliye 3-lü 4-lü pre girmek kadar saçma bir şey yoktur. Bu yüzden oyunu bırakıcağım galiba.

Bu görmüş olduğunuz dikdörtgen içine aldıklarım preler ve bizim takıma gelenlerin daha yaşları 12-13 şimdi gelde sövme bunlara. Eeee mecburen bizde 4lü pre olunca karşıdada 4lü pre oluyor onlar ne güzel skypeden konuşuyolar gelin topluca midden gideilm kazanalım diyolar ve öyle oluyorda. Ama biz noluyoruz? Ben böyle 4lü veletlerin arasında tek düşüyorum yasuoyu earlyde bir güzel alıyorum bir bakıyorum bot 1/6 karşı bot motor.

Ve sonuç burada gördüğünüz gibi ben böyle eşleştirme sistemine tüküreyim kardeşim. Bana kimse gelip burada derecelide pre sistemini savunmasın bunun kadar saçma bir şey yok ben prelerden nefret ediyorum derecelide bu yüzden de oyunu bırakıcam galiba. Her gelen preler ya mal oluyor ya da velet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyuphanKundakci -- 23 Ağustos 2016; 0:38:49 >

• Haklısın aşırı saçma.Özellikle prelerin tek girenlerle eşleşmesi.

Sezon 7'de tekli sistem gelecek diyorlar.Belki bir umut...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold 3 e kadar çıktım işte sırf bu yüzden gold 5 0 lpye geldim bırakıcam en sonunda oyunu bu saçmasapan sistem yüzünden.
  • Jhin kabiliyet 17 8 4 :D

• Karsiya gelen 4 pre de gelebilirdi sana. Hem benim isime yarior 5 pre girince oyun kaybetmiyoruz gibi bisey

• Karşıya hiç mi gelmiyor feeder? Boş boş ağlamakla bi yere varamazsın düşersin, yükselmek istiyorsan düzgünce oyna takıma suç atma kendini düzelt

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Gelse bile bıktım dostum ben her maçımda ya 2li yada 3lü pre oluyor ben pre istemiyorum eğer ki rito pre gelip gelmeyeceğini seçme şansı yada daha doğru düzgün bir sistem yaparsa o zaman yeniden başlarım bu oyuna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lich Bane Fiddle

Bu mesaja eklenen görseller:

• Bir kere sinirlenip ilk kez draven oynamaya karar verdim ve bunu derecelide yaptım.Giderse gitsin oyun dedim.3 pre vardı takımda ve 20 dakikada oyunu bitirdiler.Beni taşıdılar.0/2/1 skorum vardı.O yüzden pre yüzünden kaybetsemde sıkıntı etmiyorum.Lehime de olabilirdi,tam tersi de.
  • Anivia 31 dk 101 farm, tutuştur, 8 kere ölmeyi başarmak...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlız sen kazandığında bu sefer karşıya feeder pre gelmiş oluyo. Herkes yaşıyor bu durumu.

• Dk 31 yasuo karşı zhonya bile almamışsın.

Üstüne manaveren stack tamamlanmamış.

Lucian ve shen bana göre Koridorda iyi iş yapmışlar ki kda da geride kalsa bile minyon sayısında üstünlük kurmuşlar ve fiddle büyük ihtimalle preleri olan üst ve bot sürekli baskın yapmış.

Bana göre başka birisini Suçlu ilan etmek kolaya kaçmak geliyor. Yasuo bir kere karşı takımın presi değil senin gibi solo atan bir oyuncu, şimdi sen bu maçı kazanmış olup yasuo buraya gelip prelerini suçlasa açıkça direk 'suçu niye kendinde aramıyorsun' diye sorardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Syl

Dk 31 yasuo karşı zhonya bile almamışsın.

Üstüne manaveren stack tamamlanmamış.

Lucian ve shen bana göre Koridorda iyi iş yapmışlar ki kda da geride kalsa bile minyon sayısında üstünlük kurmuşlar ve fiddle büyük ihtimalle preleri olan üst ve bot sürekli baskın yapmış.

Bana göre başka birisini Suçlu ilan etmek kolaya kaçmak geliyor. Yasuo bir kere karşı takımın presi değil senin gibi solo atan bir oyuncu, şimdi sen bu maçı kazanmış olup yasuo buraya gelip prelerini suçlasa açıkça direk 'suçu niye kendinde aramıyorsun' diye sorardım.

Ben yasuoyu lanede tekliyorum bilerek anivia aldım. Kendi oynayışımında farkındayım ben burada eşleştirme sistemini eleştiriyorum sen gelip bana kötü oynuyorsun diyorsun. Kendin çelincirmisin?

• Eşleştirme neyini eleştiriyorsunuz? 4 preye karşı 4 lük mü maç oynansın?

Rakip takımın mmr büyük ihtimalle sizden düşük sadece nautilus wl oranı bile buna örnek olarak gösterilebilir.

Çözüm istiyorsan 4 pre varsa iste ts Skype 5 pre oynar gibi oynayın.

• Pre sisteminden bende nefret ediyorum. Solo q olarak ayrı lig sistemi gelsin istiyorum. Normal oyunda olsun ama rekabetçide olması saçma.
  • BRIDGIT MENDLER kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForWinTakeSupport -- 23 Ağustos 2016; 13:29:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknojix

Bu lolde dereceliye 3-lü 4-lü pre girmek kadar saçma bir şey yoktur. Bu yüzden oyunu bırakıcağım galiba.

Bu görmüş olduğunuz dikdörtgen içine aldıklarım preler ve bizim takıma gelenlerin daha yaşları 12-13 şimdi gelde sövme bunlara. Eeee mecburen bizde 4lü pre olunca karşıdada 4lü pre oluyor onlar ne güzel skypeden konuşuyolar gelin topluca midden gideilm kazanalım diyolar ve öyle oluyorda. Ama biz noluyoruz? Ben böyle 4lü veletlerin arasında tek düşüyorum yasuoyu earlyde bir güzel alıyorum bir bakıyorum bot 1/6 karşı bot motor.

Ve sonuç burada gördüğünüz gibi ben böyle eşleştirme sistemine tüküreyim kardeşim. Bana kimse gelip burada derecelide pre sistemini savunmasın bunun kadar saçma bir şey yok ben prelerden nefret ediyorum derecelide bu yüzden de oyunu bırakıcam galiba. Her gelen preler ya mal oluyor ya da velet.

kardeş bu sitenin adı ne istatistik baktığınız heryerde bakıyorum bulamıyorum ?

• Ya bırakın pre sisteminin gözünü seveyim. Tek girince ne oluyor kekokunun tekini takımına atıyor maç gidiyor.
  • Şu siteyi söyleyebilecek yok mu arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onnur0101 -- 9 Eylül 2016; 18:36:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.